Hej

kollade idol och efter den for jag, Evelina, Sara, Pernilla, Anthony, Robin, David och Oscar till kåkstan och fikade. drack en läsk sen vart det så varmt så vi for ut och gick runt, runt i lilla malmberget. sen kutade David och Oscar till bussen och åkte hem, Pernilla gick hem och resten gick till Anthony. satt där och gjorde ingenting tills Evelinas mamma kom och hämtade henne och Sara efter att ha missat bussen ett antal gånger. och jag gick också hem. träffade på Tim och David också :)

nu ska jag sova för ska upp klockan sju imorgon. usch.

gonatt


Bilder


Jenny och Meija


Meija och jag



Sweet dreams

Kom precis hem, var först hos Robin och färgade hans hår. Det blev fint! :) Eller der var Evelina som färgade det. Sen kollade vi idol och efter den gick vi till David, där var även Martin, Tim och Oskar. Satt där ett tag tills de skulle hem med bussen. Då for jag också hem, och nu ska jag sova. Börjar åtta imorgon och slutar vid två nångång, ska käka lunch med Evelina också. Sedan tar jag bussen till byn. Ska kanske springa på stan en sväng om jag hinner med Pernilla.

Ajja får se hur jag gör :) gonatt iaf

Tisdag 23.52

Idag har jag tänkt en hel del. Bland annat på om jag verkligen valt rätt linje, omvårdnads. Allra helst hade jag nog velat gå grans men då hade jag varit tvungen att flytta, och det är alldeles för långt bort. Tycker att Malmberget är nog långt bort. Men vad händer om man inte går klart gymnasiet? Kan man inte få något jobb då? Har tänkt ganska mycket på det där de senaste dagarna. För det känns inte rätt, men har jag alls något annat val? Det känns bara som att jag vill hoppa av skolan och skita i allt, för jag orkar inte. Vissa dagar känner jag mig helt nere och andra är humöret lite mer på topp. Men just nu, ligger det i botten.

Med det säger jag godnatt.

Har laddat hem P.S I love you, är den bra?


Please let me go


Min fina prins

Det finns dagar när
du fyller min själ
upptar hela mitt väsen
tänker inte på nåt annat
än hur det skulle kunna vara

Våldgästning

Hejsanhoppsan, nu våldgästar jag Linneas blogg här ;P höhö.
Vi tänkte göra lite paj  (läs: linnea ska göra paj) här och kolla Idol, sen ska vi nog till Kåkstan och fika med min syrra ådeee. Efter det ska jag väl hem och sova, haha :D

Nah, nu ska jag väl ge mig. Men så ni vet, så skulle jag fixa hennes blogg men det funkade inte så då gästbloggar jag ist! Haha :D

Pusshejs

/Pernilla


Finbesök

satt nyss och fikade vaniljyoghurt med min sweet cousin David, och en del prat blev det väl också. han kom förbi och skulle hämta tändstickor och så blev han kvar ett tag :) men det var bara trevligt det. nu tänkte jag sova lite. ska upp åtta imorgon, börjar först halv.10. det är skönt vill jag lova. tänkte platta mitt hår som för tillfället ser ut som ett träd med grenarna åt alla håll och kanter. alltså inte vackert.

näj nu ska jag kolla lite sidor på internet och sedan skall jag sova!

ha en bra natt, gonatt


bjuder på en bild på mig. var tvungen att göra om bilden lite, orginalet såg ju förjävligt ut. måste klippa mig snart.


David, min kusin.


tebak

var hemma för ungeför en timme sen. har varit ute och haft det skojjskojj! :) vid halv.8 mötte jag Evelina, Linno, David, Robin och Anthony (tror man stavar så) vid pressbyrån, de gick och köpte glass för fem spänn. sedan begav vi oss till Robin, satt där till 10 kanske Linno for hem och vi gick till studenthemmet där vi hittade Oskar och Timo. Sen gick jag och Evelina till bussen och hon åkte hem. Tappade killarna på vägen. Nu ligger jag här och ska snart släcka lampan :)

börjar först halv.11 imorgon men jag kommer ändå vakna klockan åtta av alla bilarna som far! :S hojja. men vi hörs ju :)

gonatt

Kate Perry - I kissed a girl


Medicinisk grundkurs

nu ligger jag i min ljuvliga säng igen, ska snart släcka lampan och sova :) börjar åtta imorgon, tror vi har data på morgonen och sen medicinisk grundkurs. har dom där orden som jag skrev tidigare om, har inte tränat på dom så kan typ inte dom. eller kan faktiskt ett ord, rektoskopi! man gräver i människors arslen då, jättekul. så vi får se hur det går. sen om jag hinner åker jag hem med byabussen. men kan ju alltid fråga ifall jag kan få sluta typ 10 min tidigare från våran sista lektion alltså :)

men nu ska jag iallafall sova :)
godernatt!

sweet

Skulle ju till stan imorse med mamma, men jag stannade hemma ;p så inge skola för mig idag. Jag ville verkligen inte åka till stan utan vara hemma i byn, och jag har endast tre inte så viktiga lektioner iadg och lite huvudvärk så kom överens med mamma att jag kan ju stanna här ;) men imorgon far jag, har massa lektioner så.

klev upp vid nio, gick ut och rasta Meija, sen in igen och värmde lite pizza från igår, och sen har jag kollat A cinderella story och så satte jag mig här. Tror hunden är lite trött, hon ligger typ och snarkar i köket ;o hon är så söt ibland, när jag satt och läste tidningen kom hon och la huvudet i min famn så jag klappade henne ett tag och när jag slutade buffade hon på min arm för att jag skulle klappa henne igen. och så hade hon huvudet så där sött på snedden, åh jag gillar henne :)<3

nu ska jag kila :)

hejdå


trött?

Mätt och belåten

Har nyss diskat bort efter maten, och det blev faktiskt ganska gott :) gick att äta iallafall. David sa att det smakade som i Turklandet, bra eller dåligt? :o Killarna tackade och bockade efter maten, sen stack dom. schysst. Nä men jag känner faktiskt för att lägga mig i soffan med massa gott i famnen och kolla Kristallen - Det svenska tvpriset. Jag har även laddat upp med massa filmer ifall mitt internet skulle dör, 4 avsnitt av Paradise Hotel och The Nanny Diaries. Så det blir nog bra :)

http://www.youtube.com/watch?v=yXNHRI915as&feature=related 
Är det bara jag som tycker att Håkan är urgullig? ;D

Ja! :D

Äntligen funkar internet igen, fast jag gissar att det försvinner snart igen :s Blev inge VMA för mig inatt, jag orkade inte. fast klart jag vaknade ändå vid två tiden, men jag klev aldrig upp :) börjar 9.40 så ska ta och göra en varm macka och så kanske jag måste åka ner och öppna dörren åt Evelina, om inte koden funkar men vi ser ju, den har sina dar :)

jag återkommer efter skolan om internet funkar vill säga, men håll tummarna på det! ok?

tjingeling 

Fotboll

Sitter här och kollar fotboll nu, Sverige - Albanien. Står fortfarande 0-0, kom igen nu Sverige! Mamma ligger och sover i soffan (ovanligt) nä men hon somnar alltid, Jens for precis iväg för att spela volleyboll, Jenny är ute på byn och säljer jultidningar och Pappa är fortfarande och jagar älg med hunden :) Så man kan väl säga att jag är ensam hemma. 

idag har jag bara suttit framför datorn, började på läxan som är till måndag, kollade ett one tree hill avsnitt och så har jag rensat musik. tror jag raderade nästan 200 låtar :o men ändå sånt jag inte lyssnar på så det spelar ingen roll.  det är redan söndag imorgon, tiden går så himla fort! :O

går nog och lägger mig ganska tidigt ikväll, vet som inte vad jag ska göra :) imorgon MÅSTE jag gå ut en sväng, hojja.

nä nu ska jag fortsätta kolla fotboll, står fortfarande 0-0 :( Go Sweden!

Prom night


Har gjort ett litet kollage från våran skolbal, blev inte jättesnyggt men men.

hey you

Nu är jag hemkommen från ännu en skoldag, vi skulle ha slutat nu (15.05) men så fick vi sluta en timme tidigare. Det tackar vi inte nej till! =)

När jag kom finner jag min lillasyster här, hon har kommit in med pappsi. Så hon ska vara här till ikväll nångång :) Mina planer för idag är först av allt att äta nåt, sen när mamma slutar vid fyra ska vi fara på stan, bl.a. dollar store, och sedan blir det idoool!

Missa inte det; Idol 2008, 20.00 på tv4

Skriver nog igen först ikväll, nu ska jag gå och äta nåt!

(justja, Jenny prata om att de ska äta på grillen ikväll. smarrigt!)



Lillasyter Jenny. <3

sovmorgon ju

kom på att jag har ju sovmorgon imån, börjar först tio. väldigt passande faktiskt för jag känner att jag behöver en liten sovmorgon nu!  Sen tror jag att jag slutar hyffsat tidigt.

var och promenerade med Pernilla en sväng här för ett tag sen, var typ helt dött. Kom ett litet moppegäng på 5-6 st, såg lagomt töntigt ut.

Har lite ont i huvudet så jag ska sova snart, datorn dör ändå på en halv timme för batteriet är snart slut.

näe nu orkar jag inte skriva nå mer :)
vi höres imorgon istället, gonatt!





Min fina lilla ängel, varför lämnade du mig?

Good evening!

klockan ringde som sagt  06.00 men jag var uppe först efter halv sju ;p Har haft en ganska lätt dag idag, det enda som sög var datalektionen! Det rentav sög! Våran lärare heter Lennart och han var typ inge bra. Iallafall efter skolan for jag och tränade med Evelina och sen gick jag hem och käkade middag, kyckling med pasta. Sen har jag suttit här i soffan fleera timmar. Ska snart ut på en promenad med Pernilla, ska bara göra en liten kaffedrink först :)

Skriver när jag ska sova.

Vill hem

Nog för jag är hemma ännu, men ska gå till skolan på en halvtimme och jag vill ju stanna hemma och sova :( somnde först efter halv ett igår och klockan ringde sex. Tog nyss en varm och skön dusch men det gjorde då inte mig piggare. Hojja, och idag går jag lååång dag. Slutar 16.20  och 17.00 ska jag fara och träna med Evelina. Seen ska jag banne mig ligga framför tvn och vara i sängen senast 23.00!

Nu ska jag värma lite fläskfilé från igår.

Hejdå!

natti natti

Nu är jag hemkommen efter en tuff dag.

Slutade vid halv3 så då for jag och Evelina till dollarstore, skulle ta en buss som gick tjugo i fyra men vi blev ståendes i kassan i en halv timme så den var ju bara att glömma. Nästa buss gick halv 5, men fick ju trevligt sällskap i busskuren. Kom en utlänning och började fråga massa saker, typ om vi tyckte det var kallt ute och vart vi går skola, vad vi heter. Men som tur var babblade Evelina på mer än gärna ;p haha

När vi kom tillbaka till Malmberget kilade vi till konsum och köpte middag, blev fläskfile och sån där pasta som jag varken kan stava till eller uttala. Det var väl okej gott :) Sen for vi till gällivare igen, var och hälsade på Olga Mangi (min kusin). Där bjöds det på kladdkaka och en good kaffedrink ;)´

och seen tog jag och Pernilla bussen upp till mampis igen, fick sällskap av David, Robin och Danne :) och ja. nu ligger jag här i min kära säng med min kära dator. trevligt sällskap om inte annat. Ska snart släcka lampan och sussa. Klockan ringer sex, tänkte duscha på morgonen så. Slutar först tjugo över fyra imorgon men har flera raster så kanske kilar hem då och käkar lunch och slår på datorn en sväng ;)

Nu ska jag läsa lite bloggar och sen sova. 

Godnatt!  

Måndag 1 sep

Ny månad, ny dag, pappas födelsedag.

Klockan ringde 06.30, jag klev upp och gjorde fika, klädde på mig och sen gick jag till sporthallen. Har individuella valet där, motion A. Idag var första gången vi har ind.valet så vi hade bara upprop och så berättade dom lite om vad vi kommer göra o.s.v. Vi var klar där ungefär halv.9 så jag knallade hem för inte orkar jag inte sitta på skolan ni över en timme. Skulle börja 9.40 igen. Pernilla börja också samtidigt som jag så vi tänkte gå tillsammans till skolan men just när jag ska börja gå ner så ringer Alexandra och säger "du behöver inte komma", tänkte jaha varför inte det då och då visade det sig att våran lärare är sjuk idag så vi har ingen lektion! :D Alltså skönt. Så nu börjar jag först 11.05, då har vi matte.

Så nu ligger jag här i soffan och tar det chill, ska läsa lite blogginlägg. Tror jag att jag ska äta lite glass och dricka kaffe ;) SKa luncha sen med Evelina, kanske det blir en hammis på dannes? Eller något annat gott. Efter skolan vet jag inte vad jag gör, kanske far och tränar med Evelina om jag får. Hade ju velat vara till dollar också en sväng :) Men vi får se vad det blir.

Vi hörs senare iallafall!

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort