Snabb genomgång av 2008!

Det händer inte alls mycket i mitt liv så jag tänkte jag kör en snabb genomgång av saker som hänt dettta år.

* Jag gick ut nian och därmed också på balen
* Var på semester med Pernilla och Josefine + deras familjer.
* Sommarjobbade för första gången i mitt liv i Aitik.
* Började första året på gymnasiet, omvårdnads. Längtar dock redan tills det är över.
* Fick en lägenhet.

Tror inte det var nå mer "speciella saker", förväntar mig inte att 2009 ska bli så mycket med annorlundare utan livet kan knata på som det alltid gjort.

Till att börja med är det bara att ladda för ett nytt år, nya möjligheter, ny jag, inga bekymmer och en ny start.



Gott nytt år!

Gott nytt år får man väl säga då!

Klockan har passerat tolv och idag är det alltså nyårsafton. Fast även om klockan är över tolv så känns det ändå inte som att det är en ny dag, jag måste sova och vakna upp för att det ska vara en ny dag :p haha.

Idag (fast egentligen igår) åt jag och Pernilla Ben & Jerry's, jag half baked och hon cookie dough. Har bara smakat tre av flera olika Ben & Jerry's och den godaste hittills är cookie dough, kommer inte ihåg vilken den första som jag smakade hette men har för mig att det var ganska mycket vanlig vanilj glass i den och i half baked var det alldeles för mycket choklad.

 
 
När Pernilla lämnade mig sprang jag ut med mat till hunden, slängde i mig en macka, tvättade mig, börstade tänderna och la mig här i sängen med datorn i famnen. Ska snart logga ut och släcka lampan, om jag inte slår på camp rock eller another cinderella story.

Imorgon (fast egentligen idag) är det ju som sagt nyårsafton. Då kommer vi att äta middag med släkten och sedan har vi tänkt fara ut med skotern, vet inte vars skotrarna bär men det var prat om Ahven. Bror min och hans kompisar pratade om att skjuta raketer i Narkaus så man kanske far dit? Nå men vi ser ju. Ska iallafall ha på mig samma klänning som förra året, en svart med paljetter på bröstet. Fick den i julklapp av mamma, den är från lindex. Kan lägga upp en bild sen när jag har på den. Till det ett par strumpbyxor. Nog för att det känns lite onödigt att klä upp sig ifall man sen ska hoppa i svettiga underställ och fleecekläder men det är ju trots allt bara nyårsafton en gång om året.

Nu tycker jag att jag har varit duktig och skrivit ett ganska så långt inlägg, längre än vanligt iallafall. Börjar kännas som att jag har grus i ögonen så jag får se om jag ser film eller inte, men ska kolla alla sidor först så får jag se sen. Bilddagboken, kanske facebook, bloggkoll (eller numera bloglovin, varför vet jag inte).

Godnatt och sov gott! :)


Provade makron på min nya kamera, men inte vet jag om det blev
nå vidare bra? Får ta och pröva mig fram.



Nu blev det nå knas här i natt när jag skrev i bloggen så att det inte publicerades, så ni får tänka att det är halv ett på natten när ni läser ;)

Laddade ner säsong två av paradise hotel inatt så har nu legat och kollat några avsnitt, är i nån slags period där jag måste kolla paradise för att överleva. Förut var det prison break men nu är det paradise :p haha sjukt. Vad kommer härnäst, south park, simpson? Ajaj då är det illa.

Efter jag läst bloggar ska jag ta mig upp från sängen och gå ut en sväng.
Ha en fortsatt trevlig dag! ;) 

Daniel Powter - Next plane home


En bild från idag


Narkausjärvi

Tredje och sista

Idag har jag varit uppe redan 08:50, så ni kan ju gissa om jag är trött. Har nyss legat och sovit en timme. Men iallafall så har jag varit till skogen, blev Narkausjärvi idag. Vi grillade bara en korv och sen for vi. När jag kom hem har jag varit duktig och diskat, plockat undan och städat hallen. Sen la jag mig framför tvn och kollade reprisen av Paradise Hotel, tycker faktiskt att den är ganska bra och den borde komma tillbaka. De borde börja med en ny säsong. Fast helst en utan Olina då.. 

Nå men så somnade jag ju då och sen var maten klar och Jens hade kommit hem från Gällivare, skickade han att köpa chips åt mig som jag och Jenny ska ha ikväll när vi ska titta Sagan om konungens återkomst. Måste ju se den nu så att vi har sett alla filmerna :)

Så nu ska jag gå ut med hunden och sen när Jenny kommer hem från Erica ska vi tittia film.

pussåhej

Dags igen

Tyckte det var dags att skriva en eller två rader här. Har inte hänt mycket alls, varit i skogen idag en sväng och grillat en korv. Sen for jag och Jenny till Pernilla och spelade spel med henne och Maria och Andreas. Klockan nio var Sagan om de två tornen, och den slutaade för ungefär en halv timme sen. Nu måste jag hoppa i säng, klockan ställd på halv nio så ska upp tidigt och fara ut i skogen imorgon.

Det var allt för mig för den här gången, räkna inte med mycket uppdatering från min sida.

puuss o kram

Byebye

Nu blir det skogen :D

Hejdå!

Tjuuhej

Idag har vi varit på säsongens första skotertur, det var riktigt härligt. Vi begav oss till Porotunturi och drack en kopp varm oboy. Sen brassade vi hem. När vi kom hem så for vi till våran faster och åt middag, julmat. Sedan körde Jens oss till kiosken där vi inväntade Pernilla & co. Då de kommit och köpt det de skulle så gick vi till dom. Där har vi kollat körslaget, go Erik right? ;) När den slutade knallade jag och Jenny hem. Slängde ihop en kladdkaka och smaskade det. Nu ska vi återigen gå och lägga oss, som alla andra kvällar. Imorgon ska vi nog, beroende på vädret, fara ut med skotern en sväng igen.
 
Nu ska jag gå och kittla Jenny, mihih ;)

Godnatt!

Juldagen

Så var då julafton redan över men är gla´ ändå :) Ikväll ska vi äta blodpalt med släkten, något vi gör varje år. Tänkte bara ladda upp bilder på alla mina fina julklappar som jag fick, är mycket nöjd :)

 
En svart mysdress, en pyjamas, trosor, sockar, yllesockar och ett par längre sockar.


En hårtork, ett strykjärn, en spagettiburk, svart spagetti och en skärbräda.


Ett set med duschcreme, schampoo, lypsyl, duschcreme, bad kulor,
badrosor, ansiktsmask, ett ljus och en badbomb.


Toy, en parfym, ett halsband, ett armband och pengar.


En kalender, fyra kokböcker, en roliga historierbok och en bakbok.


En väska och ett par tofflor.


Sen fick jag en kamera också, en nikon coolpix. :) Ser ut ungefär så här.

Nu ska jag gå och kolla om det finns något att göra i köket, lär ju inte bli nån uppdatering från min sida nåmer ikväll skulle jag tro så ha det bra, heejs.

God Jul! :)

Nu har dagen som vi alla väntat på stigit fram, julafton! :D Fast det känns inte riktigt som det, men det kommer väl när man sitter och kollar Kalle Anka, packar in alla julklapparna i bilen och far till mommo. :) Började min dag med att kolla julkalendern och öpnna ett paket, det var en bok med roliga historier. Antar att det var för att jag ska ha nåt att göra under dagen ;)
Sen har jag slått in några julklappar och varit ute och busat med Meija.

Nu är klockan tolv och jag tänkte dra mig ut på en liten promenad innan det börjar vara dags för dusch och kalle anka.




  Vi önskar er alla en God Jul och hoppas att ni får fina klappar och en mysig afton.

fuck off

Idag klev jag upp 07:10, tände ljus i rummet och slog på tvn. Sen gick jag och väckte Jenny och så kröp vi ner i soffan under täcket och kikade julkalendern. När den var slut fikade vi och kollade på band när vi var mindre. Det är alltid lika roligt! :D Sen så somnade iallafall båda två igen, jag vaknade tio i elva och då klev jag upp och åt lunch. Känner mig jättehängig, har blivit förkyld. Skitjobbigt! Jag hatar när jag inte kan sova ordentligt och jag vet inte heller vad man kan göra för att bota förkylningen snabbare?
 
Igår fick Jenny ett postkontor av familjen Svanhem och jag tror hon tyckte om den. För igår kväll när jag skulle gå och sova var jag tvungen att boka rum och imorse skulle jag checka ut och betala för lunchen :p haha.

Nu ska jag lasta upp 10 kg glass med strössel och oboy sen ska jag slå på en film!

Min lilla lucia :) <3

En tidig uppstigning sätter sina spår...

Idag vaknade jag ganska tidigt, kvart i tio. Gick upp och fikade, mamma och Jenny satt redan vid bordet med massa tända ljus. Myspys! Sen satte jag mig vid datorn och Jenny kom in och lade sig i sängen, sen vart det tyst och jag förstod att hon somnat. Efter det inte fanns nåt mer att göra på datorn så kröp jag också ner brevid Jenny, såklart somnade jag ju också dit. Så sov i ungefär en timme, men det var riktigt skönt :)

Sen har jag varit med Pernilla hela kvällen, kollade Idol önskar god jul på tv400. Nu sitter jag och borstar tänderna så jag ska snart krypa ner i sängen igen :)

Imorrn hoppas jag att jag är på städhumör för jag hade verkligen behövt städa min garderob och packa upp väskorna, hittar ju ingenting :s

Nu blir det sängen!

Godnatt

Ett år har gått..

Jag kommer såväl ihåg den där kalla decemberkvällen. Jag hade gått ut för att möta Pernilla då Jenny ringde;

- Dröjmur är borta, de har tagit bort Dröjmur.

Jag var tyst ett tag och tankarna for omkring i min skalle, förstod inte riktigt vad hon sagt.
- Jaha, sa jag bara och la på fort.

Jag mötte Pernilla och jag kommer fortfarande ihåg vad jag sa till henne
- Dåliga nyheter, de har tagit bort Dröjmur.

Vi gick hem till mig där det var fullt hus, Jens, David, Robin, Robin, Danne, Emil satt och spelade couronne. Vi kollade tv och timmarna gick. Sen när alla hade farit hem tänkte jag fika och sen gå och lägga mig. Just när jag tagit brödet sa Jenny till mamma och pappa att Dröjmur hade avlivats. Pappa frågade mig om det var han jag brukade rida, båda tyckte det var tråkigt och det var då det brast. Tårarna kom och efter kanske en timme eller två somnade jag gråtandes..

Det var den värsta dagen i hela mitt liv. Nu har det gått ett år och jag saknar honom mer och mer för varje dag som går. Även fast det är omöjligt hade jag bara velat krama om hans tjocka hals och galoppera med hans tunga galopp över ängarna en sista, sista gång.. 

Allt gick så fort, du bara försvann.


They say that memories are golden,
well maybe that is true
I never wanted memories,
I only wanted you
A million times I needed you,
a million times I cry
If love alone could have saved you,
you never would have died
In life I loved you dearly
in death I love you still
In my heart you hold a place
that no one ever can fill
If tears could build a stairway
and heartache make a lane
I walk the path to heaven
to bring you back again....

Things will never be the same again...


Utslagen..

Nu ska det bli riktigt skönt att få gå och sova. Har varit igång hela dagen lång. Bakningen resulterade i en rulltårta, ca 80 bregottkakor och kring tjugo kokoschokladgodisar. Stod även för kokning av makaroner och hackning av sallad. Så först vid halvåtta har jag satt mig ner. Kollade dansbandskampen, hejade ju på Scotts men det blev Lars Kristerz som vann.

Imorgon blir det städning av garderob och mitt rum. Har inte hunnit sätta ut tomtar ännu. Sen ska mamma göra stekpanne bröd, åh vad det är gott! :D Kanske slänger in den mjuka pepparkakan som jag inte hann göra idag. 

Nu ska jag iallafall lägga mig i sängen och lösa korsord.

Godnatt! 


Kokoschoklad á la bounty 

Uppe strax efter tuppen

Tro det eller ej men jag har klivit upp redan kvart över nio :D Otroligt! Men det är skönt, dock känns det inte lika härligt att jag måste springa ut i -11,8 med bara nattis och ge mat åt hunden... Men måste ju så! :) å i samma veva hämtar jag tidningen som kom nyss. Sen blir det bak, massa massa bak. :) Önska oss lycka till!

Så om ni letar mig så finns jag i köket. Nu måste jag käka nåt, är svinhungrig. Och imorse när jag låg i sängen och drog kom på jag på hur jag ska göra med Pernillas julklapp ;) Det får ni veta senare..

  

                                          

Hej jag heter Jenny and I come from Sweden..

Idag har jag och Jenny bakat pepparkakor, första plåten blev rejält misslyckad. Dom blev svarta. Andra blev sådär, då hade vi dom nog för kort stund i ugnen. Nåja, det är inte hela världen. Imorgon ska vi fortsätta julbaket, ska vara förbi Maria och hämta ett recept på jättegoda kokoscolachokladgodisar och så ska vi försöka oss på att göra rulltårta och bregottkakor. Har aldrig gjort nåt av detta så vi får se hur det går :p

Nu håller jag på att ladda upp bilder på postfoto och sen ska vi ut på en promenix med våran fågelmördare, Meija.


Dagens grej!

Jag och Evelina åkte buss, när vi kom till gällivare och skulle hoppa av gick det en tjej/kille före oss som spelade lite cool. Men sen vad hon inte så cool nåmer då hon gjorde världens vurpa, hon flög och grejerna flög. Fast hon var snabbt uppe på bena igen och ojade sig över sin arm! :D  HAHAHA alltså, det gjorde mig på bättre humör!

Sen hörde jag detta;
- Kom och titta här, gossen.

Alltså seriöst, vem kallar sin 16-åriga son för det?! skämmigt om inte annat! xD

Haha ja, ska snart till konsum och inhandla middag åt min inneboende Evelina.

Tjitjong!


Globen horse show 2007


Lasgo - Cry



Now I still wonder why did you say goodbye
You let me stand here all alone
The pain inside my heart, it's tearing me apart
Cause now I stand here on my own

But now I cry myself to sleep
Only you are what I need
We can make it if we try
I am nowhere without you
I don't know what I should do
Cause my tears will never dry
And I still wonder why

I hope that you will see how much you mean to me
I don't understand why you have gone
The pain inside my heart, it's tearing me apart
Cause now I stand here on my own

But now I cry myself to sleep
Only you are what I need
We can make it if we try
I am nowhere without you
I don't know what I should do
Cause my tears will never dry
And I still wonder why

It's like the flowers and the bees
Like the mountains and the trees
The love I feel for you baby
Like the desert needs the rain
It will always feel the same
The love I feel for you baby

It's like the flowers and the bees
Like the mountains and the trees
The love I feel for you baby
Like the desert needs the rain
It will always feel the same
The love I feel for you baby

It's like the flowers and the bees
Like the mountains and the trees
The love I feel for you baby
Like the desert needs the rain
It will always feel the same
The love I feel for you baby

Okeej..

Vet att jag skulle sova men sitter man vid datorn så blir man kvar länge, så jag får helt enkelt skylla mig själv.

Tänkte bara meddela att jag hatar att sova själv, speciellt när gruvan spränger och bombar som bara den och det knakar och har sig från fönstrerna. Låter som att dom ska braka in.

Nu ska jag göra ett försök till att sova.
 
Godnatt för andra gången!


Best ever


Jag saknar tiderna med den här trion, livet lekte och allt var bra. <3

Lostwithoutyou

Nu är jag hemma. Har nyss ätit världens godaste kvällsfika, digestive med ost och kall oboy till! :D Börjar åtta imorgon så jag måste gå och sova snart, något någon inte verkar fatta. Är man trög så är man.

Håller på att fixa och beskära massa bilder, ska skicka in några bilder till postfoto så får jag tillbak dom i vanliga foton. Sen ska jag köpa ramar och hänga upp :) Bilderna är massa olika, hästar, hundar, kompisar, skolan. Har för mig att man får 50 gratis bilder då man blir ny medlem. Inte illa :)

Weell well, ska tvätta mig och hela fadderuttanlej nu.
 
Höörs imorgon :)

Godnatt!

Snart är det ett år sedan, och jag tänker på dig lika mycket nu som då.

Händer inte så mycket.

Har lagat mat med Pernilla idag, kött och potatis. Det var gott :) Nu ska vi ta itu med matteboken, jag har prov imorgon. Eller jag tror att jag ska göra det, annars får det bli på onsdag. Imorgon ska jag nog till byn och tror att jag är över natten :) Bara skönt.

Nu ska jag fortsätta dricka kärlekste och plugga.

Livet är inte rättvist




Snart fri för ett tag

Nu var man tillbaka i stan igen då. Har inte alls orkat skriva nåt men det är ju inte det viktigaste här i världen. Idag har jag suttit upp på tokhästen igen, Gneisti alltså. Men det gick faktiskt bra att kliva upp på honom, iofs stod Camilla brevid men ändå. Fast sen efter att vi varit i skogen och skulle upp till Josefine börja han hoppa o skutta, vet inte varför. Men höll mig kvar iaf. ;) Sen fick jag en liten julklapp av Camilla, det var ett par jättefina vinter ridbyxor. :D Sköna var dom också! Sist vi var och red hade jag ett par vanliga brallor, var lite kallt bara..

Sen vid halv två redan for vi till stan, har varit och kollat på luciashowen på stallet. Det var ganska kul, fast det bästa var ju såklart att se på islandshästarna! ;) Efter showen for vi till Josefine och käkade pizza och kollade tv. Sen GICK vi till mig, det var varmt och jobbigt. Nu har Josefine nyss blivit hämtad av sin pappa och farit hem. :) Och jag är rätt så trött så blir nog att sova ganska tidigt.

Veckan går nog fort, har bara fyra skoldagar och sen avslutning på fredag. Skönt med andra ord! Och imorgon får jag sova ut för första gången på flera måndagar. Ännu mer skönt!

Nu ska jag kolla bdb och fika! :)

Godnatter!

Såhär är det att vara Norrlänning!

Det blir inte varmare än så här i Norrland, så vi börjar här;

+15 grader
När det är +15 tar Stockholmarna på sig mössor, vinterjackor och handskar.
Norrlänningen solar.
+10 grader
Göteborgarna försöker förgäves starta upp centralvärmen i sina hus.
Norrlänningen planterar blommor i trädgården.
+5 grader
Malmöbornas bilar vägrar att starta.
Norrlänningarna cruisar i en Volvo 240.
0 grader
Destillerat vatten fryser.
Vattnet i Torneälven blir lite tjockare.
-5 grader
Folk i Skåne håller på att förfrysa.
Norrlänningen grillar den sista korven före vintern.
-10 grader
Upplänningarna sätter på värmen i sina hus.
Norrlänningen tar på sig en långärmad tröja.
-20 grader
Stockholmarna flyr till Mallorca.
Norrlänningarna slutar fira midsommar, hösten har kommit.
-30 grader
Folk i Malmö dör av kyla och försvinner från jordens yta.
Norrlänningen börjar torka tvätten inomhus.
-40 grader
Stockholm krackelerar sönder i kylan.
Norrlänningen köar vid den lokala hembrännaren.
-50 grader
Isbjörnarna börjar evakuera nordpolen.
F21 senarelägger sin vinteröverlevarkurs i väntan på bättre vinterväder.
-60 grader
Torneälven förfryser.
Norrlänningen hyr video och stannar inne.
-70 grader
Den falska Norrlänningen flyttar söderut.
Norrlänningen blir frustrerad eftersom det inte går att lagra brännvinet utomhus.
F21 drar ut på vinteröverlevnadskurs.
-183 grader
Mikroberna i maten överlever inte.
Samernas renar klagar över att mjölkarnas händer känns kalla.
-273 grader
All atombaserad rörelse stannar.
Norrlänningarna börjar säga till varandra "Helvete, vad kallt det känns ute i dag"
-300 grader
Helvetet fryser till is.
Norrlänningarna är ensamma.

If i could turn back time..

Idag efter gympan såg vi att några från hedskolan var i bowlinghallen. När vi kom upp till entren så satt Petra där. Jag saknar henne så mycket, allt var mycket roligare på den tiden. Jag saknar att ha Anna-Lena, Ida, Petra som lärare. Jag saknar att ha Evelina och Ronja i min klass. Men ingenting kommer någonsin bli det samma igen. Det är så mycket jag vill ha tillbaka, kan det inte finnas en tillbakaspolningsknapp?Det finns så mycket som jag vill göra om.

Idag mår jag bara skit.

Men snart kommer mamma med ostburgare, strips och en cola.

Tills vidare ska jag dränka mig i tårar.

Och fråga mig inte varför jag är så här.

Ingen hjärna

Orkar inte skriva nåt. Idag hade vi öppet hus, var kul till en början men sen blev det ganska enformigt. "Välkomna till omvårdnadsprogrammet, det här är metodövningsrummet. Så här gör man när man ska flytta patient från säng till rullstol." blalblabla, kommer typ ligga och mumla i sömnen allt det där. Så less var vi allihopa när dagen var slut.

Alltså hoj, nu orkar jag inte mer. Huvudvärk och shit, ska borsta tänderna och gå och sova. Mest troligt stan fre-lör.

Godnatt!


Första turen

Idag har jag varit till byn och kollat när skolbarnen har haft lucia :) Det var lillasyster Jenny som fick vara lucia i år. Ska lägga upp nån bild sen när jag kommer till byn igen, fick ingen bra bild med den kameran jag har just nu.

Sen vid nio började jag och Jens rulla mot stan, första gången jag åkte bil med han själv. Läskigt, haha, men det gick bra ;) Tror mamma var lite smånervös när vi var på väg; "ta på bältena, lås dörren, ta ut stereon, kör sakta, akta er för älgarna, ring när ni är framme" Ja ungefär så lät det, så nu har jag ringt henne och försäkrat henne om att allt gick bra. Höll bara på att köra på tre älgar, en björn och fem kaniner. Ne skojja bara. Allt gick supra! :)

Börjar först halv tio imorgon så behöver inte vara i säng riktigt ännu. Fast iofs, hade klockan på tjugo i sju imorse och vaknade halv åtta :o Inte bra, men hann iallafall till skolan och våran lärare var också sen så då sprollade det ;)
 
Öppet hus för alla nior imorgon, blir nog kul :)

Justja..

Glömde skriva att min bror klarade körkortet idag! :D GRATTIS IGEN!


Klockan tickar

Man ska inte sätta sig vid datorn på kvällen, för då blir man kvar här i flera timmar. Ajaj. Tur det är lov snart då :) Börjar redan åtta imorgon så måste komma i säng snart.

Nu har mamma ringt till medborgarskolan och hon skulle höra av sig när hon visste när jag kunde komma. Tydligen så håller Markus Hellner på att ta skoterkortet här i Gällivare, men det går tydligen ganska segt. ;) Lite fränt ifall man skulle hamna i samma kurs.



Imorgon ska vi på nån föreläsning på blå forell och simma ska vi nog också :) Men nu ska jag borsta tänderna och hoppa i säng.

Natti! :)

My buttom hurts

Jag har sån träningsvärk i rumpan, det gör ont. Men så är det väl när man är ovan. Sitter i lägenheten nu och dricker kaffe. Tänkte ta och fixa mitt hår som ser hemskt ut, fast funderar på att ha på mössan på istället. Åkte med bussen imorse istället för att åka med mamma kl.6. Inte så värst lockande. Snart kommer Evelina hit som alla andra måndagar, vi börjar samtidigt och bussen som hon tar kommer till mampis vid nio så då kommer hon hit. :) Efter skolan blir det nog simning skulle jag tro. Idag ska mamma ringa till medborgar skolan, det är en skoterkurs på tisdag men då ska hon kolla om det finns nån senare kurs för jag vill till lucian ibyn som är på tisdag istället :) Lillasyster ska vara lucia så vill inte missa det.

Nu ska jag börja fixa och trixa med håret. Hörs senare.

Andra advent

Dagen började med att Nina och Maria kom instormandes in i mitt rum och väckte mig. Fick inte ligga kvar och sova utan de tvingade med mig ut på en promenad, så jag tänkte varför inte. Klockan var redan tio och det är ju alltid en bra start på dagen ;)

Så vi gick ut en timma och sen när jag kom hem åt  jag lunch, sen ringde Camilla och frågade om jag ville följa med och rida igen. Självklart ville jag det. Gick lite vildare till den här gången, nu vet jag på ett ungefär hur det går till då man sitter på en tokig unghäst ;) Men allt gick iallafall bra till slut och vi for ut i skogen på en tur.


Ungefär så här såg det väl ut :D haha

När jag kom hem gjorde jag inte alls mycket, kollade lite tv och satt vid datorn :) Skulle fixa på Jennys julklapp men inte blev det väl, hon hann komma hem innan jag ens hade börjat.

Imorgon är det skola igen, och våran simning fortsätter. Tror Josefine skulle komma förbi på kvällen också :) Nu ska jag hoppa i säng så att jag orkar upp.

Godnatt!

Från luleåresan

Orkar inte skriva destomer om vad vi gjorde i Luleå. Var till sunderbysjukhuset och gick på rundvandring och sen for vi på ett hunddagis som människor som inte kan få ett vanligt jobb har startat upp.

Här är iallafall grejerna som jag köpte;

 
                                     Två tröjor från jc för 199:-


En söt klänning/tunika till Jenny från kappahl för 149:-


Kofta från gina tricot för 179:-


Örhängen från hm, fattas ett par guldringar, 29,50:-


                                          Halsband 29:50:- och örhängen 19:50 till Jenny


Diadem 19:50:-


Jag har funnit Dröjmurs självsfrände

Idag har jag ridit, för första gången på ungefär nio månader. Jag har bara inte haft någon häst och så har det bara blivit så.

Men idag när mamma kom hem efter att ha varit på skolan och blivit intervjuad av nsd angående nerläggningen av skolan, så sa hon att Camilla hade bett mig ringa. Så jag ringde och hon undrade om jag ville följa med på en tur. Såklart ville jag ju det. :D

Ridturen gick jättebra, var lite nervöst för det var första gången jag red Gneisti och det var ganska mycket att tänka på. Men det gick super, han var jätte duktig.

Han är på pricken lik Dröjmur, det är helt sjukt. Dom har precis samma trav, tar stora steg och man bara flyger i sadeln. Samma är det med galoppen, man flyger så härligt fram. Ja det var en härlig känsla, som att jag satt på Dröjmur igen. Eller nja inte riktigt, men man kände igen sig från förr och det var nog kanske därför det gick så bra också. Det enda som skiljer dom åt är att man bara behöver säga till litegrann och dra ytterst lite i tyglarna när man ska stanna Gneisti. Han är lydig. Lite tjorvig att kliva upp på men det gick till slut.

Men det känns iallafall bra att man tagit sig upp på hästryggen igen. :)


Rösta ut Alice, SNÄLLA!

   

Ett snabbt inlägg

Ska snart springa till skolan men tänkte bara skriva nån rad. Hade det toppen i luleå igår, shoppade en del. Var hemma efter tio nångång :) Skriver mer senare idag och tänkte ladda upp bilder på det jag köpte.

puss

Ta mig tillbaka till sängen, snääälla...

Jag är sviintrött, vill bara gå tillbaka och lägga mig igen i den stora, sköna, varma sängen. Har nyss fikat och ska börja borsta tänderna och hoppa i kläderna, packa väskan också. Sen ska jag knalla till skolan, bussen går ju som sagt halv sju så måste väl gå kring kvart över. Hoppas bara att jag inte blir åksjuk :s Det är bara jobbigt, men har tagit med en filt som jag kan krypa ner i ;) Skönt hade det ju varit om man lyckats sova hela vägen.

Nu måste jag börja  borsta gaddarna, får inte komma försent!


no air no air

Idag har jag simmat med Sara efter skolan och sen har jag gått hem och tatt det lugnt ett tag. Sedan for jag till Evelina och kollade bonde och pratade bara allmänt :D mycket trevligt, haha. Tog sen bussen hem och nu sitter jag här, borde väl egentligen sova eftersom att jag har satt klockan på 05:20. Bussen avgår 06:30 från välkomma så. Blir iaf i Luleå hela dagen imorgon :) Fick skippa datan på fredag så har sovmorgon till halv tio.

Ska nog börja dra mig mot sängen, borsta tänderna, tvätta mig och allt det där.

Godnatt :)

Hurtbullar

Både idag och igår har jag, Alexandra och Isabelle varit och simmat :D Vi är så duktiga! :) Men kul är det också. Nästa gång bli nog först nästa vecka för hinner inte mer i veckan. Ska steka lite korv och koka mumsiga spagettisar till middag :D mm det är bland det godaste som finns :))))


Vi ska bli lika duktig och vältränad som Lars Frölander ;)

Idag kom min kära lilla mamma till ängel till mig och lämnade skolkatalogen och pengar till luleå :) taaack! :) Så så fort jag kom hem har jag suttit med näsan i skolkatalogen och kikat. När man väl börjar kan man inte sluta, lika bra att kolla klart på en gång.

Nu måste jag gå och äta.


Step up 2 the streets


Jag och Pernilla var och hyrde denna film step up 2, en mycket bra film måste jag säga :) och Robert Hoffman är det ju inte precis nåt större fel på ;) If that's okey to say? Ja man vet ju aldrig.

Iallafall så ska jag sova över här hos Pernilla, sitter med tandborsten i käften och känner att det är dags att spotta för skummet börjar ta slut :) för er som velade veta det..

Hade ju problem med msn, trodde jag, men nu är problemet löst :s

Imorgon kommer mamma med lite money och skolkatalogen :D wiho! som man har längtat.

Nu börjar det grusa sig i ögonen, så jag ska bege mig mot sängen :)

Sov gott allesammans!


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort