Fredag, älskade fredag

Snaaart får jag gå hem från jobbet, leeeeeengtar. Veckan började med migrän men även med en ny telefon! Beställde en iphone5 förra veckan och i måndags hämtade jag ut den, alltid kul med nytt. Sen är det ju extra kul då den är sådär härligt billig! Hååhå, nå jag lever bara en gång så innan det ska man ju hinna äga det mesta. Som sagt, fredag idag och den skall innehålla middagsdejt och kanske en liten utgång? Vi får helt enkelt se vad staden har att erbjuda en dag som denna. :)
 
Var ju Luleå förra helgen med Jossan. Det blev drinkar(kanske någon för mycket), mat, shopping och sömn. Mycket trevligt! Men man kände sig som ett får i svinstian på krogen, väldigt vilsen. Vi tog taxi till krogen på fredag, sa till taxichauffören att vi hade behövt en guide då vi aldrig varit där och han sa att han tyvärr skulle jobba till klockan fem, haha. Lördagen var kropp och huvud mycket trött, så efter en låång sovmorgon gick vi på stan en stund innan vi vilade ännu mera. På kvällen åt vi en god middag på allstar och sedan köpte vi godis på hemmakväll och myste i sängen hela kvällen. Väldigt skönt må ja säga!
 
Snart jul, myyyselipys. Har en klapp kvar att köpa. Hallongrottor och rulltårta är bakat men mer måste det bli. Ljusstaken står på sänggaveln och julgranen i tv-rummet. Over and out.

Kommentarer

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort