I had a dream

Inatt drömde jag att Dröjmur hade återupplivats, helt plötsligt stod han bara där i hagen med Bläsan och Fafnir."That is a dream that never coming true"


Fredag kväll och jag vet inte vad jag ska hitta på, hade velat gå ut och promenera en sväng, köpte ett nytt halsband till Meija idag så jag vill ju prova den ;)

Är helt besatt av Prison Break, det är helt sjukt! Känns som att jag måste kolla åtminstone ett avsnitt  för att överleva dagen xD Men det är så himla bra!!

Och min tånagel håller på att lossna, tror jag måste gå till skolsköterskan och kolla den :s gör inte ont eller nåt men vill ju veta vad det är för fel.

Ja men får se om jag kanske är med Pernilla och Josefine sen :)

Hejrå!

   


already friday

tyckte det var måndag nyss, och snart är det redan fredag. vart försvinner all tid? tyckte det var nyss jag började i sjuan på hedskolan och snart går jag ut nian. inget jag klagar på men fattar inte hur det kan gå så fort?

ajja, idag har vi matte nationella, tyckte väl att det gick sådär bra. är det någonting jag är dålig på så är det matte, hah ska bli kul att se resultaten sen. kommer gå åt skogen när vi ska ha muntliga i matte :s ryser inför tanken.

och imorgon har jag debatt, ska prata om fastan inom islam och jag ska vara "för" med två andra. jag har verkligen ingen aning om hur det kommer gå, alla som redan har haft debatt säger att det är lätt. men men vi ser ju.

inte länge kvar till min födelsedag, har blivit nåt fel på min bloggsida, det står att det är 26 dagar kvar till min födelsedag men det är 27. tänkte så att ingen typ säger grattis eller nåt den 20 maj, heh ja vad ska man säga då?

kom på att jag nästan bara skriver om skolan och om vi har prov och sånt, men jag har inget annat att skriva om. typ mode? hur kul är det att läsa om? inte speciellt skoj tycker jag. ni får leva med en tråkig blogg.

tjing!

"För att visa, att man inte alls blev rädd när man hoppade till, kan man hoppa upp och ner ett par tre gånger liksom för att motionera sig."

bra låt

Takida - Curly Sue


onsdag

idag hade vi nationella engelska, skrivdelen. Jag valde "proud of" där jag skrev lite om Jenny :) det gick ganska bra och blev klar på typ en halvtimme. Efter vi slutat spelade vi lite pingis tills bussen kom.

imorgon, torsdag ska vi gå och äta pizza med skolan. När vi varit i fjällen så ska vi nu få pizza som typ "belöning", det ska bli smarrigt. Var iofs och åt pizza igår men det skadar aldrig med en till ;b Vi ska gå och äta kl.5 så innan det ska jag och Evelina fara och kolla på en av hennes kompisars valpar, små sheltiesar (eller hur man nu stavar) det ska bli kul :D

igår var jag och kollade på Joe Laberos show, det var riktigt coolt. Kommer aldrig förstå mig på hur man gör det där tricket med duvorna, hade varit skoj att få reda på :p sen var det ju en hel del annat som man också började fundera på hur man gör. Men det är nog något jag aldrig kommer att få reda på :p Men skoj var det och jag är glad att jag följde (tänkte inte göra det först) för jag hade verkligen jättekul :D

Tror inte att jag har något mer att säga. Ska gå och sova nu, ska upp klockan 6 imorgon :s

Godnatt!image6


(bjussar på en bild på den stoore trollkarlen ;))

april, april

ja då går vi in på april månad, det första skämtet kom från petra "på torsdag när ni ska på fjällräddning ska ni gräva ett hål och övernatta där" (det var nåt sånt) alla trodde ju såklart henne men "APRIL APRIL! hahaha" ja hon är då alltför skön :D

nu är det inte heller länge kvar till sommarlovet :D
snön börjar smälta bort, solen gassar och det är så härligt!

nu ska jag spela lite guitar hero, ska ju bli grym på det ;D

justja!
Missa inte "Sverige pussas och kramas" onsdag den 2 april kl. 21.55 i kanal 5. (Björn Gustafsson är med;)

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort