En favorit när man var mindre


Black Ingvars - Min kära lilla ponny

hallilåja

nu har det lugnat ner sig lite, men bara liiite! sitter och kollar gossip girl och äter glass, varför mår man alltid bra när man äter något onyttigt? och efteråt får man skuldkänslor. Anyway, idag har jag inte gjort så mycket. Vaknade upp hos mommo vid nio-tio, gick ner och åt frukost, kollade en film, käkade lunch(mommo tvingade mig) och sen gick jag och Nina och promenerade :) När jag kom hem har jag bara suttit vid datorn och kollat tv.

Imorgon är det måndag, då vet jag inte vad som händer. Senare i veckan ska jag nog in till stan en sväng. Och snart kommer nog mina skor! :D Snart är det jul också, gu vad härligt och vad jag längtar. Vi ska fira jul hos mommo, det är svinmysigt. Love it! Snart är det Luleå dags också, om ca tre veckor kanske :p Då måste jag kolla efter ett par jeans för att det har blivit hål i mina favvojeans, mellan beeena! :S

vad meer, vill också vara i Uppsala med Pernilla!! Så man kan ta det riktigt lugnt, känner mig så stressad här.

huhu, ska nog ta mig ut på en till promenad efter alla program, ska kolla Ensam mamma söker sen också. Den är lite kul och Hål i väggen.

meen men skriver någon annan dag.

byyn <3

jeepp är i byn nu men åker till stan imorgon igen fast åker till byn igen imån också, hehe :p Har nyss vart på spökfest på skolan, först åt vi tacos, sen kollade vi på teater och hörde på när skolbarna sjöng. Sen bar det av till gympasalen där vi lekte massa lekar, hoppade säck, kastade boll, "under hökens vingar", m.m Det var faktiskt roligt det ! :) Kul å se när alla vuxna sprang runt och lekte ;D haha. Såklart vann ju mitt lag! senare fick vi massa fika också, mumsigt.

Nu ska jag och Jenny hitta på något, vad vet jag inte. Är ju typ läggdags snart :p Ska upp klockan sex imorgon :s

gonatt

Where do you go when you're lonely?

Har precis kommit hem från skolan och känner för att bara spy, har svin ont i mage och usch. Vi fick sluta 40 min tidigare från svenskan för annars hade jag varit på väg därifrån först nu. Har inte ätit någon lunch idag så ska nog käka något nu. Ikväll kommer Evelina hit och kollar bonde söker fru, och så tror jag att vi ska kila och köpa lite chips eller något annat gott ;) Skolfotot gick väl sådär, såg ut som ett mongo på det enskilda fotot och ett ännu större mongo på gruppbilden :s

Nu ska jag rosta mackor och kolla på 27 dresses som jag laddade ner igår.

Åhjustja, drömde att jag hade en kanin inatt. Den var jättegullig fast det enda problemet var att den var för stor för att komma in i buren och jag hade inget mat eller nåt att ge den. Stackars kanin!

Vila i frid!

Fick veta nyss att min pappas släktings gubbe har avlidit. Tror det var cancer han hade. Jag kände inte honom så bra men varje sommar har de kommit upp hit och varit i deras stuga, och han var jättesnäll och kul. Så det är lite trist.

Vila i frid

The Corrs - When the stars go blue



Where do you go when you're lonely
Where do you go when you're blue
Where do you go when you're lonely

I'll follow you when the stars go blue
Blue
When the stars go blue
Blue
When the stars
When the stars go blue
Blue
When the stars go blue

sådärja

Vid sex kom Alexandra och Isabelle hit, satt och pratade ett tag tills vi blev sugna på cola. Sagt och gjort så for vi till konsum och köpte cola, sen hit upp igen. Kollade lite tv och så knackar det på dörren, tänkte ju att det var resten av gänget men det var Anthony. Satt och pratade ett tag igeen och vid halv åtta kom Linno och Anna. Vi gjorde det vi skulle och var klart på typ fem minuter. Men nu så är det mesta iallafall fixat och klart  till redovisningen. Eller det enda vi gjorde var att välja ut vem som ska läsa vad. Nyss tog de iallafall bussen hem.

Nu sitter jag här och käkar lite fil, ska snart kolla Desperate Housewives. Efter den tänkte jag faktiskt gå och sova, måste börja gå och lägga mig tidigare. Som igår när mamma sov över här så somnade jag redan vid elva, fraamsteg! ;) Har ju skolfoto imorgon också halv nio, börjar egentligen halv tio :( Har ett engelska prov imorgon, men verkar inte vara så jättesvårt. Ska bara kunna 15 ord och sammanfatta en text.

Näe nu ska jag gå till tvn, ugly Betty är :)

om jag inte skriver nåt så hörs vi väl imorgon.

seeya!

Dags att sova

Både jag och Pernilla hade dålig fantasi så vi köpte pizza från konsum, ni vet sån där med färdig botten som man bara sätter ingredienser på. Det blev bra, satte även bearnaisesås på vilket är supergott!

Efter maten gick jag, Pernilla, Maria och Andreas och promenerade. Var in och tog en snabbfika på kåkstan också :) Nu sitter jag här och lyssnar på one tree hill låtar och dom är underbara <3

Har vart nå tjorv med bloggkoll idag så har en drös med bloggar att läsa. Sen ska jag hoppa i säng :) Funderar också på att fara till byn en sväng imån, ska kolla med mamma om det är hon som kör. Fick sån hemlängtan, vet inte varför! <3

Går åtta - två imorgon. Vård och omsorg, data och matte. Superkul! eller så inte. Våran mattelärare tycker jag inte om, ena dagen är vi jätteduktiga och jobbar bra och nästa måste vi sätta fart för vi ligger efter så mycket. Hur ska han ha det egentligen? Tur att vi har lov snart, då slipper man honom.

Näe nu ska jag inte skriva nåmer :) sov gott


söt unge

-Tyler, har du ätit choklad?

-nääe, det har jag inte.

-joo, kolla på mig.

ungen vänder sig om, och runt munnen är det fullt av choklad.

-nääe, säger ungen igen.

HAHA, americas funniest är bäst! :D



For till skolan idag, fast efter lunch. Gjorde matteprovet och det gick inte bra! sen drog Evelina med mig till Gällivare, så gick på stan en sväng, käkade grillkorv och pommes på grillen. Sen gick vi till Evelina och satt där tills Michaela kom och då fick jag skjuts hem :) nu sitter jag här och ska nog hälsa på Pernilla en sväng, ska och fika senare med kusinerna =)

och inte har jag hört nåt från mamma heller, tyckte hon sa att hon skulle ringa när hon slutat :o


Hejaa

ska snart laga middag eller rättare sagt värma, tror det blir älgkött och potatisgratäng med världens godaste såås :D mums! efter halv sex nångång kommer Evelina hit, ska vara med David för en gång skull :) som faktiskt var till mig idag, två ggr. Alltid lika roligt att prata med honom för man får alltid höra något nytt varje gång. Hereguu säger jag bara, dagens killar är inte riktigt klok. Har bara en sak på skallen. Nu snackar jag inte om David då men det tar vi inte här.

Jo min telefon är som ni vet sönder, så idag har mamma lämnat in den på lagning och det skulle ta tre-fyra veckor innan de är klar med den!!!! alltså fatta 4 veckor! Men som tur är ska jag få låna Evelinas gamla telefon :D en walkman och utan joystick, allt som behövs.



Så här ser den ut :)

r.i.p

tror jag. min telefon är helt dööd, det går inte att slå på den. slog av den på dagen och sen när jag skulle slå på den gick det inte, har tagit ut batteriet och simkortet flera ggr och försökt ladda den men den är stendöd.

så får ta och använda min gamla telefon nu :(


vad är det för fel på dig?



min oldie


sov gott

idag spenderade jag min dag i Gällivare. Var till heden och hälsade på, det var kul men så saknade man ju att var där ännu mer. Alla lärare t.ex. hur bra var inte Petra jämfört med Mona? Velade träffa Eva (gamla hk-läraren) och så nu på kvällen när vi var utanför sporthallen såg vi henne, eller jag missade henne. Hann inte hälsa iaf. Men hon var också bra :)

Åkte upp till mampis vid sex med Sara, satt här vid datorn och kollade tv. Sen kom Josefine förbi också och hon for nyss. Så nu sitter jag själv här och ska faktiskt hoppa i säng, gaanska tidigt för att vara mig. Har ett ord-prov imorgon som jag hade behövt träna på.

Fick en webcamera av Evelina idag, tack igen! :))


Fotsteg så du hittar



The old school


1 oktober

Idag började min dag med att klockan ringde 06:20, som vanligt snoozade jag och klev istället upp 06:40. Klädde på mig, väckte syrran, åt en banan och gick sedan på toa. Gjorde mina behov där och när jag kom ut var klockan 07:07! Fort som fasiken slängde jag på mig kläderna, gav en puss åt Jenny och sprang till bussen som gick 07:10. Så fick stressa än en gång iväg till bussen.

Satte mig på bussen, slapp betala, och lyssnade lite musik. Somnade till efter Leipojärvi as always. När vi började närma oss Gällivare kom den där känslan tillbak och rutinerna jag haft i tre år. Ungefär vid mc-klubben öppnar man ögonen och suckar lite lätt. När man kommit till Gällivare och åkt förbi korsningen sträcker man på armar och ben och lyssnar klart låten för att sedan stänga av musiken. Väl vid hedmans sätter man sig upp och sträcker på sig än en gång och riktigt hänger med axlarna och suckar tungt. Precis så gjorde jag imorse, kändes lite konstigt när Daniel, Henrik och alla gick till heden och jag svängde åt motsatt håll. Saknar hedskolan lite grann, iallafall klassen, lärarna och gemenskapen.

Iallafall så hämtade mamma mig och skjutsade upp mig till Malmberget. Kom kanske vid halv nio hit så satt bara vid datorn, drack lite kaffe och sen gick jag till pressbyrån. Mötte Alexandra, Anna och Linno när de just kom med bussen och vi gick då till skolan. Hade matte, engelska och svenska och slutade sen vid två. Våran surtant till lärare lät oss gå en halv timme tidigare. grattis!


Anna och Linno

När jag kom hem la jag mig i soffan och kollade tv för internet funkade inte. Väntade på mamma som kom med mat efter fem nångång. Grillad kyckling och potatissallad. gotti.

Vid sex kom Evelina till mig, vi satt lite vid datorn, kollade tv och gick sen till konsum och handlade. Köpte lite mat till helgen, tänkte äta tacos. Förde upp maten och blev sugen på godis så gick till pressis. Fast stannade till på våning tre först och hälsade på David som satt vid datorn. Sen kom Jens och Robin också. Efter pressbyrån for vi upp till mig och kollade lite grey's innan jag följde Evelina till bussen. Gick sedan ner till Pernilla och gick ut och promenerade med Maria och Evy. Gick bara en kort sväng.

Nu sitter jag och kollar på generation fett, den handlar om världens fetaste man. stackarn. Ska bara skriva klart här och sen ska jag gå och borsta tänderna och hoppa i säng, blir nog första gången jag inte ligger med datorn i sängen för jag tänkte faktiskt läsa en bok. Fick låna gömda av Maria.

Börjar dagen imorgon klockan 08:00 med gympa. jobbigt. sedan och svenska och data och efter det har vi sluut! :D Då ska jag och några andra åka ner till Gällivare och hälsa på våran gamla kära skola. Sen blir det nog stan några varv också.

puss o kram


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort