Haha, kul grej

- Det tar 7 sekunder för maten att komma från munnen till magen.
- Människans hårstrå kan hålla 3 kg vikt.
- Längden av mannens penis är lika med längden av hans tumme x 3.
- Lårbenet är lika hård som cement.
- Kvinnans hjärta slår snabbare än mannens.
- På varje fot har vi runt tusen miljarder bakterier.
- Kvinnan blinkar två gånger oftare än mannen.
- Vi använder 300 muskler bara för att hålla balansen när vi står.

Kvinnor har redan läst färdigt detta inlägg.
Männen tittar fortfarande på sin tumme.

Jeans

Nuu måste jag beställa jeans. Två par jeans gått sönder mellan bena, men hittade ett par på hm idag. Dom var fina.


398:-

Och så hittade jag en snygg kofta också som jag vill ha.

198:-

Skor behöver jag också.


129:-

Jag får se vad som beställs, men jeansen iallafall.


Nu ska jag gå och sova, har suttit och kollat ballar av stål. Haha vad bra den är!

Imorgon går jag skola till tio i elva, sen ska vi på föreläsning klockan ett. Så det blir en lugn dag. Efter det ska jag troligtvis åka till byn. Men nu ska jag sova!

Godnatt!

Släck ljuset!

Ikväll 20:30 - 21:30 måste ju alla komma ihåg att släcka alla lampor! Det var ju nåt om att de ska få minst en miljard människor att släcka ljuset. Men det är ju mysigt, då får man ha en massa värmeljus tända! Tv:n kommer vi dock inte att släcka, missar ju robinson då!!

Fick ett sms av Isabelle att jeans leggingsen från gina tricot finns i min storlek nu! Så vi får passa på att beställa i veckan. Hade velat ha något mer också, men vet inte vad. Något långt linne av nåt slag.

Nåja, ikväll blir det då att kolla robinson hos Pernilla med flera ton godis.

Idag har vi kört skoter hela dagen, det var mycket härligt med solen lysandes också.

Ge mig massor med pengar!

Här har jag knåpat ihop ett litet kollage på några kläder som jag vill ha från gina tricot. Men så räcker inte pengarna till för att köpa massa kläder + mat, kanske får ta och leva på vatten och bröd ett tag. Nej,  HÖJ STUDIEBIDRAGET TILL MINST 2000:-!




Sveriges värsta bilförare

.. haha den är så jäkla kul!




2 1/2 män, muffins och cola

Så ser min kväll ut nu. Satt och skrev på rapporten en timme och fick ihop en hel del, började skriva på diskussionen och sammanfattningen. Orkar inte skriva mer just nu så det får räcka för ikväll. Sen bakade jag chokladmuffins som en lite belöning till mig själv.

När männen slutar kanske jag skulle gå ut med Pernilla, en sväng hade man ju iallafall kunnat gå?

Och ikväll behöver jag inte gå och lägga mig så tidigt, ska upp först vid tio - halv elva.

Men nu ska jag ta en muffins och slå mig ner i soffan!

Gina tricot

Tänkte ju beställa ett par jeansleggings från gina tricot men nu ser jag att dom är slut, finns bara i xx :s

Förhoppningsvis får dom in mer men jag ville ju beställa nu.







Nu ska jag leta upp nåt recept, har kvar ägg från i måndags när jag gjorde plättar så tänkte att jag får bort dom.
Imorgon åker jag hem!!

Nu hörde jag precis att vi ska jobba hemma på rapporten imorgon, så då har jag sovmorgon till tjugo i ett ;) Perfekt!
Alltså måste jag skriva nu på den, diskussionen är inget att tänka på. Ska först och främst se till att göra klart alla frågorna och sammanfattningen.

sov gott

Idag har jag varit duktig och storstädat hela lägenheten. Först dammade jag mattorna o slängde dom i badkaret och sen dammsög jag och vaskade golvet och så dammtorkade jag på vissa ställen. Så nu behöver jag nog inte göra det på ett tag. Men känns skönt, det är lite fräschare. Men hade behövt vädra ut all äckelluft också. 

Ikväll har jag varit med Isabelle och Alexandra, det var trevlans. Vi skulle plugga matte men det gick  väl, gjorde iallafall några tal ;) sen har jag pantat flaskor och fört tidningar. Fick bara ihop 15:- men så har jag inte pantat burkarna ännu, för det var massa andra där och då hann vi inte!! springer imorgon istället.

ojustja, inatt har jag varit upp och gått i sömnen. Gick och hämtade mina nycklar som låg på köksbordet så har sovit med dom. Hoppas att det inte blir en vana, för vem vet var jag hamnar till slut. Men kan vara för att jag gick och la mig ovanligt tidigt, har vaknar femhundraelva gånger på natten också. Bl.a. när de sprängde i gruvan som tusan. 

Nu ska jag hoppa i nattkläderna och sussa. Imorgon väntar en hård dag med matte(mums), Häggas och tre timmar rapportskrivning. Wish me luck! Hoppas att jag kommer någonvart med rapporten, har några frågor kvar och diskussionen.

Men nu ska jag stänga av datorn. Godnatt!


 

Tävla om en huvtröja från 4everyoung!

4EverYoung sponsrar Attityds läsare med en tävling! Du som läsare har just nu chans att vinna denna underbara huvtröja från Designweket - Nero med ett värde på 599 kronor (finns i storlek XS-XL). Ett plagg som kommer passa perfekt i sommargarderoben!




Måndagmorgon och jag är trött

Ny vecka igen. Men nu är det bara två veckor till lovet.

Min helg har varit lugn. På fredag myste jag och Jenny framför tvn med chips. Pernilla var också förbi. Sen somnade vi ganska tidigt, vid elva redan tror jag. På lördag for jag, Pernilla och Jenny till pulmukka och åt bullens. Vi for ganska tidigt hem och på kvällen satt hela familjen i soffan och kollade robinson. Tidig kväll igen. På söndag klev jag upp redan tjugo i åtta. For till narkaus sen vid tio. Men var inte så länge, åt bara mat. På kvällen var det som vanligt tv. Oth, Gossip och wipeout. Alla program var skitbra !

Nu ska jag äta och vänta på Evelina, sen ska vi gå till skolan.


Jag blir tokig!

Nu vet jag varför jag ibland åker till byn mitt i veckan. DET FINNS INGET ATT GÖRA HÄR!

Jag har suttit vid datorn sen klockan tre, klockan tre?! Det är ju helt sjukt. Jag blir galen av att sitta inlåst i liten jävla etta framför datorn!!!!!!!!!!

Uschuschusch.... Tror fan jag går och lägger mig snart.

Inte törs jag väl gå ut och promenera själv heller, hitta ju förfan knappt här ens.



freeeeeeeeedag imån!

Finally fredag imorgon. Hatar torsdagar. Först gympa, fast idag var det skönt för vi hade massage! ljuvligt. Men efter det har vi engelska med Mona, skitjobbigt. Sen har vi Hägga och dom lektionerna är alltid så sega, fast idag hade jag först utvecklingssamtal och sen slutade vi typ en timme tidigare från Häggas. Men i vanliga fall brukar det vara boring. Siiist men absolut inte minst har vi medicinsk grundkurs med Beyron. Jätteduktig lärare men ämnet är så segt. Är alltid svintrött på dom lektionerna.

Nåmeniallafall är jag hemma nu. Har kommit för snart två timmar sen, hem alltså. Och ska väl kika på den där rapporten.. sen hade jag behövt skriva det sista på praktikläxan, oså har vi två indvals läxor som ska in nångång. Nä nå är man skolless nu! Fast det är ändå rätt skoj utanför lektionerna, vi får "motionera" ganska mycket. haha :D och i maten brukar det vara rätt skoj också, haha. ingen förutom mina söta klassisar som fattar x)

För nån natt sen drömde jag att pappa köpte en arctic cat crossfire åt mig, ååh vad glad jag blev!



Idag när vi gick in på pressbyrån mötte vi en gammal gubbe som stenglodde och log värsta äckligt. Sen slog han Isabelle i armen och frågade typ om hon skulle på matchen och vad det nu var. Stank sprit gjorde han också.

Ikväll ska jag ligga framför tvn hela kvällen tror jag, 2 1/2 män och sveriges värsta bilförare. Har man inget annat att göra så.

Nu sitter jag och funderar på vad jag ska äta till middag.


Köttfärsslimpa, fast med makaroner istället..

..eller..



.. chili con carne?

Får se vad det blir.

Men fick iallafall reda på precis att trean och femman inte funkar!!!! S U C K.


Full rulle hela dagen

Nu är jag trött i benen. Först var det skola, hände inte speciellt mycket där. Har suttit och skrivit på rapporten och så tänkte jag skriva lite nu hemma men jag orkar fan inte, gör det imorgon i stället. Ska bara sammafatta några frågor men ändå, känns skitjobbigt.

Skulle sluta tre men gick vid två istället då Pernilla också slutade. Vi gick hem till mig där jag bytte kläder, till mjukisbyxor. Mycket skönare. Sen gick vi till henne och fikade och chillade ett tag innan vi börja gå mot Gällivare.

Var först till tallbacka och väntade på Josefine, när hon kom gick vi vidare till dollar. Köpte doftblommor, kökshanddukar, pincett, pennor och lite annat smått o gott. Fick sen skjuts av Pernillas mamma tillbaka till Malmberget.

Nu har jag nyss ätit middag och så tänkte jag lägga mig i soffan och titta tv, ska duscha sen också.  Men nu ska jag bara dega! :)

Skriver kaanske sen, men annars Grey's Anatomy ikväll kl 21:00.

Hoppas på tur ;)

Kolla in här om du vill se på riktiga grejer... IchO

15/3

Söndag söndag.. Idag har vi varit i skogen, slutade med att jag bogserade hem Pernillas skoter. Kom hem vid fyra, åt middag och bastade. Sen klippte mamma mig och så har jag kollat tv, oth, gossip som alltid annars. Söndagar är på sätt och vis sköna, för då får man gotta sig och slappa hur mycket man vill! ;)

Nu ska jag gå och sova och imorgon är det skola igen, fuun.. Men åker hem när jag slutat för lillasyster ska till tandläkaren :)

Tävling

Jag är med och tävlar om en bikini hos miss valentine.


Utmaning: Om min hund - Meija

Vad heter din hund?

Meija

Varför valde du just det namnet och vilka andra namn funderade du på?
Hon hette det från början och eftersom att vi inte kom på något annat namn så fick det bli det.

När är din hund född?
15 Februari 2003

Vilken ras är den och vilken färg har den?

Jämthund i flera färger, svart, vit, grå.

Vad väger din hund?
28 - 30 kg

Vart köpte du hunden och vad kostade den?
Vi köpte henne från en familj i tärendö, jag tror att hon kostade 2500:-.

Varför valde du just den rasen?
Det var för att pappa skulle ha en jakthund.

Har du deltagit i några tävlingar med hunden?
Nej

Är hunden rädd för något?
Nej jag tror faktiskt inte det, eller ja hon är lite rädd när man är ute och åker spark och cyklar. Då håller hon sig helst så långt bort som möjligt.

Vill du ha fler hundar av samma ras?
Nja,  men när jag blir äldre ska jag köpa en egen hund. Vilken ras vet jag inte.

Kan hunden några konster och lydnad?
- sitt
- ligg
- snurra (nyss lärt henne)
- spela död (också nyss lärt)
- vacker tass
- NEJ!
- stanna
- stå
- kom hit (fast då är det på hennes villkor, kommer när hon vill. Fast hör hon att man blir riiktigt förbannad så kommer hon direkt)

Jag utmanar följande:
Alla hundägare!
Länka gärna om du gör utmaningen :)


Two and a half men (gag reel)


HAHA, Alan har så roligt skratt!

Tv-kändis

Alltså seriöst, idag blev jag och Alexandra intervjuade av svt ! Och ååh vad skämmigt, inte vill jag vara med på tv! Fel ord blev det också, konstiga meningar. Nä hoppas att dom inte alls tar med intervjun med oss, man vart ju som helt oförberedd. Och vad bryr vi oss om övervakningskameror på skolan, eller vad kan vi om nåt sånt? Allt han frågade lät så komplicerat. 

Så alla ni som råkar se oss där, om vi nu kommer med, så vill jag bara säga att jag hade absolut ingen aning om vad jag skulle säga så om ni tycker jag verkar korkad så vet ni iaf. Tänk er själv om nån kom fram och skulle intervjua er, skulle det inte var liite nervöst och flummigt och det hade bara blivit kalas av hela alltihopa? Så, skratta inte.

Blää, nu ska äta något och sen vänta på mamma så ska vi åka till byn.  

Sammanfatting

Fredag - Skogen som vanligt. Jag lånade en skoter av Josefine, eftersom att när jag och Pernilla var och körde på torsdag så gick min skoter sönder. Så jag, Pernilla och Josefine for till Porotunturi och grillade korv. Sen for vi upp på berget men kom bara halvvägs för jag fastnade, så det var bara att gräva och vända skotern och fara ner igen.

Började fara hemåt, men var först och körde lite. Sen igen så fastnade jag och Josefine när vi skulle åka hem till mig. Men efter lite grävande och trampande så kom vi loss.

På kvällen bastade vi hos Josefine.

 

Lördag - Skogen igen. Idag styrde vi mot Ahven. En ganska seg dag. Åt och fikade där och sen for vi hem. När jag kom hem bastade jag igen, fast nu hemma då. Det var skönt och behövligt. På kvällen var vi upp till min farbror som fyllde år, åt tårta och tittade på melodifestivalen som sög. Hur tänker svenska folket när de röstar fram Caroline Af Ugglas?! Nä det var rent av skit. Hoppades på Scotts, BWO eller Star Pilots.
 
Förhoppningsvis går hon inte längre.

Växlade mellan Min stora kärlek och Employe of the month innan jag gick och la mig.



Söndag idag och jag har en fet söndagsångest. Lovet har bara rusat förbi och det är skola imorgon. Fast å andra sidan är det bara fyra veckor kvar till nästa, men iallafall. Det känns sjukt jobbigt. Så ikväll blir det att ligga framför tvn med en stor glasskål med lakritsströssel, chokladsås och oboy. One Tree Hill, Gossip Girl, Wipe out, Parlamentet.

Nu ska jag roa mig med Segemyhr avsnitt och något att äta.


God morgon

Igår var jag till Luleå med Evelina, vi vr där och shoppade, fikade och pratade i massor :) Det var mysigt. Jag köpte en tröja, ett par trosor, ett diadem, klämmor och goodis. Sen köpte jag örhängen och en tunika till Jenny.

Idag ska jag och Pernilla fara till skogen, vet inte vart det bär ännu men till nån liten rastplats ute iaf.

Så nu ska jag fika och sen göra mig iordning.



Någon som vet någon sida som man hittar snygga mössor på? Jag hade behövt en ny.

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort