Fredag 12:07

Äntligen fredag! Synd att man ska jobba hela helgen då. Nä inte gör det så mycket efter som det bara är tre veckor kvar tills vi åker, sjukt vad tiden springer iväg. Känns som att det var igår vi kom hem från Turkiet och var superdeppiga. Livet känns helt ok just nu, gällande jobb så kommer jag nog att byta från hemtjänsten till något annat snart. Jag håller tummar och tår att det går vägen och att det blir bra! Tänk om man skulle få ett jobb som man längtade efter att få komma till.
-
Igår hade jag lös hundarna här ute, Meija går det ju bra att ha lös då hon börjar bli så gammal att hon inte orkar sticka iväg direkt. Akke däremot gjorde nästan så att jag fick hjärnblödning, två gånger stack han iväg och andra gången bölade jag som en idiot för att jag blev så förbannad och frustrerad. Sedan gav jag honom ett ben så han skulle hålla sig hemma, dock ville han leka "du-kan-inte-ta-mig" när jag skulle ta benet ifrån honom och sätta in honom i buren. Jävla hund. Har krypt runt på ängen som en liten unge för annars hade jag ju sjunkt igenom snön.
-
Nu sitter jag ute på altanen, solen var framme här nyss men nu kom det alltför mycket moln så jag ska kila in och äta lunch och sen gå ut på en promenad med hundarna. Börjar jobba klockan fem och efter det tänkte jag ha lite bebismys! Låter som en bra plan tycker jag.

Junkyard

Idag damp mitt junkyard paket ner i brevlådan och jag är nöjd med sakerna. Mössan sitter lite tajt men den ska nog bli bra efter den blivit använd några gånger. Färgen på jackan gillar jag, älskar färgglatt! Å att få matcha jackan till mina lila skor ska bli kul, det får gärna se ut lite hur som helst för mig.


Måndag 17:47

Idag tog jag äntligen tag i mitt rum som inte haft varken dammsugaren eller skurhinken på besök på länge! Då jag har varit ute i skogen ungefär varje dag i nästan två veckor så har det varken funnits lust eller ork att städa. Bara igår sov jag bort fyra timmar av kvällen efter vi kommit hem från skogen. Började iallafall dagen med att vara fram&tillbaka till stan. Har vaccinerat mig, gjort nytt pass och lunchat med kompis, syrran och syrrans kompisar. Sedan kutade jag in på lindex och köpte en bikinöverdel innan jag blåste hem igen.
-
Väl hemma så städade jag, rensade bort lite skrotsaker, tvätttade kläder och tömde diskmaskin. Nu måste jag bara hitta en bra byrå då min garderob inte vill acceptera alla mina kläder och få upp min LACK hylla på väggen så man kan sätta lite skrot dit också. Har även varit ut på en liten promenad med mina två fyrbenta barn. Klickade för övrigt hem ett linne, leggings och en bh från gina igår.
-
Jobbar först på torsdag så mina två lediga dagar vet jag inte vad jag ska göra på. Kanske trycker in hundarna i pulkan och åker och fixar lite lunch i skogen eller nåt. Känns dock lite tråkigt att göra det ensam. Ska iallafall stänga av telefonen och sova ut. Men nu ska jag äta mat och kika om jag hittar några fräna halsband till mina små änglar.

Shoppaholic


Nästa vår

Har stora planer till nästan vår! Eller nästa vinter. Funderar starkt på att köpa mig en egen skoter, behöver dock en bil också så jag får försöka hålla hårt i pengarna för att mina drömmar ska kunna genomföras. Har provkört min kusin skoter, en skidoo summit 600, och det hade varit förjävla fint med en sådan. Lite nya skoterkläder vill jag också ha, hittade snygga kläder på junkyard fast det var snowboardkläder men det spelar väl ingen roll.

Onsdag 23:37

Bland det bästa som finns är att ta en tupplur på några timmar mitt på dagen eller innan middagen eller efter middagen. Idag efter att jag ätit en rejäl frukost så vallade jag skidorna och åkte ut på en tur med Meija, dock är det bland det värsta som finns då hon ska stanna och nosa på allt och slänga sig på rygg och rulla runt hela tiden.
-
Efter turen drack jag lite vatten och sedan gick jag ut på en promenad med Akke och Pernilla. Efter allt detta så la jag mig i sängen och tittade ut genom fönstret tills jag somnade. Vaknade och åt middag och sedan har jag bara hängt framför tvn. Laddade ner en app idag som heter "Lomo Camera", bilderna får en mycket häftigare skepnad tycker jag.

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort