31oktober2010

Äntligen är det höstlov, skönt att man får vila från praktiken ett tag. Jag är i byn och det känns väldigt bra. Har sprungit älgar här i byn några dagar så igår tänkte jag att jag ska gå på en liten skogspromenad med Akke. Sagt och gjort, hann inte gå länge så såg jag två stycken ligga i snön men fort var dom uppe när de fick syn på oss. Tycker de är otroligt vackra djur. På kvällen när jag skulle skjutsa Jenny och hennes slalomskidor så stod det två rådjur på vägen, också väldigt vackra djur! Jag hoppas att dom får vara ifred och håller sig kvar kring byn.
Imorgon ska jag åka till stan över kvällen, Jenny har fotbollsträning så jag måste skjutsa henne. Ska samtidigt passa på att gymma och köpa målarfärg! I veckan ska jag renovera mitt rum lite, måla det mörkgrått och sedan har jag tänkt köpa kanske lila gardiner och nytt överkast. Kanske beställer lite bilder också som jag tänkt göra huur länge som helst.
Nu ska jag blanda mig en kaffedrink och placera mig i sängen med en bok och tvn påslagen.
Två månader


Ett år och två månader

Hänt i veckan

Måndag = Praktik till klockan fyra ungefär. Gick hem när jag slutat och käkade och sen for jag och Isabelle på gymmet. Kom hem, kikade paradise hotel, sen tog jag och Evelina en promenad runt fjällnäs. Duschade, fikade och kollade lite SATC innan jag somnade.

Tisdag = Upp före fan och hoppa på bussen till Luleå med skolan. Knallade runt på universitetet och var in på teknikens hus en sväng lekte lite. Käkade lunch där på området, tacos och vatten. Vid tvåtiden tog bussen oss till stan för shopping. Hittade en tröja, leggings, halsduk, örhängen och en ring. Middag på waldorfs och godis från hemmakväll. Halv sex bar det av mot Gällivare igen. Trött som tusan när jag vid nio-tiden var hemma. Kollade lite tv innan jag slocknade. 

 
Onsdag = Praktik, tungt som vanligt att kliva upp men när man väl kommer till vårdcentralen brukar det gå lite lättare. På lunchen for jag och mamma till mig och käkade sen skjutsade hon tillbaka mig. Har tagit några blodprover och ekg:n. Efter jag slutat gick jag i vanlig ordning hem och käkade och sen for jag och Isabelle på gymmet. Har kollat tv och suttit vid datorn hela kvällen och nu ska jag lägga mig i sängen och kolla ett SATC avsnitt, sen ska jag sova och som vanligt kliva upp och knalla till vårdcentralen för att tillbringa ännu en dag där.

För övrigt längtar jag till fredag, då ska jag åka till byn och förmodligen vara där heela lovveckan. Ska bli ruskigt skönt. Längtar lite till halloween också, måste bara spåna på hur jag ska ha håret och sminket som min kära kusin ska få göra vare sig hon vill det eller inte. Puss!  

23oktober2010

Jag är i byn och det är skönt, var lovely att träffa Akke för första gången på tvåå veckor! Det är lång tid. Stackarn har blivit halt och verkar lite hängig, han brukar inte sova så mycket som nu och ändå har han haft vilodag från jakten idag.

Här i byn fick man förrätt (skink/rödlök/cremefraiche röra) och varmrätt (oxfilé, potatis och pepparsås + sallad) och efterrätt (kladdkaka med after eight) serverat.

Åker till stan imorgon igen. Nu ska jag kika tv och äta efterrätt och sen sova supergott i min egna säng. Har satt Pernilla som kattvakt så ingen tror att ja lämnat henne ensam! 



Hoppa från tolfte?

Jaaa vet, gör värsta stora grejen av det egentligen. Men just nu här i min ensamhet så känns det skittrist att gå ut på praktik imorgon, det känns bara som en stor sten innanför bröstet på mig. Har ingen jag känner med mig som det var på förra praktiken, personalen är typ 40+, rasterna kommer typ vara huur tråkiga som helst. Och jag kommer typ sitta och kolla på klockan hela tiden.

Lite hemlängtan har jag också, har inte varit till byn på en vecka. Förut åkte jag ju nästan varje dag men det går inte nu när jag är kattvakt. Inte för att jag inte tycker om att vara kattvakt, trivs bra med katten och jag bor jättefint. Men på lördag har jag tänkt vara hem över dagen, få kramas med Akke och äta hemlagad mat och bara få vara hemma!

Jag börjar först ett imorgon så nu tänkte jag göra en eller två varma mackor, dricka apelsinjuice och kolla flera avsnitt av sex and the city. Det kan göra en på bra humör fort!

Gårdagen var faktiskt helt okej jätte bra! Jag hade kul och flera av mina vänner hade roligt och då är kvällen helt klart mycket väl godkänd. Men man undrar ju, whooo are you??


Du är bäst även om du fått mig till tårar måånga gånger <3


16oktober2010

Igår camade jag och Pernilla med Maria och Carro. Fick se deras hotellrum och sen visade Maria lite av vad hon shoppat, sen fick vi se lite av hollywood! Häftigt ändå :D Massa bilar och lite berg i bakgrunden. Ska cama med dom när dom är i Las Vegas också, skulle vara fränt att se!

Idag har jag sovit ganska länge och snart ska jag dammsuga och diska, sen blir det väl att duscha och fixa till sig inför kvällen. Jag hoppas att det blir riktigt kul ikväll för det behövs, ska ha praktik i fyra veckor och det känns inte så lockande.

Nu ska jag tagga med lite partylåtar! Och hur bra var inte Olle och Daniel igår? ;) Loooove them.

14oktober2010

Snart är det helg och det gillaaas! Är premiär på harrys så jag tänkte fara dit med mina brudar och hoppas på att det blir roligt där med mycket folk! :) Idag har vi varit på studiebesök på akuten och vi fick även kika in in en ambulans och se hur ambulanssjukvårdarna har det på sitt arbete.

Seen har jag lagat mat, det blev köttfärssås och spagetti, och sen har jag kikat paradise hotel och dammtorkat lite. Imorgon tänkte jag fortsätta städningen med dammsugning. Fick ett besök av Sara också så har suttit och surrat med henne!

Idag köpta jag ett par nya skor, svarta stövlar som går upp till knäna. Känns lite ovant men det är betydligt varmare och inte lika blött som med mina tygskor!

Nu ska jag kolla klart robinson och sen krypa under täcket och kika sex and the city, har blivit helt besatt av den!

Nattbio

Igååår blev det inte som jag tänkt mig. Min käre vän Simone kom till mig och vi kikade idol och drack en och annan martini. Senare mot kvällen så blev det bl.a. ett besök på öltältet på stan. Men kvällen var trevlig!

Nu är jag i byn fast över dan bara, är hemma och pussar på mitt lillhjärta som egentligen inte är så liten! Han kommer nog alltid att vara liten i skallen. Väger typ 30 kg men ska ändå sitta i knäet på en, nåja det funkar väl! Var på stan med mamma och Jenny idag, köpte en vinterjacka och skotervantar!

Ikväll ska jag tillbaka till stan för att gå på nattbio med Alexandra. Men först ska jag ta en powernap och sen en liten promenad! :)


De fastnar inte alltid så bra på bild


Det är ju inte direkt en chihuahua jag har i famnen


Ibland är det kul att jävlas


Jaa vad ska man säga?


Stolt hund

Onsdag 6 okt

Idag klev jag upp kvart i fem för att skjutsa Maria och Carro till flyget, sen for jag hem igen och sova med kissekatten som heter Pigan. Fast hann bara sova drygt en halvtimme så var det dags att kliva upp och åka till skolan.

Fick sluta redan vid elva-halv12 så då handlade jag med mamma, käkade lunch och sen slocknade jag i soffan i tre-fyra timmar. Gosse vad trött jag var! Eller är fortfarande. Fick typ tre timmars sömn inatt.

Nu ska jag gå ut med Evelina en sväng, sen ska vi titta på massor av tv-program och kanske äta lite gottgott. ;) Imorgon har jag sovmorgon, thaaankyou!





saaaknar dej pyttelitegranna!

Beeejbis

Tänkte ni skulle få se en bäbisbild på mitt hjärta.

Just nu sitter jag hemma hos Svanhems i Malmberget. Damerna har färgat håret på sig så här sitter jag och fördriver tiden. Ska snart åka ner till Gällivare vart jag ska bo i tre veckor. Min kusin ska åka till USA med en kompis och hennes kompis behövde kattvakt så jag ska bo där i hennes lägenhet med kissen. Men det ska nog bli kul, skönt med lite omplacering! :)

I veckan börjar massa program på tv, greys anatomy, desperate housewives, bonde söker fru m.m så i veckan kommer det att bli massor med tvtittande! ;D Men det gillas! Man har ju ändå inget direkt liv så varför inte. Vad meer, skolan är lite av ett pain in the ass ibland men man får överleva och blicka framåt.










RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort