Onsdag 20:42

Sist jag skrev hade det kommit snö. Inatt och idag har det regnat som tusan, inte kul någonstans. Var till Gällivare en sväng och det tog över en timme att åka in för att det var så halt, vanligtvis tar det 40 minuter ungefär.
-
Helgen som var så var jag, Jenny och Akke i lägenheten för att mamma var på fest. Så vi har kollat film och ätit gott. Igår ringde dom från kommunen och erbjöd mig jobb december och januari, jag som inte kan säga nej tackade såklart ja. Känns sådär småjobbigt nu i efterhand. Är så less på det där jobbet. Men destomer jobb destomer pengar till resekassan, så det känns ju iallafall bra.

Torsdag 14:14

Inatt har det fallit snö och det känns riktigt roligt. Det går åt rätt håll. Lite minusgrader och ännu mera snö så är allt som det ska. Vill ju åka skidor snart!! Fick sms idag om att mitt paket från cdon har kommit så mamma skulle hämta ut det åt mig. Har eftermiddag idag så förhoppningsvis har hon kommit hem när jag slutar. Imorgon är det fredag och jag jobbar bara 2,5 timmar, sköönt som tusan!

Onsdag 00:07

När Jenny kom hem igår (tisdag) så kom hon med den glada nyheten att Svante var i Markitta, så fort slänge vi i oss maten och åkte dit. Först var han lite blyg men efter ett tag så släppte det :) Han är så söt med allt dreggel i ansiktet och när han står i ens famn och hoppar upp och ner som en galning, haha. Och allt han får tag på ska han prompt trycka in i munnen, leksaker, dukar, telefoner.
Imorgon ska jag upp tidigt och åka till Gällivare för att Jenny ska till tandläkaren och sen ska jag luncha med brudarna. 16:30 knallar jag till jobbet och sedan så hoppas på att min mobil kommer snart!

Tisdag 00:27

Idag eller eftersom klockan har passerat midnatt så blir det igår, så tog jag tag i mitt rum. Mamma köpte nya julgardiner idag åt mig så jag satte upp dom och samtidigt passade jag på att sätta upp julstjärnan, dammtorka och plocka i mitt rum. Bytte även överkast till ett vitt då mitt tidigare överkast som var i lila inte passar till de röda gardinerna.
Då jag har massor med örhängen som tar upp all plats i min necessär så beställde jag ett smyckesställ från ljuvali idag. Ett hjärta i färgen creme, riktigt tjusig faktiskt.
http://www.ljuvali.se/accessoarer/smyckeshallare-krasilnikoff.html

Måndag 15:48

Som jag har längtat till idag. Har jobbat hela helgen så det ska bli riktigt skönt med en ledig dag imorgon. Igår på min rast gick jag ut med Akke en sväng, skulle visa vägen åt Jenny och hennes kompis till ett ställe där de skulle åka skridskor. Då man ridit en hel del i sina yngre dar (nu fick jag det att låta som att jag är jättegammal) så hittar man väldigt bra i skogrna härikring.
Annars då så försöker jag få Akke att gå upp i vikt då han är så himla tunn och Meija hade nog behövt gå ner något kilo. Klickade faktiskt hem en ny telefon idag, en liten julklapp åt mig själv från mig själv. Det blev en xperia ray i färgen roosa.

Mina fyrbenta och väldigt håriga vänner


Tisdag 14:32

Igår jobbade jag och idag är jag ledig. Nedan ser ni vad jag kommer att sysselsätta mig med ikväll.

M&A



Lördag 13:14

Igår var jag på 40-årsfest här i byn där det bjöds på mat och dryck. Kom hem därifrån vid 12 och gick och la mig ungefär direkt. Vaknade tidigt imorse, tog mitt täcke och la mig i soffan och somnade dit. Vaknade ungefär 12 och har nyss ätit lunch. Ska hoppa i kläderna och ta mig ut i mysvädret en sväng med min vän. Sen ska jag bara ta det lugnt! Äta lite chirre och kolla prison break. På måndag kommer mina sims-spel och på tisdag kommer nog "husdjurs"-spelet. Gissa om min vecka kommer vara fullspäckad! Låter som värsta nörden men någonting måste jag ju underhålla mig med. Bara för att jag längtat så mycket så kommer säkert spelen att tjorva eller datorn krascha.

Onsdag 12:58

Idag har jag jobbat och nu ligger jag hemma i soffan. Ska ta en lite tupplur innan jag och Jenny går ut med hundarna och sen kommer posten förhoppningsvis med paket till mig från cdon och nelly. I sådana fall lär jag fastna framför prison break resten av kvällen ;)
-
Planerar faktiskt att göra en ny beställning från cdon.com och då med en massa TheSims3-spel. Har alltid varit ett stort fan av SIMS men det var när jag såg att man kan ha hästar i The sims 3 husdjur som jag verkligen ville ha den. Hur kul liksom! Jag väntar bara på att den ska komma i lager igen sen klickar jag nog hem några spel.

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort