OP08

Det är min klass det. Började i måndags och sen har veckan flytit på snabbt. Jag orkar inte berätta nåt mer om vad vi har gjort för det är totalt ointressant eftersom att vi inte har gjort nåånting. Nu är jag iallafall hemme i byn och sitter framför min nya dator som kom igår. Wiee! ;D Så att idag har jag suttit vid datorn från typ tio ;o Hojja vad tragiskt.

Måste ta mig ut på en promenad.

Söndaag

Far till stan idag. Har nyss käkat lite och väntar på Maria och Andreas, jag och brorsan ska åka med dom. Hoppas de har mycket plats i bilen för hade ganska mycket grejer med x) När jag kommer till lägeneheten tänkte jag och Pernilla laga nå mat, och så ska jag väl packa upp också :)

Imorgon börjar allvaret. Halv nio har vi upprop och efter det vet jag inte vad vi ska göra. Hoppas vi får sluta typ på en gång :p Hoppas också att klassen är bra.

Nu ska jag kila :)

Ha det bra!

Hello sunshine

Har varit uppe sen nio redan, for till stallet och skulle ta ut Bläsan men han var redan ute så jag mockade och satte iordning för kvällen. Sen for jag hem och satte mig här, ska käka nåt snart för jag håller på att hungra ihjäl. Ska nog på bingo idag igen, tredje helgen i rad. Men jag behöver pengar och jag gör ändå inget annat så :p

Imorgon far jag till stan och i övermorgon börjar skolan :o joobbigt.

Håll tummarna på att jag vinner iallafall nånting!

In The Shadows

hello..

Idag har jag kollat tv, suttit framför datorn, läst. Nu tänkte jag gå på en liten promenad, kanske köpa lite godis, sätta in Bläsan och sen kolla tv ;D låter bra tycker jag.

imorgon ska jag nog till stan igen, tänkte fara till lägenheten och föra täcke, kuddar osånt.

och om 5 dagar börjar skolan! :o shiiiet. nånå inget man kan göra åt saken.

nu ska jag gå ut och promenera.

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort