Supersött!


Tisdag 23:13

Idag gjorde jag ett prov och det gick varken bra eller dåligt tycker jag. Hoppas hoppas hoppas verkligen att jag klarade det för jag känner att jag inte har tid att plugga om på nytt till det. Idag var första gången jag såg det nya fiket och kappahl, man blev lite förvirrad för allt är ju så nytt.
Det är lite mer än åtta veckor kvar tills vi går med våra fötter på Turkisk mark, ska bli så häärligt! Har plågat mig själv med att kolla bilder från Cypern och det får ju en att bara längta ännu mer. Nästa ställe jag vill och ska besöka någongång är Thailand! USA vill jag också göra ett besök hos. Till Cypern åker jag gärna en gång till, det var himla vackert där. Nu ska jag krypa under täcket och drömma lite!

Bilder från Cypern 2007


I tåget på väg till Luleå där vi skulle ta flyget till Cypern


På flyget




Lunch ute på balkongen


Utsikten från rummet


Jenny fick en snygg hatt av resturangpersonalen


Jag tuggade just!




Rummet


Rummet




Mamma och moster gick på morgonpromenader och fotade omgivningen




















Nytt linne, typ det enda jag köpte






Moster, Jenny och jag. Mamma stod bakom kameran så hon fastnade nästan aldrig på bild.


Utanför hotellet


Kollade på en show som var på hotellet


I tåget på väg hem

Kontot ekar tomt men garderoben blir glad

Om nio veckor är vi där, kanske ligger vid poolen eller på stranden eller är på väg ut för att äta på resturang eller så kanske vi tar en siesta eller så tar vi någon god drink eller kanske vi sitter ute på balkongen och spelar kort? Vem vet men en sak är då säkert, jag längtar!

Innan vi sitter i planet på arlanda så ska vi tillbringa några dagar i Stockholm med klassen där vi ska på studiebesök och bara ha det trevligt. Jag kommer vara hemifrån i nästan två veckor, kommer bli grymt jobbigt att vara ifrån Akke så länge. Är nog det längsta vi inte träffats på. Men det är bara att bita ihop och hålla tillbaka tårarna, vilket kommer vara omöjligt, när jag pussar och kramar honom hejdå på tisdagen den 24 maj.

Men innan vi tänker på maj så ska kommande tre veckor tas igenom, för som sagt så ska skolan vara helt klar då. Det är inte många arbeten, läxor och prov kvar men det som är kvar är inga småsaker.

* 29 mars - prov om cirkulationsorganen och hjärt&kärlsjukdomar
* 30 mars - samhällsuppgift inlämnas (snart klar)
* 13 april - kursprov på barnsjukvård
* 14 april - svenska nationella, skriftliga delen
+ även svenska nationella muntliga delen ska in här någonstans men vet inte vilket datum det är.

Nu tänkte jag kolla alla sidor som finns på internet innan jag pluggar lite till provet jag har på tisdag, har läst massor men ingenting vill riktigt fastna i min hjärna.

Jenny ligger här brevid mig och sova så drog en nys nyss och då slänger hon ut armen, tittar på mig, och typ skrattar. Så frågar jag henne "vad är det?" så svarar hon "men ni!" och typ himlar med ögonen. Hahah!  

Bokat och klart

Nu har jag, Isabelle och Alexandra bokat en resa till Turkiet, vi ska bo på "Alanya Dreams" i Alanya. 28 maj är det avresa från Arlanda!

Fredag 13:54

Man ska egentligen aldrig se framemot något för då blir det inte som det ska. Såg framemot denna dag för vi skulle kolla in kappahl och nya lindex och äta lunch på det nya stället, men så vaknar jag upp med migrän. Toppen. Har legat i sängen hela dagen, klockan är redan två!! Nu börjar skallen kännas bättre, är jättehungrig så måste kliva upp och äta något. Är ju våffeldagen idag, kanske jag måste äta det då. För ikväll kommer jag inte orka, då ska jag smälla i mig chips! åh så gott det ska bli. Måste ut och gå också men det får bli på någon timme.

Torsdag 20:17

Idag mår jag bra, för imorgon får jag massor med pengar och så ska jag kila på kappahl och sedan är det tänkt att vi ska äta lunch på det nya caféet. Min kropp mår däremot inte lika bra, har fått en röd svullnad som gör ont på armbågen, jag halkade på isen igår och slog mitt knä, imorse slog jag smalbenet i bildörren och nu på kvällen smällde jag läderkopplet i ansiktet på mig själv. Men det är smällar man får ta, det är ju alltid kul. Ska snart hoppa i duschen oooch sen fika? och typ titta tv.

Är du på dåligt humör? Kolla hit!


Tisdag 22:16

Det är inte lätt när det är svårt. Även fast den här dagen har varit sjukt lätt så har den ändå varit så himla jobbig, det var nu på kvällskvisten som mitt humör åkte ner under jorden ungefär. Började med att jag somnade och sov bort hela kvällen, vaknade av att hemtelefonen ringde och jag visste inte hur jag skulle svara. Slutade med att jag tog upp fjärrkontrollen och tröck säkert två-tre gånger på volymknappen innan jag skrek "hallå, hallå", fattade inte riktigt varför jag inte fick någon respons från andra sidan luren. Det är inte lätt när man är trött.
Sedan blev jag så himla less och ledsen p.g.a. skolan och hundarna så jag gick ut till hundarna, satt där ett bra tag, fällde några tårar men det måste man ibland för det går inte att hålla inne sånt. Och hundarna är världens bästa sällskap om man är ledsen för de kan ju inte direkt prata utan istället tröstar dom en med massor av pussar och en vilande axel ungefär. Akke är så himla förstående, han märker verkligen när något inte är som det ska. Men nu känns det lite bättre men har absolut inte orkat göra varken samhällsen eller tränat på till ett seminarium för det skiter jag i just nu. Nu ska jag kolla klart BigBrother och sen sova! :)

Måndag 19:41


Leverans

Idag kom ett paket från nelly till mig med massor av klänningar. Klänning nr.1 var jätteskön men den var kort, genomskinlig och stor som ett hus ungefär. Kändes som att jag väntade trillingar. Nr.2 var väl helt okej men jag gillade inte riktigt tyget. Nr.3 är min favorit även fast den satt konsigt över brösten, men får ha en vanlig BH under så ser det bättre ut. Även den här var kort men jag får helt enkelt se till att inte böja mig framåt.

Söndag 15:11

Igår vid middagstid bestämde jag och Simone oss för att fara på krogen, så jag hoppade i en helsvart outfit för det var studentfest med temat blackandwhite på o'learys och satte mig i bilen för att köra till stan. Kom in ganska sent och före tio någongång kom vi till krogen. Men vi kom nog i rätt tid för efter vi kommit in gick kön ut till vägen. Klockan tolv spelade Skaburbian och kring ett gick vi till manuella och beställde pizza innan vi for hem.

Åkte till byn imorse vid elva och sen då filade jag ner alla mina naglar för att dom är så himla veka och går sönder hela tiden. Sen gick jag ut på en långpromenad med hundarna och nu kollar jag off the map som är en ny sjukvårdsserie. Idag blir det inte mycket annat än soffhäng. Solsidan, timeout, bigbrother.









På vägen hem blev vi av med Akke som åkte skoterpulka hem


Lördag 15:21

Idag har det varit en fantastisk dag men än är den inte slut. Började med att jag slog i gång datorn och gjorde fika. Sen diskade jag för det var så himla mycket disk och jag klarar inte av det, haha. Hundarna hårar hur mycket som helst så jag hoppade i kläderna och tog ut dom en och en för att borsta dom. Sen fick dom vara i buren medans jag hackade is och skottade bort snö där. När jag var klar där gick jag och mamma ut på en promenad med hundarna, var så härligt att gå efter skoterspåret.
Idag när jag satt ute i solen med hundarna kom jag på att tänka hur skönt det är att leva i nuet och inte hålla på att tänka på framtiden hela tiden. Jag har det ganska tufft nu innan påsklovet som bara är fyra veckor bort, för när vi är där så ska gymnasiet vara avklarat för mig. Och hade jag suttit och tänkt på det där jag satt i solen så hade jag inte kunnat njuta såsom jag gjorde.
Nu ska jag äta något litet och sen hoppa in i duschen. Till middag blir det fläskfilé och sen hade jag tänkt äta något gott och kolla tv. Körslaget börjar ikväll!

Sicken söt hund!

Idag har det varit skola och marknad, köpte som vanligt bara chips och remmar. Jag tycker att marknaden börjar bli väldigt tråkig, det känns inte direkt som att man missar något om man inte går dit. Nu är jag i byn, ligger i sängen med datorn på magen och vet inte vad jag ska hitta på. Ta ett glas cola eller gå ut med hundarna, men jag är så jävla lat. Usch stackars hundar, dålig matte man är. Imorgon ska tydligen Skaburbian collective spela på olles och jag hade bara gärna velat vara där.

Vinn valfritt smycke

Jag är med och tävlar om ett valfritt smycka hos byCelina. Tävlingsinlägget hittar du HÄR! Jag har hur länge velat att en ring med ett kors för jag tycker det är sjukt snygg när ringen korsar flera fingrar, därför hoppas jag att jag vinner denna ring.

Rösta på mitt chips!

Klicka här för att komma till sidan där du kan lägga en röst på mitt chips!
(länken öppnas i ett nytt fönster)

På jakt


Här sitter vi!

Idag kom min klänning som får åka tillbaka för den var för liten och jag kan nog inte ta en större storlek heller för då kommer den bli för stor över brösten. Men har spanat in en Elise Ryan klänning som jag tycker är himla fin så kanske det blir den. Jag och Jenny sitter och kollar BigBrother och jag har på mig min mössa för att se ifall den trycker eller så.

Tisdag 21:13

En full och glad Alexandra för någon helg sen


Vi var duktiga och skottade upp rastplatsen + lite till i Narkausjärvi



2011


Kör mig till Kiruna eller Luleå!

Så att jag kan köpa dom här skorna!
Nu ska jag åka till stan för jag har skola och så ska jag hämta min studentmössa ifall det är nån i röda stugan. Men tycker faktiskt att det kan bli påsklov nu!

Citat av Gurkan

"Gurkan: norrland ligger längst ner i sverige?

Martin: HAHAH nej gurkan skåne ligger längst ner och norrland längst upp!

Gurkan: Nej fifan vad snackar du om?"


"Roza: Meen vafaaan...

Gurkan: VADÅ VAFAN?! MAN SVÄR INTE!! JÄVLA IDIOT"


"Dem andra är i "Sibirien" och är fängslade bakom en mur utomhus,

Gurkan skriker över muren - "Har ni det bra?!

Dem svarar - "Neeee!"

Gurkan - "Vill ni ha äpple?"


"Tobbe: "Det är 365 dagar på ett år" 
Gurkan: "Nej nej för fan, driver ni med mig?" "vem sa det"


"Sanna: Hur gammal är du?

Patrik: Jag blir 34 i april.

Gurkan: Varför?"


"Sophie: Här gurkan ta en semla.

Gurkan: Haaa, mannen jag ser ut som en semla jao."


Beställt


Paulamyo

Hittade en sida med en hel del fina kläder och smycken.
KLICKA HÄR!

Letar efter en studentklänning..


Narkausjärvi bilder


Ska inhandlas så fort som möjligt


Fredag 19:58

Så fort jag vaknade imorse satte jag igång med att städa. Slängde ut alla mattor och dammsög och vaskade golven. Slängde i mig lunch och sen hoppade jag på skidorna och for en sväng med Akke. Nu kollar jag bara tv och dricker lite cola, Jenny sitter och kastar godis-bilar åt mig. Hoppas att solen kikar fram imorgon och att blåsten håller sig borta så man blir på bra humör :)

Ahvenjärvibilder


Så himla söt!


17:08

Igår kom Simone och hennes pojkvän till byn för att köra skoter och hälsa på oss. Åkte till Narkausjärvi och grillade och sen for jag och Simone på eget äventyr och fastnade med skotern. Tog säkert två timmar innan vi fick hjälp. På kvällen spelade vi kort hemma hos mig. Idag känns det i kroppen, mina armar gör ont, min rygg gör ont och mina ben gör ont efter att skorna har skavt. For till Ahvenjärvi en sväng idag och käkade. Nu äter jag fläskpannkaka och efter det ska jag duscha och sen placera mig i soffan med glass eller något annat gott.

Nätterna är värst

I hope that you will see,
how much you mean to me



17:51

Idag var det sol när jag vaknade. Fikade och packade för en lunch i Narkausjärvi. Stannade inte så länge där, man kommer ju mest dit för att äta och sola men eftersom det började blåsa som tusan och det blev molnigt så gick det inte. Åkte hem med Jenny och väl här har det inte hänt alltför mycket. Har diskat, duschat, sovit och ätit. Imorgon kommer ett par stadsbor hit för att uppleva det riktiga livet! ;) Så det bir skoter och mat som tisdagen kommer att bestå av. Min dator vill inte vara igång mer än fem minuter så jag passar på att låna Jennys när hon äter.
Jag vill åka skidor i solen!

21:58

Upptäckte konstiga utslag idag efter min powernap
som gjorde att jag missade en del av solsidan


Nytt linne som jag fyndade i Luleå







16:58

Efter fyra dagar i Luleå och Malmberget så är jag äntligen hemma. Det första jag gjorde var såklart att gå till hundarna och det värmer verkligen i hjärtat när Akke tar upp en leksak som han hatar och vägrar ta i och springer några varv med den. Min fina älskling! ♥ För någon dag sedan hörde pappa hur Akke rusade förbi köket, i munnen hade han en handkrämstub.
Man kan verkligen säga att dessa dagar har varit allt annat än normala. Men onormalt kan ju också vara kul ibland! Veckan som kommer kommer nog bestå av skidåkning och lite skoter. Annars bara vara hemma och känna lugnet.

Tävling

Jag är med och tävlar hos HiiLen om massor av olika saker! :) HÄR hittar ni till tävlingsinlägget.

17:37

Har just ätit en himlans god middag, torsk är faktiskt riktigt gott. Speciellt i ugn med hackade tomater, ost och någon slags sås. Ska smälta maten innan jag beger mig till toaletten där jag nog kommer spendera några timmar. Ska köra med gräsklipparen på benen, lägga ansiktmask och ta en efterlängtad dusch. Sen måste jag packa för imorgon åker vi med tåget till Luleå där det är kurs, kommer hem på fredag kväll. Lördag är det utgång! Därför måste jag pussa sönder hundarna ikväll för jag träffar inte dom förrän på söndag.
Det är fina halsbandet fick jag av Josefine igår som en tidig 19-års present
och jag kan inget annat än älska den! Namnsmycken är bland det bästa som finns.

Det står "Linnea" och "920521".

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort