World Cup Gällivare

Den här helgen har verkligen varit suverän. Den har bestått av skidåkning och jag kan knappt vänta tills jag själv ställer mig på skidorna hemma i byn och far runt i skogarna! Det är synd att man inte är alltför rik och att det är skitdyrt i Norge för jag hade velat åka dit nästa år när det är VM i Oslo.


Just nu är jag i Malmberget och laddar inför att ha skola som jag inte har haft på fem veckor på grund av praktik och höstlov. Har väl lite delade känslor om det, otroligt skönt att inte har praktik längre iallafall. Men det är drygt fyra och en halv vecka kvar till jullovet så det ska väl gå bra.

Nu ska jag slänga i mig fika och titta vakna med the voice som har Jay som gäst.


Alla bilder från aftonbladet.

Don't look back in anger

Tycker Anders Bagge är så söt på det här klippet, ungefär vid 1:30.BilderBlandat2010


14november2010

Mycket har hänt sen sist men jag orkar endast rabbla upp de senaste dagarna. Onsdag bar det av till Sunderbyn för en facklig utbildning. Där fick vi lära oss bl.a vad folksam innebär och vilka rättigheter vi har vad gäller jobb och hur man som ordförande gör i ett möte. Ja det var lite allt möjligt. Ungefär varannan timme fick vi fika och det var ju gött. Maten var god och jag hade trevligt sällskap. Vi fick bo på ett fräscht hotell med solarium, god frukost, bar och bastu. Riktigt mysigt!

På onsdagen var alla typ helt döda efter en tidig morgon och lång dag. Så efter vi ätit middag med kyckling och ris och nyponsoppa och grädde till efterrätt så kilade vi till affären och köpte lite gottgott, när vi var tillbaka på hotellet solade vi solarium och sen chillade vi på rummet hela kvällen.
Torsdag var det en ny kursdag som höll på till klockan 17, efter det bjöds det på tacos och lättöl. Köpte nån drink och sen gick vi och bastade med några av de andra kursdeltagarna som var från Kiruna och Piteå. Efter bastun samlades alla på våning tre där vi pratade och skrattade, fast vi var så himla hungriga så det blev en ganska tidig kväll så det fortare skulle bli frukost.
Fredag hade vi bara kurs nån timme eftersom det var tatueringsdags vid elvatiden. Resten av dagen knatade vi på stan och träffade Baggarna på Blå Gåsen. Sen åkte jag till Boden med mamma och de andra där vi åt middag innan vi for tillbaka till Luleå för att gå på idol.
Lördag var vi på strandgallerian för att de idoler som åkt ut skulle spela och skriva autografer. Hann kolla runt lite på stan också. Var på storheden sen och åt lunch och handlade och sen åkte vi hem.
Söndag idag och det ogillas, en veckas praktik väntar. Dock den sista så det är vääldigt skönt iallafall. Men känns ändå så tungt.
Nu ska jag diska och sen duscha.
Kommer bättre bild sen.

Ny ring

Idag fick jag den här snygga ringen på posten. Beställde även en till grej, men kan inte säga vad det är för det är en julklapp.

Ni hittar allt på den här sidan http://www.juveliasmycken.se/

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort