Helgen slut

Sådärja! Då har man avverkat den första och sista helgen på praktiken och jag kan ju tala om att jag är riktigt slut i huvudet just nu. Blev endast fem timmar sömn inatt och det är verkligen på tok för lite känner jag. Imorrn är det upp tidigt igen, kan tänka mig att det är mer och göra imorgon iom att det är veckodag och det är fler folk i farten!

Idag var det verkligen lugnt, har tagit fem blodsocker, renbäddat två sängar och fixat med mat och fika. Nu sitter jag och väntar på mamma och jenny, när de kommer ska vi åka till dollar och sen beställa pizza. Därefter åka till byn!

Ikväll 18:30 är det sista chansen, heja svenskarna! Femmilen på svt ett (tror jag). Hoppas det blir någon medalj och hoppas att de där jäkla (men snygga) norskarna håller sig undan från prispallen!

puss och kram


GUUUUUUUUUUUUUULD!

YEEEEEES, fyfan vad bra svenskarna är!!


Trött och sliten

Idag var första "riktiga" dagen på praktiken. Klockan ringde 04:50....... men allt har gått bra fast det har varit jäkligt segt. Ibland går man bara runt runt, tittar på tavlor för femhundraelfte gången, så det är väl inte allt för roligt. Man väntar typ på lunchen och rasterna så kan man utforska stället lite.

Somnade först halv tolv igår så jag är ganska så trött nu, kunde inte somna förräna skidåkningen var slut. TYVÄRR, vann Norge. Nog för att Northug är ganska snygg men ändå, dom ska inte få äran! ;o) Och så blir som så kaxiga och tror att dom är bäst.


Andra killen från vänster

Imorgon går jag 13:45 - 21:45 och däremellan ska jag fara till bilskolan och ha min första körlektion, nervös?? JAA! Efter jobbet kommer bror min och hämtar mig, för på torsdag är jag ledig. Nu ska jag krypa under täcket, läsa lite begrepp till gastronomin, lösa lite korsord och sen sososova!


Marcus Hellner etta och Johan Olsson trea

Har suttit här hos mommo och skrikit och gapat med alla andra, fy så spännande det var att se skidåkningen ikväll! Och jag som har gnällt på det, har lite ändrat åsikt nu ;)

Det var så roligt att se när Johan Olsson låg etta och Marcus Hellner låg tvåa och bromsade så att alla de andra inte skulle kunna hinna ikapp Johan, ja det var verkligen lagarbete!

Och en annan sak, har ni sett svenskarnas OS-mössor?! Åh jag vill ha en sån!


Marcus Hellner som blev ETTA i dagens tävling


Johan Olsson som blev TREA i dagens tävling


Här är Charlotte Kalla med den omtalade OS-mössan som jag skulle tacka JA till


20 februari 2010










Praktik

Nu är det inte länge kvar till våran praktik på avd8 på sjukhuset, endast fem dagar kvar! Kommer vara väldigt nervöst söndagkväll. Det är iallafall skönt att man har sina polare på samma avdelning, det blir mycket tryggare då. Jag kommer att börja med eftermiddagen, förhoppningsvis behöver man inte gå hela dagen utan kan få gå hem lite tidigare. Annars kommer jag hem vid halv elva varje gång jag har eftermiddag.

Innan det börjar så har jag ju helgen att se framemot, på fredag kväll ska jag och Jenny mysa och kanske vill Svanhemsflickorna titta förbi också? På lördag blir det mys och övernattning hos mommo. Det var svinlänge sen jag sov där sist! Så det ska bli mysigt, älskar att sova där :) Bastu ska vi nog också hinna med.

Lite bilder från senaste tiden.

 






tell me tell me whatcha said

Gamle Ola säger till sin
vän Karl:
- Nu har jag fått en hörapparat,
så nu hör jag allting!

- Ja, men så bra, hur mycket
kostade den då?

- Kvart i två.

Skola idag as usual. Hade psykologi på morgonen och efter det hade vi håltimme i tre timmar! Så jag, Alexandra och Isabelle gick hem till mig och sov. Sen käkade vi lunch och gick tillbaka till skolan. Hade engelska och någon vårdkurs, fick se en film som handlade om könsstympning, Fyfan vad vidrigt. Nu är damera eller "tvillingarna" (dom är alltid så lika varandra) på matten. Jag orkar aldrig gå på tisdagar, det är så segt. När dom kommer tillbaka ska vi dra en hammis på dannes och sen halv sex så har vi teorikurs. Segt det också.

Ikväll ska jag kanske unna mig en kaffedrink och titta film eller tv. Kanske göra lite reiligion också, vi får bara mer och mer läxor därifrån. 20:00 ska jag se mästarnas mästare iallafall. Sen ska jag bädda ner mig.

Imorgon är det onsdag och jag får äntligen åka till byn. Kunde ju inte igår pga av innebandyn och idag har vi ju kurs så.

En liten Johanna, en liten jag och en liten liten Amanda




Meija 7 år

Idag fyller Meija sju år, tiden går så fort.
Grattis gumman!

<3


Shopping i Luleå

Idag var dagen som jag och Evelina har väntat på i veckor. Biljetterna var bokade och väskan var packad så  vi hoppade bara på tåget och gled till Luleå. Kom fram vid halv tio ungefär så då satt vi ett tag på tågstation och när vi började gå så var det så jäkla kallt så vi gick och ställde oss inne på smedjan(?).

Sedan vid tio så gick vi in på shopping och sen strand och sen smedjan. Käkade lunch på waldorfs, jag åt och pennepasta med currykyckling och aioli. Nu när jag tänker efter var det jäkligt gott fastän det var starkt. Med mig hem fick jag iallafall;

* Svarta tygskor med högre skaft och en dragkedja h&m
* Rosa hipsters h&m
* Svarta leggings med dragkedja längst ner h&m
* Hårband cubus
* Grå långärmad tröja med färgglatt tryck fram JC

Köpte även lite presenter hem och några småsaker från lagerhaus. SÅKLART blev det godis, liten chipspåse och coca-cola (+ att man fick köpa en förpackning med toy) från hemmakväll. 

Nu är jag i Pernillas lägenhet och blev plötsligt jättetrött, så kanske man kryper under täcket snart.

Snart är det dags!

Skola idag igen, men idag vi fick kolla vårat blodsocker så vi fick sticka oss själva. Först tog jag i armen, men det kom så lite blod så jag fick sticka en gång till i armen och tröck den här gången "apparaten" lite hårdare mot huden. Då funkade det. Sedan provade jag även att sticka i fingret, det gör lite ondare och det kommer mycket mera blod. Mitt blodsockervärde låg kring 5 och det är jättebra, det ska ligga mellan 3-7.

Imorgon ska vi prova på att ta insulinsprutor på oss själva I MAGEN! Usch det låter väldigt obehagligt. Men det kommer att bli intressant ändå.

Imorgon är också sista skoldagen för den här veckan, på fredag ska jag sjukanmäla mig och åka till luleå för lite shopping med Evelina. Det blir nog mysigt! :) Käka lite på waldorfs, prova massor av kläder på hm och slutligen köpa med godis till tåget från hemmakväll.

Har varit ut och gått för ett tag sen och när jag kom tillbaka så släppte jag Meija i våran backe och tjoooff så sprang hon förbi vårat hus och in i skogen. Hon har varit dit flera gången tidigare och jag vet att det brukar ligga matrester där så jag orkade inte springa efter henne. Fan hon får komma när hon känner för det, hon är en sån surfitta. Hoj. Nåja, nu har hon iallafall kommit tillbaka.

Nu ska jag titta Vinterspelen Åre 2010, jag gillar Gunde Svan! Han är så söt :)




Fredagen den femte februari

Tell me how am I supposed to live without you
Now that I've been lovin' you so long
How am I supposed to live without you
And how am I supposed to carry on
When all that I've been livin' for is gone


Tråkig rubrik va? Idag var det skola för hela slanten, hade gympa först.
Som vanligt fick vi gå en gå en halv timme tidigare, men jag klagar inte!
Det är många som klagar på att vi bara gör en massa fjantsaker som inte
ger någonting, men det är ju upp till en själv hur hårt man vill jobba.
Så tyst.


Sista lektionen var gastronomi och där fick vi skriva ner vilka förrätter,
varmrätter och efterrätter som vi vill laga. Jag och Simone ska bl.a laga
ugnsstekt fisk, eldig kyckling, laxtartar (?). Det är bra att vi får välja
själva för då blir det ju någonting som man tycker och inte typ korvgryta
som vi gjorde en gång på HK:n. Blää.

Har egentligen ingen lust att titta let's dance. Det jag allra helst hade
velat göra är att ta en promenad, stanna till hos hästarna. Klappa
Bläsan på mulen samtidigt som jag beundrar Dröjmur i bakgrunden.
Om det ändå kunde vara så. Då hade jag kunnat ta en ridtur imorgon
också, efter igensnöade ridstigar så att snön bara yr när vi rundar
granen och spurtar upp för backen.

Jag har ingen aning om vad jag ska göra imorgon. Baka cupcakes,
klippa håret, köra bil, läsa i körkortsboken, plugga, promenad med hundarna
m.m
är en rad med olika saker som jag hade kunnat göra.

Vi får helt enkelt se.


tjoheeeeej




Hoppas det är sol imorgon också


Torsdagkväll

Den här veckan har rusat förbi tycker jag. Ingenting speciellt har hänt. Idag var det skola, fick tillbaka ett prov som jag fick G- på. Vilken lättnad! Var bergssäker på att jag skulle få göra om det, men icket. Så nu kan man slänga alla papper som har med det att göra, alltid lika kul.

Efter skolan gick jag hem, skrev lite på religonsläxan som ska vara inne inom två veckor. Sen kom Evelina hit och vi gick på konsum och sen till mig. Jag käkade middag, lax och potatis, och sen la jag mig i soffan och sov i nån timme. Vaknade av att någon från telia ringde. Hoppade in i duschen och nu sitter jag här.

Snart ska jag och Evelina föra tidningar för min hatthylla OCH skohylla håller på att rasa ihop. Efter det blir det väl kanske att sova? skönt att komma i säng tidigt :) Imorgon har jag sovmorgon till nio, börjar med gympa och sen har vi lunch. Då ska jag köpa gooodis och riktig coca-cola. Efter det har vi gastronomi. Sen är det HELG! <3

HALLOJ, taget för något år sen så den bjuder jag på.


1 februari

Imorse gjorde jag ett matteprov och jag klarade det!!! FÖRSTÅ VAD SKÖNT! Nyss gjorde jag klart psykologiläxan och skickade in den. På ett tag ska jag fara på innebandyträning. Är lite trött och har lite huvudvärk men jag måste gå ändå, har inte varit på jättelänge. Efter det följer Evelina med hem till mig och så ska hon sova här. Klockan tio ska vi titta paradise hotel!




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort