One week

Ja då har man haft sommarlov i en vecka och jag har inte gjort ett skit ännu. eller kollat fotboll varje kväll, men nu är dt slut på det för Sverige åkte ur EM igår mot Ryssland, faan vad sur jag blev! Hoj, ska nog inte kolla fotboll för när det inte blir som jag vill blir jag jävligt sur, speciellt om det gäller Sverige. hoj fyfan. Är väl som Anders Svensson, en dålig förlorare.

Men iallafall, nu till midsommar skulle vi åka till Sarigoski men det blir inte för det skulle bli så dåligt väder så då ska vi stanna hemma. och resten av sommaren vet jag inte vad jag ska göra, nästa helg ska jag till kirunafestivalen och Gällivare. Hoppas att vi åker på semester någonstans för orkar inte sitta i byn hela lovet! Jobbar ju sen 28 juli - 15 augusti.

Vad meer.. jo ikväll är det fotboll i byn! fan vad kul :D Det behövs just nu, snygga killar och fotboll ;)

Lär ju dröja ett tag innan jag skriver igen, så hejdå.

12 juli

Tänkte ju skirva om balen och avslutningen men, jag orkar inte.

Det var kul igår och vi hade det trevligt i början, men senare på kvällen var allt så segt och vi bara satt och glodde. Så vi gick hem före 12 nångång. Upp till Jens lägenhet, sen for pojkarna och Evelina upp till nästa lägenhet. Jag själv stannade och sov, vaknade klockan åtta då Evelina ringde och frågade om jag var vaken, hon hade precis vaknat efter en halv timmes sömn :p Förstår inte hur de orkade! :o

Iallafall idag hade vi avslutning, den började trevligt och slutade med blöta ögon. Tänkte för mig själv att jag inte alls skulle böla. Men så efter vi sjungt och fått betygen så ser jag flera som börjar få tårar i ögonen, såklart kan ju inte jag hålla mig om alla andra gråter. Så med tårar rinnandes efter kinderna kommer Petra, världens bästa, roligaste och mysigaste lärare och kramar mig. Det var hemskt ! Alltså fyfan, sen när hon också grät så vart det ju ännu hemskare :'|

Så nu efter tre år på hedskolan är det dags att säga hejdå och bege sig till nästa skola. Känns tungt att måsta lära känna nya människor igen, vilket är jobbigt. Kommer sakna min gamla klass otroligt mycket, har nog inte riktigt fattat ännu att det redan är slut och att vi aldrig mer kommer ha lektioner tillsammans, träffa varandra dagligen osv.

Jag hoppas iallafall att man håller kontakten med allihop och kanske träffas nångång.

Tack för dessa tre underbara år tillsammans med 9c på Hedskolan!


<3

bal :s

ja fyfan, imorgon är det bal och jag börjar redan bli nervös :s vill inte gå på röda mattan, utan smita in bakvägen ist.
men för Evelinas skull så ska jag gå där framme iallafall :)

åker med mamma tidigt på morgonen till mbgt, upp till Jens lägenhet och städa, sen måste jag handla och fara till frissan med Evelina :) och så ska jag väl fixa mig själv också så smånigom =)

hoppas att allt går bra imorgon, får väl ta och lägga in nån bild sen också.

Håll tummarna på att jag inte ramlar!

6 juni

Ja idag var det väl inte lika fint väder som igår och de andra dagarna men ganska bra för då har man en anledning att vara inne ;)

igår hade vi klasskamp och världens bästa klass 9c, VANN! :D ohja, vi är bäst. så är det bara ;)

imån blir det luleå, behöver lite nytt till min garderob :p  ska åka redan klockan sju :o och enligt Jonte ska det vara fotboll i byn imån när vi är i luleå! :( men hoppas att den är på kvällen för då kanske vi hinner till den ;p

skriver väl mer om nån vecka eller så

work, work, work

kom ett brev från aitik idag och det visade sig att jag fått sommarjobb den 28/7 - 15/8 :) måste bestämma mig innan torsdag ifall jag vill ha det. 3 veckor är ju inte så mycket  ändå och man tjänar ju bra med pengar men jag känner ju säkert ingen där :s och då blir det inte lika kul.  men vi ser ju :)

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort