Första mötet

Idag fick våra vargar träffa isbjörnarna för första gången. Dock var Miira och Dixie inne i en bur men dom kunde ändå nosa och pussa på varandra.

https://cdn2.cdnme.se/476308/6-3/pic_51a360119606ee142e40983b.jpg" class="image">


isbjörnsmys

Igår var det utgång och det gick inte så jäkla bra om man säger så. Idag har jag haft sån ångest, ont i kroppen och sliten. Men fick komma till byn och mysa med mina hundar och med mina släktingars valpar som hämtades i fredags. Så det gjorde min dag, skönt att ha något annat att tänka på också. Till veckan blir det nog många svängar till byn för min kusin ska vara här och vara valpvakt till hennes pappas bebis.


23maj

Hejåhå. Jag har fyllt år och det var mycket trevligt, har fått fina presenter och massa gofika. Vädret har varit kanonbra idag och igår, så himla underbart. Man blir så glad och allt känns bra! På lördag åker jag till Luleå med Jossan och till kvällen hade vi nog tänkt partaja lite. Imorgon är det löning, sweet. Sen så måste jag hitta utemöbler till min lilla balkong. Just nu är mamma och Jenny här hos mig, dom har ätit vårrullar och jag gjorde lax.


Lördagen den 18e maj

Idag har jag och Jenny varit till markitta för att titta hur min kusin Johanna har det i sin nya stuga, den är inte klar än men det kommer nog bli riktigt bra och mysigt. Sen gick vi och tittade på två hästar som finns där i byn, en av dom är en arbetshäst och den var helt galet stor! Inte alls som den lilla islänning jag brukar rida. Efter det sa vi hej till våran moster innan vi åkte tillbaka till våran by. Gick ut med hundarna en sväng, hälsade på lilla Svante som kastade grus på sin moffa och sedan åt vi grillat till middag. Så gott! Efter middagen blev det lite tårta och sen en kort cykeltur med Akke. Nu kikar jag Eurovision och hoppas att Robin tar hem alltihop. Å justja, Sverige i VMfinal! Hoppas det går vägen imorgon för dom.


Meija borta

I tre trimmar. Sen kom hon. Jag brukar aldrig oroa mig när hon försvinner för jag vet att hon kommer tillbaka. Men idag måste jag erkänna att jag hann börja oroa mig för trots att jag ropat, visslat, gått i skogen och kört runt med bilen så fanns inte ett spår. Men sen så stod jag nyss ute på altanen och spejade så såg jag henne komma springandes över ängen. Hade det varit Akke hade jag väl förmodligen bölat redan efter en kvart.


Faliraki

Igår bokades en utomlandsresa. 13e juli åker vi till Faliraki som ligger i Rhodos och där blir vi en vecka. Åker dit med lillasyster, mamma, två fastrar och tre kusiner. Bara massa tjejor! :)


Sundayevening

Byhelg igen. Kom hit i fredags, åt smörgåstårta som bror gjort eftersom han fyllde år då. Gick och la mig ganska tidigt. Under lördagen blev det en promenad i snöovädret och sen har ja tvättat kläder och diskat och bara tagit det lugnt. Idag for ja och Jenny till Kiruna för att hämta mamma och hennes kompis från flyget, dom har varit i Stockholm och kollat Bruce Springsteen. Var in på Clas Ohlsons och Ica innan vi åkte hem igen, hittade lite smått och gott där. Ska strax slänga mig i duschen och sen göra kvällsfika. Till veckan blir det jobb, vet dock inte hur många dagar för ja har sökt ledigt. Sen till byn igen för mamma ska ha 50årsfest.


Lillördag

Idag är en röd dag vilket betyder att ja är ledig från jobbet och befinner mig i byn. Har vart ute i skogen idag och det var sol men blåsigt. Sen cyklade ja och förde min fasters cykel med Jenny och hundarna och sen har vi borstat Meija. Middagen blev just färdig så nu ska ja trycka i mig grillat kött, potatissallad, tzatziki, sallad, bearnaisesås, bröd. Så himla gott. Imorgon åker ja tillbaka till stan och efter jobbet väntar en ridtur, förhoppningsvis hinner mina ridkläder komma som ja beställt från börjes.


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort