Pengar rullar in som det ska det går bra

Ännu en dag av detta enformiga, tråkiga och värdelösa liv har passerat. Sitter och kikar "glashuset" som vanligt, men ska snart gå ut med mat till hundarna. Imorgon hoppas jag på soool och ännu mera värme så man kanske kan ta sig ut i skidspåret igen.

15:55

Vädret idag var helt superhärligt, lite blåsigt bara och så värmer inte solen desto mer men det var toppen ändå. Jag och Jenny tog en tur på skidorna och det var lite tungt för snön var så himla mjuk så man fick liksom inget grepp om snön eller vad man ska säga. Stavarna ville sjunka igenom. Men det var ändå skönt och rätt kul! :) Nu ska jag och Jenny fixa en efterrätt, det blir vaniljpannacotta. Sedan blir det en dusch.

23:44

Idag har jag varit i skolan. På lunchen for jag och Isabelle hem till Alexandra och åt nudlar och snackade om utomlandsresor. Hittar vi en bra sista minuten i maj så åker vi, för i samma veva åker vi till Stockholm med klassen för lite studiebesök och nöjen och då tänkte vi ta en resa från Stockholm. Hittar vi inget så stannar vi i huvudstaden över helgen. Isabelle har gett en liten utmaning åt mig, att innan vi åker får jag fara ut max fyra gånger och det ska jag klara!
När skolan var slut hämtade jag pizza och sedan åkte jag hem. Hela kvällen har jag legat här i min soffa och ätit chips och druckit cola. På ett taaag ska jag gå och lägga mig.

Har suttit och kollat "glashuset" eller vad man nu ska säga. Älskar Gurkan, han är så härlig! Hela tiden kommer han med nå roliga kommentarer. Han måste lätt in i huset! :D

"Ni mobbar mig för att jag är tjock, ni ska få mig i top model om några månader"
"Tamam, jag går i första ring men fattar ingenting"
"Det är dom här som går upp och sen går, vad heter det, går i sömnen"

Hahah han är så jävla skön! Sedan skrattar han åt alla sina egna skämt och ungefär efter varje mening säger han "kompis, yalla, djimmy".



Akke och choklad

Akke kom till mitt rum en dag och inspekterade det, på hyllan hittade han en
choklad som han glatt sprang iväg med.

Kan man dricka kranvattnet? Tar dom kronor?


Härligt!

Åh vilken bra dag! Detta får mig genast på toppenhumör. Mycket bra start på VM i Holmenkollen i Norge.

17:05

Idag var det skola, efter den rullade bilen till bilprovningen för det var dags för besiktning. Inte mycket har hunnit hända sedan jag kom hem. Tycker det är så kul att se hur dom i big brothers glashus har det, Gurkan är ju himla härlig! klicka på bilden, länken öppnas i ett nyss fönster. Jag vill egentligen inte besvära er med mina problem, men nu ska jag vila för jag har haft huvudvärk sedan imorse. Gonatt eller nåt!
Under två veckors tid har det hunnit hända mycket i lilla Gällivare, tre självmord och ett självmordsförsök. Självklart blir man berörd av detta och kan inte sluta ställa sig frågan, varför? Även om det är en fråga som aldrig kommer att få något svar.

Bilder, 18/2


20:02

Just när jag var på väg mot stan så fick jag reda på att vi inte behövde komma till skolan, våran lärare tyckte att det var kallt. Så jag kurade ner mig i soffan och kollade runt på internet, sen gick jag ut med Akke och Tindra. När jag kom hem käkade jag lunch och sen skulle jag skriva samhälla men somnade och vaknade typ tre timmar senare. Så jag gör ett nytt försök med samhällsen nu och väntar på att klocka skall bli 22:00 för då är big brother.





07:18

Låg och pratade med Jenny ganska länge igår så somnade rätt sent, så nu känner jag mig dödstrött. Är egentligen ledig måndagar men idag var vi tvungna att komma till skolan. Så ska snart göra varma mackor och sedan på någon timme börja åka mot stan.
Igår började BB och det är så kul! Deltgarna var ändå helt okej. En snygging, en skön norrlänning, en hyperglad morsa och ett hemligt kälekspar. Detta kan bli intressant, det dåliga är att den går så sent på kvällarna.

23:51

Vissa människor blir ledsna för killproblem, någon kanske råkar skrapa benet och någon annan kanske har det svårt i skolan. Om vi gråter för de saker, hur ska vi då reagera när någon vän, släkting, familjemedlem försvinner från våra liv för all tid? För det är det absolut värsta som kan hända, så egentligen ska man inte få vara ledsen för något annat än det.
Jag har alldeles precis kommit hem från en 40årsfest här i byn så nu är jag ensam hemma och det är rätt skönt. På kvällarna kan det vara skönt att vara ensam. Tänkte äta kvällsfika nu och kolla Eva&Adam som jag började kolla igår, det var så länge sedan som jag såg den.


10:07

Äntligen är fredagen här, har längtat hela veckan! Tänkte nämligen mysa alldeles för mig själv ikväll i min soffan med massor av gott uppdukat på bordet och såklart några värmeljus. Vad jag ska se på tv vet jag inte riktigt, let's dance kan ju ta sig för det vägrar jag kolla.
Nu tänkte jag gå en sväng med hundarna och sen äta lunch och sen fara till skolan. Efter skolan ska jag handla, ev. tanka och sedan fara och träna med Sara. Efter det brassar jag hem. Imorgon ska jag på fest här i byn med mat och annat gott. Längtar faktiskt till söndag för då börjar big brother!





13:04 - Ett liv sökes!

Ja är det någon som har ett liv att skänka bort för jag har inget? Allting har bara blivit så tråkigt och allt känns så meningslöst, dagarna, veckorna, månaderna ser likadana ut. Eller det kanske det är det här livet går ut på? Fyfan vad trist. Tacka vetja filmens värld för dit man kan fly. Skolless kanske det kallas? Eller så är det för att jag hatar januari, februari, mars? Världens onödigaste jävla månader.
Vad går egentligen livet ut på? Gå skola i 12 år, skaffa jobb, betala räkningar med alla dom pengarna, skaffa kille, skaffa barn, fortsätta jobba, bli gammal, dö. Awesome.

10:50

Hade klockan på ringning imorse för att jag skulle kliva upp med Jenny, sprang och kollade hur kallt det var, -30, Jenny ringde mamma och hon sa att vi måste stanna hemma. Hehe sköönt. Så nu sitter jag här, har inte varit skola en enda dag den här veckan. Hoppas ändå att det är varmare imorgon, känns lite som att jag måste ta mig till stan för att få lite umgänge. Stackars toyotan är så vek så det är bara bra för den att få vila lite! ;) Nu ska jag steka korv och koka spagetti och dricka mjölk och knapra på knäckebröd, jag älskar mat.
För någon vecka sen kunde jag gå ute med min sommarjacka,
nu måste man typ ha tredubbla dunjackor.

Yes!

Jag fick tvn! :D


Bytte plats åt soffan

Nu ska jag äta lite rån, kolla tv och sen gå ut.

17:18 - bilder

Tindra när vi var ute i kylan tidigare idag


En gång sydde jag denna vojlock, kanske skulle funka som täcke till hundarna istället?


Mitt rum börjar likna ett vardagsrum, måste bara få pappa att
gå med på att jag får tvn som finns i deras sovrum

10:45

Idag är det kallt, det ligger kring -27. Hundarna har fått komma in, nog för att dom tål kylan men ändå. Akke har ju bitit sönder mattan som hänger för luckan till hundkojan, faktum är att han bitit sönder allt inne i hundkojan också. Alla liggunderlag, mattor, filtar ja allt som finns där inne. Han smyger alltid in till Jens rum också och hämtar grejer, man måste verkligen hålla koll på honom!
Idag blir det nog tyvärr ingen längre promenad, kändes igår som att jag förfrös kinderna och det är kallare idag så. Blir bara en kortare rastning och så ska jag ut med grannens hund också. Sedan blir det rensning i mitt rum så att soffan som kommer idag får plats. Hoppas den är fräsch även om den var himla billig! Och så hoppas jag att det är lika kallt eller kallare imorgon så att man inte tar sig till stan;)

Meija 8 år

Idag fyller Meija hela 8år, grattis pigan!

21:47

Igår var det som sagt party på planeringen och det var helt okej, det är alltid kul att träffa nya människor! Men nu blir det lugnt ett tag framöver, har inte alls haft det rätta partysuget dom senaste gångerna så ett litet uppehåll kanske vore lägligt.
Söndagens middag bestod av detta, det smakade riktigt bra fast åt nog lite för mycket. Hehe. Sen fick det bli en törstsläckande kaffedrink till solsidan. Nu ska jag föra mat åt hundarna och sedan ska jag rosta två mackor, lägga två ostskivor på varje macka och dricka apelsinjuice till. Dricker alltid flera liter vätska dagen efter.

Om det fanns en februaritomte


Akta så du inte krockar med en luftballong

Idag när jag tittade ut genom fönstret hos Pernilla så såg jag massor av luftballonger, hela femton stycken svävade i luften! syns inte så jättebra men på första bilden är det dom små svarta prickarna i himlen som ska föreställa ballongerna. Andra bilden är tagen vid stenbron där en ballong befann sig.

15:04

Känner mig lite småstressad! Ska fara och äta om 25 minuter och här sitter jag med blött hår och halvnaken typ, tänkte åka till stan efter jag ätit. Måste packa också! Ikväll hoppas jag att det blir riktigt roligt, de senaste gångerna har varit lite tråkiga faktiskt. Eller sist var förra helgen här i byn och då hade jag ju världens värsta fnissattack. Nåja, jag hoppashoppas att det blir grymt ikväll!
Puss

20:58

Imorse vaknade jag som vanligt av att klockan ringde. Försökte stänga av den, det gick inte, jag tröck och tröck och tröck men inget hände. Upptäckte sen att det inte var telefonen jag tryckt på utan på ett elefantmjukisdjur. Dagen har bestått av skola, kört in i en dikeskant med bilen, handlat på dollar och fikat på nyfiket. När jag kom hem har jag sovit en stund och när jag sov kom mamma in och matade mig med turkiskyoghurt för hon skulle fråga ifall jag tyckte om den. Sen har jag målat naglarna lite och nu ligger jag i sängen och ska äta lite chips.

16:57

Har tagit en liten paus från skrivandet på hemtentan. Fyra frågor kvar, fyra svåra frågor. Men just nu måste jag vila, annars kommer jag börja riva hår vilket kommer resultera i en fin flint mitt på skallen. Imorse klev jag upp och gjorde fika åt Jenny och hennes kompis. Sedan lade jag mig i soffan och skulle kolla vakna med the voice men jag somnade nästan direkt. När jag vaknade för andra gången åt jag lite fika och sen gick jag ut finvädret med Akke. När jag kom hem satte jag min ner med hemtentan och har jobbat på den i flera timmar. Tänkte hämta in hundarna så det slipper vara ute i kylan och så ska jag nog kika lite tv, resten av frågorna tar jag itu med ikväll. Tänk om hemtentan skulle vara lika rolig och lätt att skriva som det är att skriva blogg? Det hade ju vart super. Ska hiva upp lite bilder hit tänkte jag.
En dag i februari


Skulle köra hem till byn igår men stoppades


Akke gömmer sig


Vackert väder

Bilder från 5 februari 2011

redo


röda mattan




våran bartender





Likadan då som nu :)




NU



Fräck hund!


14:17

Så här roligt har jag just nu! Se nedan.
Har åtminstone gjort 13/22 frågor så en bit på vägen är jag, problemet är bara
att frågorna är så konstigt skrivna. Så jag får helt enkelt chansa och ordbajsa massor.



23:39

Man skulle kunna säga att Fredrik från solsidan är min pappa, eller att pappa är Fredrik från solsidan. Hursomhelst, Fredrik är ju som vi alla vet den som ska ha allt. Sist skulle han ha ett hemmabiosystem. Idag fick pappa hem ett hemmabiosystem och jag kan lova att han satte igång med den på en gång. Min faster fyller år idag och vi gick dit och fikade, följde pappa med? Nej han stannade hemma med sitt hemmabiosystem.

 

 


Den fick mig att dra på smilbanden!

En ung kille är näst på tur i kön och skall köpa bl.a. kondomer. Tjejen i kassan ~20, verkar anstränga sig för att verka så naturlig och professionell som möjligt.
Tjejen: 175 kr då tack!
Killen fipplar med pengarna och tittar ner i golvet när han räcker över dem. Tjejen i kassan försöker nu ännu hårdare att få kontakt och se avslappnad ut.
Tjejen: Tack, då blir det 25 kronor tillbaka. Vill du ha kvitto?
Killen: Neej tack… eller jo! Eller äsch näe. Jo, kanske.
Tjejen: Vill du ha kvittot eller inte?
Killen: Aa tack, eller nej…
Folk i kön bakom börja sucka.
Tjejen: Kvitto eller inte?
Killen: Jag tar det.
Tjejen (räcker leende över kvittot): Här har du ditt knull! Kvitto!! Kvitto menar jag!

12:51

Vaknade upp med jordens jobbigaste huvudvärk, mådde illa som tusan och hade ont i magen så blötte en liten handduk och slängde den på pannan. Slumrade i soffan och sen hoppa jag i sängen och sov några timmar. Efter lite mat känns allt mycket bättre. Men tänkte nog lägga mig framför tvn och vila lite. Senare vet jag fasiken inte vad som händer, ut och gå gissar jag. Känns som att det här kommer bli en jobbig vecka! Vi ska få en hemtenta i barnsjukvård kursen och det är väl inte sådär jätteroligt, dock bättre än prov.

21:50

Oj vilken sleten dag denna dag varit. Var ut en superkort stund med hundarna innan middagen och sen fick dom komma in. Idag serverades det köttbullar och makaroner till middag och det satt fint i magen vill jag lova! Gott att sätta kalla köttbullar på mackan sen :D Har låtit mina tankar vandra iväg till "dundret runt", det hade varit kul att testa åka det. Dock är det ganska långt, har för mig att det är 3mil i klassisk stil så det skulle bli en jäkla utmaning men samtidigt riktigt skoj! Men får se, ska fundera vidare på den saken. Måste bara få med mig nån vilket kanske inte är det lättaste.
Nu tänkte jag väl krafsa ihop lite fika och slå på ett avsnitt av criminal minds. Imorgon är jag då ledig och jag får se ifall jag kliver upp med Jenny på morgonen så jag kan placera mig i soffan och slumra till vakna med the voice.

15:05

Igår hade jag en hur trevlig kväll som helst, vilket resulterade i att idag är en riktig säng/kollatv/äta-dag. Blev helt sjukt sugen på köttsoppa, åh det hade suttit perfekt nu! Och en iskall coca-cola hade också varit himla gott, fast tror jag ska blanda värsta glassdrinken. Klev upp vid typ elva idag, fikade lite, kollade CM, pussade på hundarna och sen somnade jag om och vaknade för en liten stund sen. Nu ska jag äta varma mackor! puss

Vad tycker ni förresten om min nya header??;) Visst är den sööt!

23:20 - mitt nästa projekt

Tatueringar är som droger, man blir helt beroende av dom. Även fast det kanske inte är världens bästa känsla att tatuera sig så vill man göra det om och om och om igen. Jag är väldigt sugen på att göra svalor/fåglar kring handleden, har varit på jakt efter några små fåglisar och idag hittade jag några stycken. Frågorna är bara hur många, hur de ska sitta, var de ska sitta och när detta ska utföras!

22:05

Idag har dagen rulla på rätt bra. Skola först och sen for vi och åt en toast på nyfiket, efter det kilade vi på stan en sväng. Jag köpte en ring och nagellack och sedan begav vi oss till sjukhuset för ett studiebesök där. Fast innan det lyckades jag ta sönder ena vindrutetorkaren, den hade isat fast i rutan och när jag satte igång dom så lossnade gummit på ena. Vilket gjorde att jag inte såg ett skit! speciellt inte i det vädret som var blött och nästan regnaktigt.
Då jag skulle till byn var jag ju såklart tvungen att byta ut den där. Tog min vänner under armen och for till handelshuset. Väl där stod den en kille i kassan som jag frågade om hjälp av. Sa att jag tagit sönder torkan men visste inte vad det var för bil så han kollade upp regnumret på den. Sprang iväg och hämtade en ny och när han kom tillbaka frågade jag ifall han kunde sätta dit den också, ja menar hur skulle jag annars få fast den. Han var så gullig och hjälpte till med det också! Men kände mig lite lagomt korkad och puckad.
När jag kom hem åt jag middag och sen sov jag i flera timmar, neeeeej! Nu ska jag fika något och sedan ska jag aldrig mer köra bil förrän det är isfritt på rutan.

22:01

Här sitter jag och dricker varm oboy i min nya roooosa tröja som jag har köpt idag! Köpte även en till fast i turkos.

En lista till folket

Femton är du...?
1. Är du snygg?
mer sällan
2. Är du fet? nej
3. Är du smal? nej
4. Är du en sportfåne? nä men gillar sport
5. Är du rolig? det finns dom som brukar skratta åt en
6. Är du sjuk? nej
7. Är du feg? det beror på 
8. Är du törstig? nej
9. Är du 15 år? nej
10. Är du rik? nej
11. Är du fattig? nej 
12. Är du smart? nej
13. Är du retsugen? ibland
14. Är du shoppingsugen? nej, stillade mitt shoppingsug för några timmar sen
15. Är du saknad av någon? nej

Tre skulle...
1. Skulle du vilja vara längre?
nej
2. Skulle du vilja väga mer? nej
3. Skulle du dricka dig full nu? tja varför inte

Åtta kan...
1. Kan du vifta på öronen?
ja
2. Kan du slicka dig på näsan? ja
3. Kan du kolla i kors med ögonen? ja
4. Kan du låta bli att prata på 4 timmar? det hade jag nog klarat
5. Kan du vara på en fest utan att dricka? ja klart jag kan men det är sjukt tråkigt
6. Kan dina vänner lita på dig? ja det kan dom väl
7. Kan du tänka dig att pierca dig i naveln? ja
8. Kan du suga? ja

Fyra antingen eller...
1. Pierca tungan eller näsan?
tugan
2. Vara seriös eller rolig? rolig
3. Brinna upp eller drunkna? usch vad hemska frågor!
4. Umgås med dina fiender eller föräldrar? men föräldrar, har inga fiender

Svara ärligt...
1. Tycker du om någon just nu?
ja det gör väl alla
2. Sol eller måne? sol på sommaren och måne på vintern
3. Vinter eller höst? vinter
4. Soligt eller regnigt? soligt
5. Är du uttråkad? mm lite ja

Om mig...
1. Hur mycket är klockan just nu?
20:13
2. Vart vill du bo? hemma
4. Vill du gifta dig? egentligen ganska onödigt känns det som
5. Är du kär? nej
6. Favoritårstid? sommar

Har du under de senaste 24 timmarna...
1. Kysst någon?
nej
2. Blivit kramad? nej
3. Känt dig fånig? nej
4. Saknat någon? nej
5. Ljugit? nej
6. Haft sex? nej

Vem...
Vem är i rummet med dig?
Jenny
Vem fick du senast sms av? Jens
Vem tänker du på nu? ingen, jag tänker på rån med oboy
Pratade du senast i telefon med? pappa
Vems hus var du senast i? min fasters
Vem önskar du var med dig nu? ingen speciell
Vem är din favoritsläkting? kan jag ju inte säga

Var...
Var är din telefon?
i jackan
Var är din mamma? ute
Var sover du? i garaget
Var handlar du mest? svårt att säga, men typ ica
Var fick du tag i tröjan du har på dig? intersport, köpte den idag!
Vart åkte du senast bil? hem från stan
Var i ditt rum är du? ingenstans, är i mamma och pappas sovrum

Vad...
Vad åt du senast?
en hamburgare
Vad drack du senast? pepsi
Vad är det för färg på dina byxor? jeansfärgade
Vad är din favorit färg? rooosa
Vilken film såg du senast? criminal minds
Vad hör du just nu? typ tyska eller danska eller nåt från tvn

Har du någonsin...
1. Sovit i en annan säng?
jopp
2. Hånglat på en bio? nepp
3. Hånglat i skogen? njaae typ
4. Tyckt att din kusin är het? nej, möjligtvis snygg eller söt
5. Sovit naken? säkert när jag var mindre
6 Kört över hastighetsgränsen? vem har inte det liksom
7. Målat om ditt rum? nej inte jag 
8. Dansat farmför spegeln? haha nå har man väl dragit några moves
9. Fått hicka? ja såklart
10. Dumpat någon? nej
11. Stulit pengar från en kompis? nej
12. Hoppat i en bil med folk du just träffat? japp
13. Varit i slagsmål? nej men blivit knuffad av några som tjafsade
14. Smugit ur ditt hus? nej
15. Haft känslor för någon som inte känt detsamma? nej
16. Hånglat med en främling? ja på sätt och vis
17. Älskar eller saknar någon nu? ja

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort