I byn

Denna vecka har varit ganska lugn. Jobbade på granngården på tisdag och onsdag, det är ganska kul ändå så länge man får trevliga och glada kunder. På torsdagen plockade jag fram julen! Så himla mysigt, kunde inte vänta till första advent som jag egentligen skulle. 

Är i byn just nu, kom hit igår men åker till stan idag. Ska ut och äta på Olles med Jossan, Tim och Simon. Sen tänkte vi gå till Jossan och skåla lite. Har också fått ett irriterande jävla munsår, fuck off. 

Trevlig lördag på er alla! 


Stockholm

Helgen tillbringades i Stockholm med Brorsan, Linda, Johan, David, Daniel och Jonathan. Blev en del shopping, ytterst lite alkohol, bubbelbadande, mat och frukost. På söndagen vid frukosten upptäckte vi att herrarna från svenska fotbollslandslaget också var där. Dom hade ett eget frukostrum men mötte iallafall Sebastian Larsson i korridoren. 

Var faktiskt ganska skönt att komma hem igen. Har haft ont i fötterna hela helgen och folk överallt. Nä nog har jag det ganska bra i lilla Gällivare ändå. 
Här är hon.

Nu har jag kramat om henne, suttit med henne i famnen, pussat på henne, fällt tårar på henne. Det känns så jävla konstigt att hon ligger i den lilla vita urnan med en guldsymbol på. Att askan där inne en gång var världens mysigaste  vovve som var våran, våran Meija. Som alla tyckte om, fina pigan. Så himla go. Jag saknar dig hjärtat. Men nu är du iallafall hemma igen. 


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort