Rubrik

Jag måste väl börja ungefär som Evelina, jag orkar inte blogga nåmer. Det känns så jobbigt, så jag lägger upp typ bilder och videor ibland och kanske skriver lite dådå.

På fredag var jag till kirunafestivalen med Evelina, vi fick äntligen se ääääääälskade Takida. Dom var grymma som alltid och jag har typ nött deras låtar idag och de är det enda jag har på skallen. "All i want, all i need, is to make you breathe".

Igår kollade jag fotboll, det enda vettiga jag gjorde på hela dagen. Nilivaara spelade mot gammelgården och vann med 6-0 så det var en skitbra match. På kvällen satt jag framför tvn, kommer inte ens ihåg vad jag kollade.

Idag har jag badat i poolen som vi tog fram i fredags, hade ju kunnat vara bättre väder men det var skönt att flyta runt där och kasta lite gris med Jenny. Sen har jag inte gjort något speciellt, är trött och fryser så jag ska gå och sova snart. Eller kanske att jag kollar filmen som ska gå på trean klockan nio, vet inte vad det var för nåt. Pernilla sa att den var så då går den säkert att kolla.

Imorgon är det en ny arbetsdag, sista veckan nu. Kommer säkert att gå fort. Men ser framemot imorgon för jag och Evelina har alltid så roligt där på jobbet så det blir brabra. Kommer typ sakna stället när vi slutar, det är ju jobbigt att kliva upp på morgonen men när man väl kommer dit så är det kuuuuuul.

Får väl se när jag dyker upp här igen, ska ladda upp (någondag) ett kort videoklipp med Sonic Syndicate som jag filmade i fredags.

Takida - Curly Sue (live på kirunafestivalen)



Dåligt ljud.

Sonic Syndicate - Aftermath




Michael Jackson

"Michael Jackson skall inte kremeras,
han består av 86% plast och skall därför
smältas ner och återvinnas till lego,
så barn kan fortsätta leka med honom."            

TAKIDA!


snart, snart :)

<3

Jag försöker att minnas det fina i allt,
men tystnaden bryts och tårarna börjar rinna.
För du kan inte ur mitt hjärta försvinna.


Krönikor från nian

Idag landade min gamla klass 9c:s krönikor i brevlådan. Det var kul att läsa, fastän jag bara kunde läsa typ tre stycken. Eftersom mer än hälften av killarna från den klassen inte kan skriva så man ser, så blev det oootroligt svårt att läsa dom.
Men jag gjorde mitt bästa och guuu förbannat var arg och irriterad jag blev när jag läste Robin den stores krönika. En smäll skull han ha.

Varmt som sjutton är det här också, ville ju fara till tolki och ta ett dopp. Men både syster och kusin är inte hemma, inte nu för att jag hade fått i kusin P men iallafall ;)

Min bästa vän har även blivit tvkändis ;) Hennes program kommer troligtvis sändas kring oktober-december. Men häftigt tycker jag det är! Återkommer om några månader om det.

Imorgon är det kirunafestival, känner min inte ett dugg taggad! Men jag vill så gärna se TAKIDA, tänk att stå där framför dom och gunga till curly sue.. Åh vad härligt! :)

Nu ska jag äta upp min glass och leta runt efter lite på internet.


lunchpaus

sitter hos kusin, har varit och ätit min lucnh här.Orkade inte sitta själv på jobbet och äta, så tråkigt :p Evelina ärpå hemligt uppdrag men kommer dit vid två iaf.

ska väl ringa mamma så får hon börja komma hit, jag börjar vid ett.

efter jobbet ska jag fara med mamma och handla, sen åka till byn :)

snygg häst


Meija, Akke, Tindra


Det är som att Meija försvarar Akke när Tindra busar och biter Akke.

Men före var det lite roligare för då jagade Meija iväg Tindra flera gånger, men hann inte få med det på film.

Glad midsommar

Idag blir det god mat med släkten. Kläderna kom igår, leggingsen satt liiiite tajt men ska försöka gå ut dom lite. SKa väl promma här under dan, kanske vara och kika på hästarna som kommit hit för sommarbete igår.

Nuu ska jag äta en stor o go frukost.



och inte är det blå himmel med en stor sol idag.

på väg till jobbet

ska åka på fem minuter. igår mådde jag skitdåligt, ont i huvet halva dan, spydde direkt jag kom till pernilla. Sen for vi och kollade fotboll, då blev det mycket bättre :)  nili förlora dock.

efter jobbet ska jag till byyyn bynbyn.. :D hoppas att kläderna från gina har kommit då! och det ser ut att bara bra väder!!

nu ska jag faara, hejdåå

sommarjobb, dag ett och två

Ja då har man börjat sommarjobba, är på bhk med Evelina så det blir aldrig tråkigt vad man än gör ;)

Igår och idag har vi inte gjort så mycket. Igår var vi först ut med två pointrar, sen städade vi ett förråd och efter det har vi knytit fast snitslar i klädnypor för att de ska ha när de spårar med hundarna. Var till dollar, coop och brio och letade efter snitslar också.



Idag fortsatte vi knyta snislar, vi har sisådär 1200 klädnypor kvar men vi ska nog inte göra alla. Sen har vi varit ut och gått med tre cockrar också. Efter vi suttit med snitslarna ett bra tag efter lunch så la vi oss i soffan en stund och sov nån halvtimme. Det var skönt!



Imorgon är en ny dag, gissar att vi ska fortsätta med samma sak. Men det kan ändå vara ganska skönt att bara sitta still med dom där.

Tror även att jag ska sova i stan imorgon. Nilivaara har match i gve och den hade jag velat gå på ;) Ska nog faktiskt göra det!


:D


Det går framåt.


 Åtta veckor                        Nio veckor                Tio veckor

Äntligen beställt!!



Har nyss käkat lunch, och nu tänkte jag väl kanske rensa lite papper och så. Har så mycket grejer så man hittar ju ingenting. Hade egentligen behövt kolla igenom garderoben men det orkar jag inte. Den ser så hemsk ut.

Sen är det fotboll. Det ska bli roligt, hoppas bara att mamma hinner hem i tid! :)


12 juni -09

Här kommer två bilder från min dag..


Brorsan har tagit studenten :)


Har gjort ett till hål i örat med syrran som också gjorde :)

Orkade inte gå på skolavslutningen, kändes inte värt ;) vad ska man dit och göra? De hade tydligen suttit i sporthallen i två timmar, det lät ju JÄTTEkul. For in vid elva, förde Jens till nordan. For och tankade, köpte mat på md´s. Upp till lägenheten och äta och plocka ihop lite grejer. Sen till skolan och kolla när alla studenter sprang ut från skolan. Kollade sen när de for iväg i lastbilarna. Sedan for vi till Eva och gjorde hål i öronen samt kollade på en av hennes valpar. Akke fick träffa på en stoor hund också, men han var inte rädd nä han skulle hoppa på den där bjässen. Tur den var snäll. Efter det for till gällivare och hämtade Jens, sen och handla och sen hem.

Hemma har jag plockat undan lite, skrikit mig hes på Meija. Lagat mat och kollat tv. Att göra en pudel.

Nu ska jag gå och lägga mig, Amanda ska sova här igen. Inatt pratade hon något språk jag inte förstod och sen när jag la täcket på henne sa hon "David, sluuta". Så få se om hon säger nåt inatt ;) haha

Och imorgon är det FOTBOLL!

Godnatt och grattis igen Jens! :)

3:e gången gillt?

Nu är det tredje gången som majbrasan börjar brinna, och det är typ två månader sen valborgsmässoafton var.

Har precis duschat, så nu ska jag klä på mig och fixa håret och sen fara till Jennys skolavslutning. Det är alltid lika mysigt! :)

Imorrn ska jag till stan, Jens tar studenten och så ska jag och Jenny göra hål i örat och så ska vi städa ur lägenheten. Akke ska också få följa med :)


Grey's anatomy





bilder från idag









What to do?

Imorgon är det grundalbal, det har jag tänkt gå på. MEN, Jenny har också sin skolavslutning imorgon. Så jag vet inte vad jag ska göra. Det är ju ändå lillasysters sista avslutning på skolan här i byn för sen flyttar de till en annan skola. Hon lät så ledsen när jag sa att jag ska till stan när de har avslutning, "ska du dit?" "nänä, du behööver inte komma"

Och kirunafestivalen känns väl inte heller så där jätterolig just nu. Får väl hoppas att det känns bättre sen, har ju ändå köpt en biljett för hela helgen..

Annars då, visade mamma att lindex har en webshop ;) så få se nu om hon kanske ska beställa därifrån. Hittade nämligen två linnen som jag vill ha.


Nu börjar det lukat sommar också! Nyklippt gräs, och alla  buskar som har blommat, fotboll, det är så härligt :D Och att man är i byn gör inte saken sämre ;)

Nu ska jag äta.

Hejdå!

Jag är glad att vi har hundar, men jag tycker också synd om skabbrävar.

Lindex

Idag har jag varit på stan en snabbis.


Måndag

Har varit hemma hela helgen, internet har inte funkat. Eller det funkar fortfarande inte utan vi har lånat min mosters internet. Men varit valpvakt också.

På lördag på kvällen var vi på fottiplan och grillade och spelade minigolf, det var roligt men lite kallt. Igår var det fotboll, nilivaara vann med 2-0.

Idag orkade jag inte fara till skolan, började 09:40 slutade 11:00. Då känns det så jääkla onödigt. Sitta där i stan sen i flera timmar och vänta på bussen. neejtack.

Imorgon ska jag kanske gå, om jag har nån skjuts fram och tillbaka. Börjar typ nio och slutar före elva. jetteroligt.

I veckan kommer förhoppningsvis kläderna också, fast klänningen var slut.






På lördag är det fotboll igen :D

trött trött trött

har sovit med Akke inatt igen, och nu är jag så tröööööött. Men har bara vaknat kl fem och kl sju, men när jag vaknade första gången möttes jag av feting pisshög. Jag hatar att torka piss.

Nu ligger lillskiten och sover, man jag gissar att han vaknar snart. Jag har ett fult blått jäkla blåmärke på armen som jag fått av han igår!! Ibland blir han helt tokig och bara hugger tag i tröjan och händerna och vägrar släppa och när man säger åt han och knuffar undan honom så kommer han tillbak på nytt igen, vettefan vad man ska göra?! snart smörjer jag in händerna med ättika, då jäklar får han smaka på nåt..

Men beställde lite kläder igår från halens, det var billigt och bra.


Torsdag

Igår var det fotboll i byn. Nilivaara - pajala, slutade med 3-2 till Pajala. Var en hel del tjaffs med pajalas tränare eller vad gubben nu var för nåt, lite kul ändå. På söndag är det match IGEN! Nilivaara - Parkalombolo. Har aldrig hört talas om det laget men det blir säket kul ändå :)



Allt går bra med Akke, förutom att mina händer och armar har en massa rivmärken. Men det är väl så när de är valp. Längtar iallafall tills han blir liite större och börjar fatta lite mer. Men söt det är han ändå ;)


Hundbilder








 
Fyra veckor                     Åtta veckor

Hemsk natt

Inatt har jag inte sovit mycket alls. Har sovit med valpen och han har typ vaknat var tredje timme och föröskt hoppa upp i sängen men då börja han bita i mina fingrar och i lakanet. Var ut med han några gånger också men efter det var han på bushumör. Tack mamma för att du tog ut han imorse!

Justnu hade jag bara velat sova för jag är så TRÖTT! Men måste vakta valpis, Jenny är hemma så hon kan ju iofs hålla ett öga på han. Sen när Jens kliver upp får han kolla han.

Vi har förresten bytt namn på han, han heter ju egentligen Aksu men eftersom att typ alla hade problem med att säga det namnet, det blev "asku" "akso" "akså", så har vi istället bytt till Akke. Mycket lättare att säga.

Nu är jag jättehungrig och mina mackor är klara.

Återkommer om jag har tid med bilder på han.

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort