Klick, klick...ojsan!


Måndag 22:03

Idag ringde min klocka sju för att jag skulle åka in till stan med min faster som skulle på en kurs och sen handla. Så medans hon har var på kursen så for jag till fokus och plockade undan lite skräp och la mig sen i soffan och kollade jurassic park. Förde över the hangover2 till mitt USB också. När jag kom hem så åt jag lunch och var ut en sväng i skogen med min hoppjärka till hund, Akke alltså. Sen när jag kom in igen så slöade jag fram till 15:00 då jag gick och jobbade. Resten av veckan väntas det mer jobb fram till sista november, skönt med lite klirr i kassan!
Hos veterinären med Alexandras katt en dag


Mina favvis bebisar


Hotellfrulle ungefär


Jaja, snön kan få komma nu





Min bästus



Fest hos Bagge


nelly.com


Måndag 13:01

Så var helgen slut igen och en ny vecka väntar, men det går nog fort. På lördag kaanske det blir festligheter igen, man måste liksom passa på när man för en gångs skull kommer in på krogen. Helgen har iallafall varit bra. På fredag jobbade jag och sen städa jag, tog in ved, rensade hundburen och lagade mat innan det sen blev soff och tvmys. På lördag åkte jag ganska tidigt in till stan och sen har det varit fest från ungefär tre på dagen till halv sju på söndagmorgon för då stupade jag i säng. Nu är jag hemma och min chat på fejjan funkar inte, stört irriterande.

Torsdag 15:27

Det godaste som finnns för mig just nu är färskpressad apelsinjuice. Ett glas av det varje morgon, supermegagott! Vaknade ganska sent idag för jag kollade en riktigt bra film igårkväll som heter "Just go with it". En film med Jennifer Aniston och Adam Sandler.
Har inte hänt något speciellt idag. Ätit lunch, dammtorkat lite och nu sitter jag och kollar på sånt som vi spelat in på film när vi var små. Imorgon är det fredag och det ska bli skönt, även fast det känns som fredag hela veckan när jag inte jobbar men imorgon får man äta massa gott!! Ska bara avverka ett kort jobbpass först. På lördag är det festligheter som gäller. Hoppas det blir kult!
Jag och Jens i badet
Jag som Tärna

Fredag 11:52

Har bosatt mig hos Alexandra några dagar för att hennes föräldrar är bortresta så för ungefär en timme sen klev vi upp och har nyss smällt i oss mackor och färskpressad apelsinjuice. Ska bara borsta tänderna innan vi åker och handlar. Igår var jag och hälsade på mommo och där var också Svante, har inte sett han på jättelänge så han hade växt en hel del sen sist. Ikväll blir det idol och något gott att äta.

Are you ready to turn the tide?

I måndags var jag på bio, "jag saknar dig" och ja den var bra! För att inte tala om Ailucrash som är helt fantastiskt bra. Deras låtar "jag saknar dig" och "turn the tide" är grymt bra. Idag har jag jobbat och sen har jag hämtat faster från jobbet, promenerat med Meija, ätit, diskat och hälsat på min kusins bebis. Nu kikar jag Grey's och sedan skall jag hoppa in i duschen innan jag fikar och går och lägger mig.

Sons of anarchy

Japp det är min sysselsättning om dagarna. Börjar bli något less på att inte göra någonting om dagarna, i början var det skönt att bara sova tills jag vaknade och äta frukost och sen bara slöa men nej det blir liksom enformigt i längden. Har nu börjat sova så länge som möjligt för att dagarna ska gå fortare. Kul liv, svar nej. Nu väntar jag på mat och sen ska jag fortsätta med mitt värdelösa liv. Puuss och kram.

Söndag 19:17

Igår var utgång och det var faktiskt riktigt roligt! Började hos min kusin Maria där vi lagade middag, det blev tacos. Sedan har vi suttit där till ungefär elva då vi gick till öltältet på som var på mitt på stan i Gällivare. Idag har jag sovit, ätit och ätit. Nu kollar jag tv och sen skall jag sooova.

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort