I brist på annat..

Dagens misslyckande: Glömde mandarinerna i stan..
Dagens goda: Älgkött och potatis
Dagens humör: Glaad
Dagens träffa: JENNY! <333
Dagens göra: Sova
Dagens mys: I soffan framför let's dance
Dagens outfit: Linne, långisar, mjuksiar, kofta

Nu ska jag fika och sen gå och lägga mig :) Imorgon blir det skidor med hunden och lillasyster.

Godnatt!

2007-08-05

Pernilla, jag och Sara







5 veckors ledighet

Ja då är man borta från skolan nu i fem veckor. Är dock inte ledig utan ska ha praktik på ett ålderdomshem i fyra veckor och efter det har vi lov i en vecka. Jag börjar på måndag halv ett. Börjar med eftermiddag. Ganska skönt faktiskt. Då får man sova längre, vilket behövs, och det är inte lika mycket att göra som på morgonen.

Idag blir det äntlige att fara till byn, och träffa Jenny som jag inte har sett på hela veckan!!

Vi hörs igen efter helgen! :)


En bild från igår när vi lagade mat tillsammans hos Alexandra.

Susanna, Linnea, Anna, Alexandra, Julia och Isabelle.

Lämnar let's dance

Jahapp för er som är intresserade, så är det en till som ska lämna let's dance, Magdalena Graaf.

Läs mer om vad som har hänt här; http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/article4279975.ab

Magdalena Graaf

För övrigt har jag haft en ganska lugn dag. Somnade redan före tolv igår och klev upp nio, så har fått en hel del sömn. Eller vaknade vid åtta då en massa bilar körde fram och tillbaka här nere och hissen åkte upp och ner. Men annars har det gått bra :) Skrev en uppsats på svenskan, det gick bra men som Susanna sa; att man tror att det går bra men i slutändan visar det sig att det gick skitdåligt. Haha så får se hur det kommer att gå! :p 

Ikväll ska jag fara till Gällivare och åka skridskor med Evelina. Sen ska hon tror jag följa med till mig. Ska kolla Made in Sweden

..Och nyss var mamma förbi och lämnade ett skrivblock :) Men hon hade så bråttom så hon for ganska fort :(

Men nu ska jag iallafall laga mat, korv och spagetti står på menyn. Typisk mat för nån som bor ensam.

Vi hörs!   

Bloggdesign

Håller på att göra om bloggen lite, så därför det ser lite konstigt ut. Men nu orkar jag inte hålla på nå mera så jag tar en liten paus. Kanske fortsätter senare ikväll, har inte tid heller nu.

:)

Titta här!


Vadå gulligt? :D

Hejhopp i stugan :)

Idag fick vi sluta klockan ett. Vi skulle egentligen ha slutat tre men våran mattelärare var sjuk, igen, så då flyttade vi fram våran sista lektion så vi inte behövde vänta. Igår slutade vi elva, för våran mattelärare var borta då också. Imorgon har vi matte på morgonen men eftersom att en lärare på skolan inte trodde att han skulle komma då heller så tar vi sovmorgon. Börjar alltså klockan tio imorgon.

Nu när vi sluta så pass tidigare har jag mer tid på mig att göra läxor, har massa frågor om munvård som måste göras och imorgon ska vi skriva en utredande uppsats. Jag har valt ämnet abort, i den uppsatsen ska man få med inledning, orsaker, följder och ett avslut. Men jag har ingen aning om hur jag ska börja den, föslag någon?

Sedan tänkte jag även ta en dusch och kanske se någon film eller titta tv, ska ha en latisdag. Köpte Special K red berries igår från konsum, jättegott med fil till! Det ska jag definitivt äta till kvällsfika. Hade behövt dammtorka här men det tar jag nån annan dag. Har ingen lust till det just nu. 

Nu måste jag fika något och sen ska jag ladda upp bilder som jag skjutit undan ganska länge.

 
Svår att få med på bild


 

Nothing without you

Nu blir jag sådär blödig igen. Alltid när jag ligger ensam och ska sova, då tänker man ju hur mycket som helst. Jag tänker på att jag kanske får träffa min flicka först på fredag, alldeles för lång tid. Jag saknar henne redan jättemycket, jag sover alltid med henne och nu är det så tomt här utan henne. Har bara hennes kudde :( 

Jag älskar dig, Jenny. Och saknar dig! <3 



<3

The Rasmus - Livin' in a world without you


090122

Idag har det varit en ganska lugn dag. Hade skola till halv tre, fast hade ett hål på lite mer än två timmar innan lunch också. Fick en ny lärare till den mediciniska grundkursen, Eva Beyron heter hon. Jättesnäll och en bra lärare. Har iochförsig bara haft en lektion med henne men hittills vekar hon vara jättebra. Skönt det.

Efter skolan gick jag hem, sov lite, missade bussen som jag skulle ta till Gällivare men tog en senare istället. När jag kom till Gällivare hoppade jag in i Michaelas bil och for till hundklubben med henne och Evelina. De skulle ha möte där. Sedan följde Evelina med till Malmberget, for upp till mig en sväng och sen ner till kusin David.

Kom hem från han för ungefär en timme sen och Evelina har åkt hem. Så nu sitter jag här ensam igen, tänkte göra mig iordning för natten och lägga mig i sängen med datorn så mina ögon kanske blir lite trötta.

Lär ju ha problem med att somna. Pernilla har sovit hos mig inatt och då kunde jag sova som en stock. Så nu komme jag säkert ligga och snurra ett bra tag. Verkligen synd för sova är något av det bästa som finns. Ska skaffa en inneboende.


... Nu har jag iallafall gjort bort disken så jag slipper tänka på det imorgon. Åker även bort från denna lägenhet och hem till byn. Åh vad skönt, jag längtar!

Nu känner jag mig faktiskt ganska trött så det blir förhoppningsvis en tidig kväll.

Vi hörs imorgon eller nästa vecka!

PUSS

Jag är kär!

I Takida! Dom har så bra låtar och hans röst är underbar.


Curly Sue


 
Handlake village


Poisoned

Hur snabb är du?

Hittade ett roligt test på Tobias blogg.

http://swedish-speedtest.10-fast-fingers.com/


Slapp dag

Slutade redan vid ett så nu sitter jag här framför tvn och kollar på Ellen´s show, med Chace Crawford ;) Sitter och väntar på att klockan ska bli tre, då ska jag till gve och hoppa på bussen till byn :)

Eftersom att jag inte har uppdaterat sen i torsdags eller fredags så kör jag en snabb genomgång av helgen.

Fredag: Åkte till byn, åt middag och sen kom Pernilla till mig. Vi kollade let's dance och sen spelade jag sims.

Lördag: Släktmiddag hos mommo, oxfile och fläskfile med potatisgratäng. Spelade massa sims igen.

Söndag: Jag och Jenny for på en skidtur till Pernilla. Sen åt vi middag och kollade tv, spelade även sims igen.

Nuu ska jag läsa alla blogginlägg som kommit under helgens gång, har inte orkat sitta vid datorn fast alltså på internet då för det är bara tråkigt.

Nu sjunger Jessica Simpson, fast hon är också tråkig. Eller låten vad iallafall dålig.

Hejdåå! :)


Meija fick syn på en liten gubbe.

Middag hos Evelina

Nu sitter jag hos Evelina, vi ska strax ta bussen som går 19:42. Jag har varit bjuden på middag, lövbiff med pommes och bearnaisesås. Supergott! Och så åt vi tårta då hon fyllt år den 4/1. Sen ska vi till konsum och kanske gå och kolla på en hockeyträning, och så ska hon sova över hos mig också.

Nu kom hon!

Back to school

Hinner inte skriva nå mycket alls. Är på lunchrast nu men ska börja gå till skolan snart, börjar om en kvart. Har op lektion i 3 och en halv timme, men jag hoppas att vi får sluta tidigare för jag har sån huvudvärk att jag hade behövt sova en stund.

Vi hörs senare.


Det var skönt men kallt väder igår :)
Mer bilder kommer sen.

Christian "Chippen" Wilhelmsson


Haha xD

Jag vill inte vara här!

Hojja jag vill hem! Jag tycker inte om att vara här. Nätterna är värst, inte nog med att gruvan lever om så man blir jätterädd så  knakar tvn och hissarna rasslar och man hör när det spolas från kranarna i de andra lägenheterna. Jag vill hem, hem till mamma och pappa och Jenny och Meija. Hem till tryggheten. Långt bort härifrån detta ställe. Usch.

Funderar på att åka hem imån, skiter i det jag tänkte göra. Tror till och med att jag slutar tio imorgon, beror på om vi alls har nån matte. Hoppas att han är sjuk.

Eftersom att jag ändå inte kommer somna ännu så ska jag kolla nån serie på datorn, Pernilla skickade en länk så man kan kolla mtv program. Sen ska jag försöka sova.

Hejdå så länge!


Update: Tänkte försöka sova nu, kollade aldrig nån serie. Lyssnade på några låtar istället.

Godnatt!

Serier?

Är det någon som vet om det finns någon sida på internet där det går att kolla olika serier? Gossip, Oth o.s.v. Istället för att man ska börja ladda ner avsnitt efter avsnitt. :)

Lunchrast

Fick veta att vi inte har nån matte så sprang hem, så sitter här nu. Börjar först kvart över ett så har gott om tid på mig. Efter skolan ska jag och Alexandra fara och simma. Sen ska jag hem och ta ett bad tror jag, fick massa badskum och badkulor i juklapp. Så det kanske blir att ta ett första dopp här, har inte badat nåt ännu! :) Sen ska jag ringa till min kusin och kolla om hon är hemma, isf springer jag dit och hämtar mitt porslin som jag fått av henne. Tallrikar, koppar. Fick veta vart jag fick praktikplats idag, det blev Gunillahem som jag vela också! :)

Jag vill ha sommar nu!

Söndagsångest

Nu är helgen slut igen, och nu väntar en veckas skola. Hoppas det går fort för jag längtar redan till helgen igen. Idag har jag bara kollat film och sovit. Först kollade jag Superhjältarna med Jenny, i början av den kändes den jättetråkig och dålig men sen blev den bättre och bättre. Sen kollade vi Another cinderella story, den var faktiskt ganska bra. Men den bästa filmen av alla måste vara Alvin och gänget, haha den är så söt! :D Den rekommenderar jag! :p

 

Om tio minuter börjar Greek. :) 


Första dagen förbi

Fick sova fyra timmar inatt men jag var ändå ganska pigg på morgonen. Fast det slog tillbaka när jag kom hem, sov ungefär 2-3 timmar sammanlagt. Var skittrött. Så det blir nog svårt att somna ikväll.

Men första dagen nu såhär efter lovet var inte så tokig, inte var det ju kul nä men vi hade det ganska lätt. Började med gympa, och uppvärmningarna är rätt så stenhårda här på gymnasiet. Riktigt tungt. Sen fick vi spela badminton, vilket är ganska roligt, och sen spelade vi typ minitennis eller vad det nu hette. Men nätet var iallafall jättelågt. Sen hade vi svenska och det är alltid lika segt, kanske för att man blir så trött när läraren bara babblar. Men sen så avslutade jag min dag, gick till min mentor och sa vart jag helst vill göra min praktik.

Var på stan och fikade med Evelina och sen hoppade jag på badbussen hem till byn vid halv ett. Imorgon har jag bara en lektion, så åker in till stan vid nio. Sen åker jag tillbaka till byn igen, let's dance börjar imorgon så den får man ju inte missa! Inte för att det var nå roliga med i den men måste ju kolla ändå.

Nu ska jag fika, borsta tänderna, läsa bloggar och sova.

Godnatt!


Planer för morgondagen

Klockan är ställd på 05:15, vet inte riktigt när vi ska åka men tänkte hinna fika och se om det är något annat jag ska ta med mig till stan. Sen ska jag till skolan då, börjar redan åtta med GYMPA! Av alla ämnen så har vi gympa, tuungt. Har latat i tre veckor och så ska man ha gympa, ajja är väl iofs ganska bra. Sen vet jag inte hur det är med datalektionen, i och med att jag är klar med den kursen så vet jag inte om jag måste gå på den. Sen flyter dagen vidare och på schemat står det att vi slutar fyra men hoppas att vi inte gör det imån. För efter skolan tänkte jag hinna med en fika med världens bästa Evelina som jag inte har träffat på flera veckor. Och efter den åker jag hem till byn igen, aaah. Orkar inte sova i stan så. 

Nu ska jag stänga av datorn och krypa under täcket, fast fick FRIDA för någon dag sedan så jag tror att jag ska läsa lite ur den så att jag blir trött. Känner mig inte ett dugg trött.

Någon som kollade grammisgalan? Det gjorde jag, och jag tyckte att det var bra att EMD vann priset för årets låt. Jennie let me love you är en ruskigt bra låt och den fastnar så fort man hör den, till och med mamma tyckte att den var bra. ;) Däremot förstår jag inte hur till exempel Anna Ternheim vann pris, tycker inte alls att hon är nå bra. Det är inte riktigt min stil.

Nä sova var det, godnatt och jag hoppas alla får en bra första skoldag!
 


Panik!

Nu börjar det kännas riktigt jobbigt. Imorgon börjar skolan och jag måste tillbaka till stan. Det gillar jag inte alls. Har haft tre underbara veckor hemma i byn med familjen och friheten, önskar jag kunde få stanna här för evigt. Men nu måste jag tillbaka till mitt andra liv, det dåliga livet. Usch, tycker verkligen inte om att vara i stan. Jag får försöka att stå ut i två och ett halvt år till, men det kommer bli tufft.

Nu ska jag bara njuta i ungefär fem timmar till innan det är dags för att sova och kliva upp till en skitdag. Maten står på bordet och sen ska jag gå uuuut och promenera medans jag kan! :)

Ridtur

Istället för skoter for jag och Josefine och red. Hon på Bläsan och jag Gneisti. Det gick väl bra, inge rodeo, men var ganska hårt på stigarna och så sjönk dom så mycket. Men då fick det iallafall jobba hårt. Tog ett tag att komma upp på honom, vet inte varför han alltid tjorvar när man ska hoppa upp på honom? Men till slut efter mycket tjorv så kom jag iallafall upp. Men när man väl kommer upp så går det bra. Skumt.

Nu sitter jag och väntar på mat, sen ska jag till Svanhems och spela spel. Fast först måste jag nog köpa lite godis, är hemskt sugen på det. ;)


Gneisti                                                 Bläsan

Bloggtips, någon?

Är det någon som har tips på några bra bloggar som man kan läsa? Är less på de jag har, vill ha lite nytt :) Läser redan dom här "stora" bloggarna, blondisen, Stina, Kenza + någar andra småbloggar.

Så kom gäärna med tips! ;)

Endast ett fåtal dagar..

Snaart, är det sommarlov! :D nästan iallafall.. Har suttit och kollat på läsårsplaneringen (heter det så?) och kommit fram till att det inte alls är länge kvar tills vi får det efterlängtade lovet, iallafall inte om man gör som jag. Räknar hur många veckor det är mellan varje lov, man måste blicka framåt :D +att jag slipper skolan i fem veckor i sträck ;) Hur najs låter inte det? ;) Ska visa er här hur det ser uut;

4 dagar, skolan börjar - 7 veckor, sportlov - 4 veckor, påsklov - 9 veckor, SOMMARLOV!  + att vi har typ två eller tre lovdagar i maj ;)

Och sen har moi praktik i fyra veckor innan sportlovet, alltså har jag bara skola i 3 veckor efter att skolan börjat :p

Ursäkta om jag har tråkat ut er men har själv inte mycket att göra så skrev upp det däära :)

Ska kika bloggkollen nu och ladda upp en bild. 
 


Jag vill har sooool! :)

Godkväll mina vänner :)

Idag har det varit -15 grader, men det stoppade inte oss från att fara ut med skotern ;) Jag, Jenny och Josefine for till Porotunturi en sväng. Det bet lite i kinderna men det var skönt att få komma ut, var så länge sen sist.

Det finns inga dåliga väder, bara dåliga kläder. Right? ;)

När jag kom hem har jag suttit vid datorn tills internet la av, det vill säga efter 5-10 min. Sen tog jag en dusch och åt middag. Nu tänkte jag äta glass med oboy och saltlakrits strössel, gooott! 

puuusshej



Klänningen som jag hade på nyårsafton.

By-typiskt

Imorse när jag låg i sängen och drog tänkte jag på hundar. Och jag kom fram till att det bara finns jakthundar här i byn. Jämthundar, gråhundar, finskspetsar, norrbottensspetsar, lapphund, vit älghund. Ja bara massa jakthundar, men det är väl så. I princip alla jagar här i byn. Det var en liten tanke jag hade imorse bara.

   


Nu sitter jag iallafall hos Pernilla, vi tänkte spela upp till bevis. Ikväll ska jag, om mamma har tid, göra slingor i håret. Vet inte hur det kommer se ut, men får ju se sen.

Nu ska jag kila :)

Hejdå.

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort