Nyårsafton

Dagens jobb var sjukt jobbigt eftersom jag gått omkring med skitjobbig huvudvärk hela dagen, ligger i min säng just nu och har fortfarande värk. Fattar inte varför jag skriver det egentligen för att höra folk klaga om diverse sjukdomar är det värsta jag vet. Det kommer ju inte direkt bli bättre och vem fan bryr sig om hur folk mår. Men har iallafall tagit fyra ipren så jag hoppas att det gör underverk. Imorgon kommer Alexandra hit och ska fira nyår med mig och min släkt, helt otroligt! ;-D Nu ska jag lyssna musik tills jag somnar, gonatt!

Året 2011

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?

Jag tog studenten och jag var utomlands 2 gånger med mina kompisar.

Har du några nyårslöften?
Nej för det håller i princip aldrig

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Nej bara två av mina kusiner :)

Vilka länder besökte du?
Turkiet

Vilket datum från år 2011 kommer du alltid att minnas?
28 maj och 21 augusti, det var då vi åkte utomlands

Största misstaget?
Inget

Bästa köpet?
Resor, datorn och min telefon får jag väl säga då

Vad spenderade du mest pengar på?
Resorna såklart då det kostar ganska mycket, men annars datorn och telefonen

Gjorde någonting dig riktigt glad?
Ja såklart :)

Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om 2011?
All day all night, hollywood hills och set fire to the rain

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Gladare säkert

Vad önskar du att du gjort mer?
Hann med rätt mycket så ingenting

Favoritprogram på TV?
Greys, the big bang theory, Jims värld

Vad gjorde du på din födelsedag 2011?
Ingenting speciellt, var bara hemma

Torsdag 14:32

Igår drev jag mest omkring tills klockan blev 14:00 då mina kusiner Johan och Linda kom och hämtade mig, vi plockade upp kusin David och hans flickvän Sara och åkte till stan. Väl där gick vi på stan en sväng, köpte en kofta och ett par strumpbyxor med hög midja. Bra att ha ifall jag ska ha klänning på nyårsafton. Sen åkte vi upp till Malmberget, hämtade mat från Alanya och åt i lägenheten. Sen for vi till våran kusin Mathilda och hälsade på. Deras tvåa var riktigt stor och mysig! :)
-
Kom väl hem efter nio och då kollade jag bara tv innan jag gick och la mig. Idag kommer det väl inte heller bli så mycket gjort, ska ut med hundarna strax iallafall. Imorgon skulle jag ha jobbat 12-21 men det är en som är sjuk så jag ska jobba 7:30 - 21 istället. Just nu känns det lite småjobbigt men den 27e januari känns det nog bättre. ;)

Tisdag 14:15

Vårat internet har varit borta sen julafton men nu har vi fixat tillbaka det. Julafton firades hos faster med släktingarna, vi var väl kring 20 st som trängdes i deras lilla kök men mysigt var det :) Tog en powernap i kusinens säng efter julmaten för jag var så mätt. Sen öppnade vi julklappar och jag fick bl.a. pengar, presentkort, skiddräkt, sockar, en tröja, smycken. På juldagen klev jag upp tidigt och satt i kyrkan på julotta 06:00 och sen på kvällen åt hela släkten palt hemma hos oss, det är en tradition varje år. En annan tradition är att äta julmat hos min faster på annandagen men jag jobbade igår så jag kunde inte vara med. Istället åkte jag dit så fort jag var klar på jobbet och fikade och mös.
-
Det har också blivit en massa bebismys ihelgen, det tackar man inte nej till. Idag jobbar jag och ska snart tillbaka till jobbet. Imorgon ska jag nog åka till stan med kusinerna och titta hur våran kusin bor, hon och hennes kille har en lägenhet tillsammans så vi tänkte kolla hur dom har det där då vi aldrig varit dit. Annars händer det väl inte så mycket. Akke hade lagt en stor koblajja på hallmattan inatt någongång, mötte den trevliga synen imorse när jag klev upp och skulle på jobbet. Snart är det nyår och det lutar väl mot att vara i stan, känns väl sådär. Hade gärna varit i byn med släkten och ätit go mat :)
Julafton


Hilma


Svante spelar på Jennys nintendo 3ds


Suga på finger


Jenny fixade mina naglar på julafton


Japp, så här nördiga kusiner har jag

Julafton

Godmorgon! Klev upp tjugo i sju imorse för att vi skulle äta frukost med pappa som kom hem från sitt nattjobb. Efter gröt och skinkmackor gick jag och la mig igen. Vaknade för snart en timme sen och då har jag bara gett mat åt hundarna och klätt på mig. Jag och Jenny ska snart gå ut med hundarna på en liten julprommis:) Igårkväll för vi till Markitta och efter det for vi till min faster en sväng men vi hann inte vara där så länge. Åt lite pepparkakor och laxsnittar och drack julmust där. Ska försöka ta julkort med Akke sen om jag hittar nå tomteluvor.

Fredag 18:38

Jobb imorse och när jag slutade gick jag hem och åt lunch, efter det for jag och Jenny och sparkade med hundarna. Sen har jag rensat avloppen i toaletten, städat toaskåpet och sen hjälpte jag mamma med maten. Det blev köttbullar och makaroner. Finns det varmvatten så slänger jag mig i duschen nu annars vet jag inte vad. Sen iallafall så ska jag hälsa på Svante i Markitta och efter det blir det uppesittarkväll hos faster. Det blir nog mysigt för jag älskar deras hus :)


Torsdag 23:11

Klev upp kvart över nio idag, hur pigg som helst. Satt ensam i tvrummet och fikade. Efter någon timme klev Jenny upp och efter någon timmes slöande så gick vi ut med våra hundar + grannens hund. Sen har vi bara tagit det lugnt och innan middagen gfor vi och åkte spark med hundarna och sen gick jag och jobbade någon timme. När jag kom hem städade jag mitt rum och sen har jag kollat tv. Nu ska jag krypa under täcket och lösa lite korsord.
Akke, Tindra och Meija


Ute på en sparktur


Köpte en stor biabädd från djurmagazinet i julklapp åt hundarna



Åren går men läker ändå inga sår.

Det är inte ofta som jag har gått förbi graven hans, inte alls ofta. Men jag klarar inte av det, jag bryter ihop så fort jag ser den där platsen för jag vet. Jag vet att bara en bit där under jorden och gräset så ligger han, han ligger ju där nedgrävd. Men det är ändå inte han för allt är borta. Hans vackra man finns inte längre och kommer aldrig mer att gå att ta i och hans mysiga bruna päls är borta, hans små öron och hans söta underläpp finns inte heller.

Så nära men ändå så långt borta. Det är så svårt att förstå att denna underbara och vackra varelse en gång stod i den röda trähagen och betade och nu, är han under jorden. Hans ben bär inte längre och hans gnäggande kommer förbli tyst. Så ska det ju inte vara! Det går liksom inte in i huvudet, jag vill inte inse det. Jag tror att om jag hade varit mer förbered så hade det känts lite bättre, absolut inte bra men bättre. För hans död kom så himla plötsligt. Ena dagen fanns han där och andra dagen var han borta.

Vems rumpa ska jag borsta av sågspån från? Vems man ska jag tova ut? Vems rygg ska få bära den bruna lädersadeln och det gröna schabraket? Vem ska jag rida runt på hockeyplan med? Vem ska jag lasta in i transporten med de svarta transportskydden? Vems snöstyltor under hovarna ska jag banka bort? Vem ska jag smeka över mulen och pussa på pannan? Vems nosgrimma ska jag spänna?

Fan, vad jag saknar dig.

I will never find
someone like you




Never mind I'll find
Someone like you
I wish nothing but the best for you
Too.. Don't forget me
I beg
Min fina, du har föralltid en plats i mitt hjärta.



Söndag 22:41

Så har söndagen också lidit till ett slut. Jag ska kika "The walking dead" innan jag släcker lampan, jag tycker att den är sjukt äcklig och läskig men jag vill ändå se den. Imorgon jobbar jag bara 8-12 så det ska bli skönt med en kort dag. I fredags var vi ju på Magnus Betner och det var riktigt roligt, jag gillar standup men förstår inte hur tusan han kan komma ihåg alla skämt han ska dra. Mycket imponerande :) Förutom Magnus har det blivit shopping, middag på allstar och sen bara vilat upp oss på hotellet med massor av sömn och god frukost.

Tisdag 14:08

Tydligen har jag medverkat i någon tävling och idag ringde en tjej och sa att jag har gått vidare till nästa steg i tävlingen. Därför skulle jag få för 199:- i månaden i 24 månader ringa billigt till både halebop och telia, det skulle vara billigare att surfa och smsa skulle väl också vara billigt. En HTC wildfire s skulle jag få hemskickat + ett mobilt bredband. Tackade faktiskt ja till detta, i efterhand känner jag "nej, varför gjorde jag det?". Men samtidigt så, man lever ju bara en gång och man måste ju prova allt.
-
Vi ska göra om i köket och pappa skulle gå ut med hundarna men han lär ju inte kunna slita sig från köket så tänkte nu gå ut med dom sen soova en stund och sen äta middag och duscha innan jag far på lucia i Dokkas.

Måndag 12:00

Oj vad jag längtar till torsdag kväll! Då packar jag väskan och åker till stan, sover över hos kompis och på fredag möter vi upp kompis på tågstation där vi alla tre åker till Luleå. Shoppar lite, checkar in på hotellet, duschar antar jag och sen går vi väl ut och äter innan vi går för att kolla på Magnus Betner. Efter "showen" eller vad man nu ska säga vet jag inte vad vi gör, förmodligen tillbaka till hotellet och sen på lördag väntar hotellfrukost och lite mera shopping. Det blir ganska skönt att åka iväg en sväng även fast svängen är väldigt kort. Har jobbat ensam hela helgen, dubbla turer och beredskap så känner mig väldigt trött just nu. Slipper som tur är beredskapen inatt så jag kan sova ordentligt utan att vakna hela tiden.

Torsdag 21:22

Varför kan man bara inte få ha tur EN gång i sitt liv och vinna 1 miljon på t.ex. triss? Speciellt när man behöver det som mest, eller behöver och behöver men det skulle vara otroligt bra. Och varför kan inte alla bara flytta från Gällivare så att jag kan få en tvåa på typ Lasarettsgatan eller fjällnäs. En lägenhet där inredningen är mysig och stilren. En stor plattv och en divansoffa i vardagsrummet och en stor och mjuk säng i sovrummet med stora, fluffiga kuddar. Kylskåpet, frysen och skafferiet ska vara fullt med saker att bjuda på när kompisarna hälsar på. En liten bil vill jag också ha, en med bagage så Akke kan få bo med mig någongång i lägenheten. Jobbar gör jag gärna på kanske ett dagis eller någonstans där man får ha sitt djur med sig, men vart skulle det vara liksom.
-
Jag får helt enkelt nöja mig med att bo i mitt rum som jag alltid bott i hemma i byn och varje morgon kliva upp och gå till hemtjänsten och jobba. Ja' ä inte bitter.
Bild härifrån.

Spanien

Den 13e januari bär det av till Spanien. En liten semester mitt i kylan och allt jobb. Ska bli riktigt skönt och jag hoppas att det är ett fint ställe! :) Det enda som känns trist är flygresan på över 6 timmar..

Måndag 10:42

Ett måste varje jul är att kolla "Tomten är far till alla barnen", den är lika bra varje gång och den ger iallafall julstämning åt mig. Kollade den igår med Jenny efter att ha bakat rulltårta, något av de godaste bakverken som finns. Imorse har jag jobbat två timmar och sedan ska jag jobba kvällen också. Till helgen är det dags för dessa mördarpass på typ 10-11 timmar. Men jag kommer iallafall att vara ledig julen och nyår. 


Sara bjuder in sina tre tidigare män, deras nya fruar och deras nya barn att fira julafton tillsammans med sin nye man Janne. Allt för att alla barn ska få uppleva en äkta jul tillsammans med alla sina föräldrar. Med en del sprit innanför västen råkar Janne av misstag avslöja för en av gästerna att han låtit sterilisera sig utan att berätta det för Sara, som i sin tur inget högre önskar än att få barn med Janne. Det tar inte lång tid innan alla på festen känner till Jannes lilla anatomiska ingrepp. Alla utom Sara. Vid middagen avslöjar Sara strålande den glada nyheten: hon är Gravid! Janne ska äntligen bli pappa!


Filippa och Benjamin väntar barn


Torsdag 15:47

Varenda år är det samma sak, vad ska man köpa och pappa och bror?? Alltid lika svårt. Har klicka hem några julklappar idag och det är så bra för att många sidor har att man kan betala först nästa år. Hehe bra för dom som har det knapert i plånkan. Imorgon tänkte jag och Jenny baka för jag är ledig och hon är sjuk. Rulltårta, ischoklad, kolakakor, hallongrottor bl.a.
Här är smyckestället som kom för någon dag sen.

Myspojke


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort