Torsdag 15:00

Vilken underbar dag idag! Den har hittills varit helt perfekt. Otroligt skönt väder och hundar som faktiskt skött sig bra. Började med att jag jobbade till 12:00. Efter jobbet släppte jag ut hundarna så de fick vara lösa medans jag skottade gården. Sedan gick vi ut på en långpromenad. När vi kom hem igen så fick hundarna vara lösa ett tag, satte Akke att tugga på ett ben så han höll sig sysselsatt och jag och Meija satt på altanen på en fårfäll och myste. Imorgon är det fredag och jag ska till P-vaara och jobba på dagiset några timmar, ska bli kul att träffa barnen igen! :) Nu ska jag kolla tv och kanske ta en liten tupplur, till middag blir det köttsoppa. Underbart.

Grattis på födelsedagen!

Idag fyller Meija 9år! :-)

Min stackars telefon

Jag har alltför många gånger tappat min telefon i backen så därför beställde jag idag hem ett hållbart skal och displayskydd till min xperia ray.



Du och jag under täcket, baby

Helgen är slut och jag är slut, är så himla trött! Jag har faktiskt haft en riktigt trevlig helg, bästa på länge. :) Alla andra helger har man ju i princip bara suttit hemma och rullat tummarna. Fredagen började med att jag hämtade Jossan hit till mig, hon gick och la sig och jag gick och jobbade några timmar. Sen när jag kom hem korkade vi upp lite, åt middag och sen skjutsade bror min mig och henne till en stuga 25 minuter bort från byn. Så där har vi hängt hela kvällen och natten med trevliga människor och stenhårda sängar.
*
Åkte hem lördagmorgon och då gick vi och la oss en stund innan jag återigen knallade till jobbet. När jag slutade så hoppade vi i bilen och åkte till stan. Väl där har vi ätit middag på "olles" och sen kikat tv med godis hos Alexandra. Avslutade kvällen i Jossans otroligt sköna säng. Åkte hem till byn när jag vaknade för att jobba.
*
Nästa helg väntas festligheter igen då både faster och kompis fyller år. Ikväll ska jag bara ta det lugnt och kika tv, den nya serien Kontoret börjar ikväll. :)
*
(lite dåliga mobilbilder)

Mallorca

Den 11e maj åker jag, Alexandra och Josefin till Magaluf. Vi ska bo två veckor på Vista sol så den 25e maj kommer vi hem därifrån.
*

Tisdag 20:37

Sitcom-tisdag ikväll, underbart! The big bang theory, Suburgatory, Happy endings och Mike & Molly. :) Jaha vad har hänt sen sist då? Jag jobbade min sista dag på dagis idag, när jag kommer dit är det jättekallt inomhus. Det visar sig att någonting har gått sönder och vi fick skicka hem alla barnen. Helgen hann jag vara till Jokkmokk, eller frysmokk som min kära kompis sade. Det var kallt så ini helvete men man är väl varmblodig. ;) Var en helt okej kväll! Söndagen var otroligt skön iallafall. Drack kaffe i Åsas nya bo, åt middag på nittaya och sen bäddade jag och Pernilla ner oss i soffan och kollade Shrek 3 med massa gosaker.
-
Imorgon har jag faktiskt en ledig dag och då hoppas jag att det är jättekallt så att man får stanna inomhus under täcket framför en film! Ska rasta grannens hund också för hon får vara inomhus då hon inte har någon värme i sin koja. :) På tal om något helt annat så kommer min födelsedag spenderas på annan ort, mihihi. Lite bilder kommer nedan från mina senaste dagar.

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort