Robin eller Kevin :)


Robin Bengtsson


Kevin Borg

Men jisses!

Du som kommenterade "HM!", för det första kan du ju skriva ditt namn istället för att vara anonym.  Är det inte ok att säga att nån är snygg eller?!  Jag menade verkligen inte att han inte skulle ta livet av sig bara för att han är snygg, kan hålla med om att det kanske lät så men jag menade då inte det. Jag är väl inte dum i huvet heller.

För övrigt har jag nyss varit till mommo och satt upp en julgran. Ska snart äta middag och sen blir det tv :) Oth, gossip m.m Imån blir det stan igen, drar ju till Luleå på torsdag också ! :)

Haha så söt

http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.742234 - Robin B ;)

Hallåja! :)

Igår fick jag reda på att min moster krockat med en älg, ingen fara med henne men älgen den fick de skjuta :/

Sen när jag var på msn skickdes det massa sjuka saker till Anthony, "Jag hatar dig! Dra åt helvete du är störd!" Helt sjukt, så om det skickas nåt sånt till er så är det inte jag så ni vet!

dol gick också bra, Johan åkte ut och vad jag hade skämts om jag var den där tjejen på tv :s herreguud. Nu är det tre kvar, nästa gång hoppas jag att Alice åker :)

 Ikväll är stjärnor på is och mamma kommer hem från Stockholm :) Go Markus! Hoppas att han inte trillar lika mycket som förra gången.

Nu ska jag kolla alla dessa sidor på internet och sen ska jag gå ut och promenera :) Vi har satt en hösäck i Meija bur om hon får ligga på och jag tror att hon gillar den för hon har legat där ändå sen igår ;) haha.




Några låtar

Enya - Only Time

Lene Marlin - A Place Nearby

Declan Galbraith - Tell Me Why

Avril Lavinge - I miss you

Min dag

Hade först bad på morgonen, fick sitta och kolla på när de andra simmade runt. Sen hade vi svenska och då jobbade vi bara med nå grupparbete. Åså sen vare data och uusch tycker inte om våran lärare, han frågade mig "vad har du där på magen, bröstet?" ofta vafan, sitter han och kollar på mina jävla bröst för?! hoj, äckelgubbe. Ajja men sen hade vi op och så slutade vi, då följde Isabelle och Alexandra med för vi skulle plugga lite. Men inte blev det mycket av det inte :D haha.

Nu är jag hos Jens men ska väl åka upp och plugga lite mera, senare kommer mamma och ska sova över också :) Imorgon är det fredag, härligt men ändå jobbigt för vi har tre prov :S Först ett dataprov, sen ett Eivor prov och sen dataprov igen. Önska mig lycka till!

 


hade velat veta vad han hade för anledning för att hoppa framför tåget? :'/ förstår inte hur en så ung och så snygg människa kan ta sitt liv bara sådär. Det är hemskt.


Kyklingsallad :D

Moha som Linnea skrev :D haha så söt. Men ska snart till konsum och köpa kyckling, grönsaker och mangoraja sås, ska ta med en sallad till skolan imån :) muuumsigt. Isabelle och Alexandra skulle ta med och så vart jag också så sugen ;) Så så fort Pernilla är klar så ska vi dra en sväng på konsum. Sen ska vi gå till henne och beställa julklappar från bluebox . Ikväll kommer Evelina på besök, vi ska kolla bonde som vanligt ;) Pratade med mamma nyss och hon sa att det hade ringt någon från digitalfoto och frågat efter mig :o läskigt! vad vill dom mig? :s

Imorgon ska vi ha bad men kan inte vara med, eller kan väl men jag vill helst inte och så glömde mamma att ta med sig min bikini som jag har i byn. Så tyvääärr då! hoj. 

Alltså vaknade tjugo i sju imorse fastän jag hade klockan på tjugo i nio eftersom att vi har sovmorgon till halv 10 på onsdagar. Men så irriterande och så var jag ju självklart pigg som en mört också, nå inte kan man ju vara det annars inte. ååh , kanske därför jag varit jävligt förbannad i skolan idag men även för en annan sak som vi inte tar upp här. Blir bara så jävla sur.

Nu ska jag sluta gnälla och läsa andras bloggar istället och sen ska jag slå en plingpling till Perre :)

.. jaha nu skrev hon på msn :D

Dollar tore

Sitter och väntar på att mamma ska komma och hämta mig så ska vi till dollar och köpa lite julsaker till lägenheten :) ska bli julfint där :D 

Slapp dag i skolan idag, Reza var nog trött för vi fick gå en 20 min tidigare och han var helt borta annars också x) Annars så sitter jag och lyssnar på Robin B :))) Han är prapra.

Hmmmja, inte mycket annat att säga. Plugg ikväll.


Jag är kär


Robin Bengtsson - Fields of gold

Åh vad han är bra, han är så himla bra! Jag kan inget annat än älska honom, han blir bättre och bättre för varje vecka som går. Ut med Johan och Alice nu! Vill se Robin och Kevin i final.

För att prata om något annat så kom jag precis in, tänkte fara till mig direkt men ville bara vara in på nätet en snabbis :) Men ska inte sitta här alltför länge. Har varit med Sara och Evelina, nyss följde jag Evelina till bussen och Sara dumpade vi någonstans ;) mwihi. Det var i stort sett min kväll det.


Jag saknar redan Jenny och jag träffar henne först på fredag..
Det är så jobbigt att vara ifrån henne så mycket hela tiden. <3

Mamma är en ängel..

Mamma har lagt in en femhundring på mitt kort, tack du är bäst! :) <3 Det behövdes.

For ju till luleå i fredags och när vi kommer hem därifrån så funkar inte internet där heller, så har inte haft någon dator på flera dar. Nu är jag nere hos Jens och lånar datorn, han är  sjuk så han är i byn så jag tänkte vara snäll och dammsuga lite hära som tack för att han har en fungerande bra dator med internet ;)

Nå i Luleå så köpte jag inte alls mycket:
Ett par vantar från kappahl
En tröja från maxi
En trägaffel, skalare, diskställ, hylla till badrummet och en ljustake, även de från maxi


Resten av helgen har jag bara varit hemma. Igår (söndag alltså) för jag mamma och Kerstin på world cupen. Det var faktiskt riktigt roligt, lite kallt men vafan :D Svennarna var duktiga som vanligt, tjejerna drog en tredje plats och killarna en andraplats. Bara en sekund från att bli etta. Men upp på pallen kom vi iaf! :) Så nu har vi bestämt att om två år så ska vi vara hela helgen på cupen! Så sa mamma att på kvällen far vi på krogen så tänkte jag att jaha men vad ska jag göra då, men se jag är ju 18 då! naaajs ;)

Idag var det skola igen, men lätt dag. På lunchen gick jag och Alexandra först till konsum och köpte "frukt" (egentligen godis men vi ljög) sen gick vi till Anthony och drack te :) Han hade dukat upp så fint med muggar och tevatten och tänt massa ljus ;) sweet.

Nu ska jag fortsätta läsningen av bloggar, sen ska jag dammsuga och så måste jag äta !


Tjosan

Har varit utan internet några dagar så har inte varit så aktiv, men iallafall så är jag i byn nu och imorgon far vi till Lulääå :D Så jag tillbringar min dag där imorgon, på kvällen ska vi till skolan på grötkväll och sen blire idoolish ;)

Nu ska jag läsa maaassor av bloggar och sen ska jag duscha ;)

seeya

Everything changes...

Jag ska aldrig lägga mig i sängen med datorn, för då blir jag liggandes här i flera timmar. Fikade samtidigt som jag kollar prison och jag fattar typ ingenting eftersom att jag inte har hängt med nåt. Sen borstade jag tänderna och la mig här. Var väl för ungefär en timme sen. Har legat och gjort om en bild på www.picnik.com och lyssnat på musik. Kom på att veckan är fullspäckad av saker som jag ska göra eller hitta på, take a look;

Tisdag; skola och eventuellet byn efter den, ska kanske o käka på PRO då isf.
Onsdag; LEDIG! 07:50 till tandläkaren med Evelina, besök på heden efter det. På kvällen Bonde med Evelina ;) fast kanske fotboll också, Sverige - Hollandkanal 9 :p
Torsdag; Stepptest (om det nu var så) på gympan, upponer på en bänk i fyra minuter. Slutar klockan fyra, kanske tidigare. Sen byn! <3 ;)
Fredag; Lulääå hela dan! :D Grötkväll på skolan kl.19:00.
Lördag; Myyys med Jenny!
Söndag; Myys med Jenny!

NU ska jag krypa under täcket.



Jag suger på att göra bilder och engelskan är inte den bästa, så gnäll inte! 


Tihi, my diamond!


Hyvääilta

Eller nåt. Laxen blev ganska bra, den var inte rå men den var inte lika god som mammas så därför var den sådär bra :p Nu sitter jag och kollar på fotbollsgalan, den heter nåt sånt. Tänkte ta och fika mina bröd som jag bakat, haha om jag vågar. Om inte annat får jag väl ont i magen för dom blev kanske lite degiga. Hoj jag bara gnäller på all min mat som jag gör själv. Borde gå en matlagningskurs, det är synd att man inte har hk längre :( Saknar Eva! Hon påminde mig jättemycket om min moster M:p Fast det är inte därför jag saknar henne. 

Idag träffade jag Ida :D:D Henne saknar jag också jättemycket! (det är nå gubbar som lever om här ute i korridoren :o) och så saknar jag alla andra lärarna på hedskolan, Anna-Lena, Petra, Liselott(var nästan bara jag som tyckte om och kom överens med henne, var en del tjafs bland henne och de andra men det var bara kul :D haha) Ja och sen saknar jag klassen, så det hade varit kul att vara med om en vecka på hedskola som på dom gamla tiderna. Ska förbi heden på onsdag, det ska bli kul fast Ida är inte där ju nåmer :(

Nånå nog pratat om skola och sånt, är btw ledig på onsdag fast ska ändå upp tidigt och fara med Evelina till tandläkaren :p Imorgon tänkte jag iallafall fara till byn :))))) Tror jag. Är moster N som kör så då kan jag ju åka med hem.

Ikväll fick jag sällskap av Evelina här, hon var en riktigt surpilla ska jag säga er. Fråga mig inte varför för det vet jag inte själv :o Men vi snackade skit, som vanligt, och sen har hon suttit och räknat matte och jag kollat tv :D haha

Nu vann Zlatan "kingen" Ibrahimovic ett pris för er som är intresserade fast det tror jag inte för de som läser min blogg skiter blanka fan i allt som har med fottiboll att göra.

Aahajaja, nu ska jag värma fraller och så ska jag fortsätta kolla supersugen. Ska även fortsätta med nerladdningen av Grey's anatomy säsong 1-4 :)

Nå så säger jag väl godnatt också, justia Prison Break börjar nu på trean kl 22:00. Får se om jag kollar den ist. Han är ju snygg Wentan ;)

Mohihi, godnatt då ! .. jag är trött.



En bild på mina älsklingar som jag saknar


Den här killen saknar jag så sjukt mycket att det gör ont <'3
Varje gång någon pratar om honom
Varje gång jag ser en bild på honom
Varje gång jag tänker på honom..

Monday evening

För första gången på väldigt länge så lagar jag mat själv, en applåd till mig :D Brukar ju alltid ta med matbackar men nu var det så här att jag kollade desperate housewives och Bree ni vet, hon lagar ju alltid mat så jag blev sugen på att göra nåt också :D Så nu står det lax och potatis på spisen. Hittills har allt gått bra, vänta bara tills jag ska sätta det i munnen :s Är ingen höjdare på att steka grejjer, eller korv är ju lätt för den kan man ju äta rå men andra saker som t.ex. lax. Så jag får se hur det blir :p

Nu är maten klar så ska gå och äta, återkommer kanske sen :)


"och kommer du igen, nejnej"

Det sitter min syrra och sjunger, haha. Väldigt vackert! Ska dra mig ut på en promenad med henne och vovvsingen nu. Igår var jag hemma hela kvällen och åt god mat och kollade tv. Markus var kung som vanligt ;) hoppas han tar hem det här, det hade varit kul! Sen kollade jag Juno, den var inte lika bra som mamma mia men den gick att kolla iaf :)

Åker iaf till stan imorgon, det är skönast det :) shit the same om jag inte får sova nå länge, får ju vara i byn. Meen men nu gnäller Jenny på att jag ska komma. pussokram

Evelina, om du behöver prata så vet du att jag finns här :)


Lugn o ro

Ja då var man på stället där man alltid känner sig lugn o fri från all stress och allt folk, jag pratar såklart om byn <3 Här slipper man alla människor och man kan ligga i soffan hela dan utan att få ångest över att man inte gjort något, det är såå härligt.

Igår tog jag det lugnt med Evelina på kvällen, vi skulle se en skräckis med ingen av oss vågade. Haha. Så vi åt chips, pratade och skrattade som alltid annars. Man kan som inte ha tråkigt nångång :) Var förbi isladan där hennes bror hade hockeyträning, det var ganska kul och kika det faktiskt. Sen tog hon bussen hem efter vi varit förbi hos David en sväng.

Idag har dagen gått ganska fort, hade som vanligt lektion med Eivor och som vanligt blir jag lika trött och är på väg att somna. Jag är den som hellre jobbar med nåt papper för att sitta och lyssna på läraren i flera timmar är inte min grej. Det är asjobbigt. Sen efter skolan var jag med Evelina till resebyrån där hon äntligen fick sina biljetter till Gävle :) Stackarn måste bara få sitta hela vägen ner, men jag gissar att det är det värt? ;) Ja men efter vi varit där följde jag med då hon övningskörde och det gick bra, hon var väl bara lite galen när hon skulle svänga  men annars gick det finemang ;o

Sen tog jag bussen till byn, lagade grillkorv och pommes och sen gick jag och la mig i sängen och somnade såklart. Sov 2-3 timmar.


Nu tittar jag idol och jag hoppas att Alice åker ut för jag hatar hennes röst och ögon.


Tack o hej!


Girls rule

Vi kom av Titanic först.
Vi lider inte av för tidig utlösning.
När vi köper en vibrator är det glamoröst, när en man köper en uppblåsbar docka är han patetisk.
Vi ser bra ut i vår pojkväns kläder medan han ser ut som en idiot i våra.
Vi kan gråta för att slippa fortkörningsböter.
Gratis drinkar. Gratis middagar. Gratis bio. Du fattar...
Vi kan krama våra vänner utan att de undrar om vi är homosexuella.
När det gäller storlek vet vi sanningen.
Vi är inga svin om vi har sex med någon och inte ringer dagen efter.
Kondomer har ingen betydelse för vår sexuella njutning.
Inget viktigt kan kapas med ett snitt.
Vi behöver inte fjärta för att roa oss.
Vi undrar aldrig om hans orgasm var äkta.
Vi kan gratulera en medspelare utan att behöva röra hennes rumpa.
Om vi är korkade kommer det ändå finnas folk som tycker det är gulligt.
Vi har förmåga att klä oss själva.
Vi kan prata med det motsatta könet utan att fantisera om hur de ser ut nakna.
Allt vi inte orkar göra, säger vi att vi inte kan.
Det finns alltid en hjälpande man i närheten.
Vi ser inte ut som en groda i en mixer när vi dansar.

Alla tjejer som ser detta måste omedelbart kopiera denna texten

GRATTIS!

Kusin Maria på fördelesedagen! ;D puuuss på dig.


22 år

Chill, chill, chiiiiill

sitter i pun nu, kom med bussen för nån timma sen. Gick först och hämtade Jenny från våran faster och sen gick vi hem och värmde mat, haha vet inte hur man stavar. Typ moussaka. x) Jajja men ganska slapp dag idag, hade först matteprov som sög röv. Fick G på det och sammanlagt VG på kapitel 2. Så det var väl iaf bra. Sen hade vi svenska och engelska då Mona kom med den fantastiska nyheten att vi inte har nå sv och eng lektioner nästa vecka på måndag och onsdag eftersom att hon inte är här. Så slutar till lunch dom dagarna! ;D så skönt alltså.

Nu ska jag läsa några bloggar och sen krypa ner i soffan brevid Jenny och kolla nån film som hon lånat från bokbussen. :)

puuss

Min dag

Den började tjugo över sex fast jag hade kunnat sova fram till åtta. Skulle med bussen men då visade det sig att den var EN TIMMA sen! Så jag åkte istället med Camilla tjugo i nio eftersom att jag hade kommit väldigt sent till skolan annars. Kom då bara ca 20 min sent till skolan, var där. Efter skolan for jag till Sara och sen var vi till dollar och jag och Evelina var och promenerade nån timme, välbehövligt och skönt! Det gör vi om. Åkte sen buss upp till mampis, vilket var väldigt otrevligt. Satt brevid något äckel som stank som jag vet inte vad och jag tror även att han satt och fes. uschuschusch!

Nu sitter jag här och har precis ätit korv och spagetti, smaskens ! :D Upptäckte att ketchupen och tandkrämen är slut så vi måste till konsum Pernilla ;) Ja men nu ska jag smörja in mitt ansikte och sedan skall jag lägga mig i sängen.

(Blev inge tandläkare idag då Evelina är sjuk, så blir nästa vecka istället. Krya på dig!)

och du ditt jävla cp, gå och dö förfan. du är så jävla omogen. seriöst, väx upp.

hejhopp

Ännu en söndag är på väg att passera och det är inte länge kvar tills det är första advent. Imorgon åker jag med bussen t07:10 till stan och sen tar jag bussen till malmberget med Evelina :) vid elva ska jag agera personligt stöd till Evelina som ska till tandläkaren, stackaren har lite skräck så jag ska med o hålla hand ;) det kommer gå såå bra så.

Efter vårat besök hos tandläkaren beger vi oss en sväng till våran kära gamla skola heden, det längtar jag jättemycket till! :) Sen är det väl upp till mampa igen för skola.

Kvällen har jag inte planerat ännu, vi får se vad det blir.

Nu ska jag fika och sen gå och sova. Godnatt!

Torsdag

Dagen började med att jag försov mig, IGEN! Fatta sur jag blev, skit irriterande. Alltid när vi har gympa. Ska börja beställa väckning. Iallafall. Gick till skolan och hade svenska, data och op. Sen fick jag reda på att Pernilla och dom skulle till byn en sväng så jag följde med dom, men for sen till stan igen efter några timmar. När jag kom hit och hade precis satt mig vid datorn så ringer Robin och säger att jag ska komma och öppna, for ner och där stod han, David W och Anthony. Så följde de med upp till mig, satt här och sen for vi till David där det var massa okänt folk. Nu är jag hemma igen och ska verkligen bara skriva klart det här inlägget, kolla bdb, fika något, tvätta mig och sen SKA jag gå och sova!

Vi höres ihelg någongång, åker till byn imorgon efter skolan :)

Hejdå och godnatt



<3


Ny design

Har gjort om lite på bloggen som ni kanske ser, tyckte blommorna var ganska snygga :) haha men var less på den brun/lila färgen så. Iallafall så tänkte jag gå och sova nu, har gympa första timmen imorgon :s  hoppas vi inte har med elarna! vill bara ha med våran klass. Slutar fyra men brukar få gå en - två timmar tidigare, Katarina är snäll :)) Efter skolan ska jag kanske vara med Pernilla, har ju tänkt baka frallor också. När det nu blir.

Var på kina och käkade idag med Evelina, åt Stekt kyckling med ananas och ris. Det var gott, fast skulle ha varit currysås istället för sötsur sås. Sen så är det så sjuuukt dyrt där :s inte konstigt de ska stänga stället, 100 spänn för mat (barnportion dessutom) och dricka. Jag menar, gå på alanya och du får både en stor pizza och en dricka för 50 spänn. Ja fifan. Tur man inte går dit varje dag.

Nä ska ju upp om sju timmar, godnatt! :)



En bild på mig och min syster som jag saaaaaaaaaaaaaknar! <3

Lika som bär?


Christer Fant                               Gustaf Skarsgård

Electrolux Ergorapido 2 IN 1


Ge mig en sån här! Jag HATAR min dammsugare som jag har nu, den är värdelös.

Trött som bara den

igår hade jag inte en ledig stund. När jag kom hem från skolan gick jad direkt till Pernilla sen drog vi till mig och fikade, for till Gällivare och handlade lite småsaker och sen for jag och mamma hit och beställde en pizza från alanya. När jag ätit klart den for jag ner och mötte Amanda vid porten, hon kikade på min lägenhet och sådär sen gick vi och hämtade Pernilla och sen for vi ut och promenerade. Stod utanför konsum och då kom Anthony som även släppte in oss till elevhemmet där vi grattade Timo. Sen hela kvällen har vi typ sprungit mellan Fokus och elevhemmet. Evelina kom till mig halv tolv och for sen iväg halv2 då hon skulle till skolan och valvaka. Somnade först vid tre och därför jag inte heller gick på matten imorse (fick förresten MVG på matteprovet! :D *stolt*), var så trött. På svenskan höll jag på att somna, fick tillbaka uppsatsen med ett G+ på.

Nu är jag sjuukt trött så jag ska ta och käka något och lägga mig framför tvn.

Ikväll blir det kina med iaf Evelina.

Thank you for the music

var sååå nära på att stanna hemma imorse när mamma kom in halvsex, åh vad trött jag var. Men duktig som jag är klev jag upp iallafall, det som lockade mig var att åka bil i mörkret och sova. Det är så skönt. Så nu sitter jag i lägenheten och dricker kaffe och knaprar på en muffins, lyssnar såklart på abba också ;) Ska snart ta tandborsten i mun och börja gå till skolan, brr vad kallt. Massa snö har ju kommit. Tur det inte är så långt då. Slutar två idag men eftersom vi har matteprov kanske vi får gå tidigare. Då ska jag springa till Pernilla en sväng om jag hinner och sen ska jag väl hem. Mamma ska komma ikväll en sväng, tror hon skulle laga mat ;b

Nu måste jag gå annars blir jag försenad like always.

So when you're near me,
Darlin can't you hear me?
SOS

Hemma <3

jag hoppade på bussen och for till byn så nu är jag här, och det är känns bra! Åker tillbaka imorgon vid sex på morgonen :s Har inte så mycket i skolan imorgon, ska tvätta på vård och omsorgs lektionen och det ser jag inte fram emot eftersom vi skulle vara två och två och jag måste säkert vara med en som jag helst inte vill vara med. Hoj. Sedan har vi data med Lennart, härligt. Sist har vi matteprov med Reza. Kul va? Sen ska jag ha en nattgäst till kvart i två på natten ;) hih.

Har möblerat lite här hemma, ska tapetsera i mitt rum och sen tänkte vi om vi ska ha det som nåt slags "kontorsrum" för vi tänkte slänga in Jennys skrivbord i mitt rum också och så har jag satt min säng i Jennys rum. Nu kanske ni inte bryr er men skit samma :) Måste ju iaf hålla Pernilla uppdaterad eftersom att hon ska hjälpa mig sen med prydnadsgrejjer åså :p Hon ska nog kanske få hjälpa mig med min design här på bloggen också.

Naa kanske man ska ta något och fika och sen hoppa i säng.

Älskar låtarna från Mamma Mia <3


suuunday

ja då var det söndag igen och lovet har kommit till ett slut. Jag ides inte fara och jaga idag så jag och Jenny for iväg och åkte lite skrillor istället, det var ganska skoj bortsett från att det gjorde skitont i fötterna. När vi kom packade jag väskan till imorgon och bastade innan maten, till efterrätt gjorde jag och Jenny en paj. Smulpaj med jordgubbar. Sen kollade jag Hål i  väggen och Ensam mamma söker. Nu är jag jätte trött och har ont i huvudet så jag tänkte hoppa i säng, Jenny ville se mamma mia som jag laddade ner igår. Låg och kollade den till klockan tre inatt, men den var bra! Gillar musikaler och ABBAs låtar är ju bara för bra.

Nu ska jag äta yoghurt och sen hoppa i säng. Seeya!

1 november

Ja då var det dags för en ny månad igen och inte alls många dagar kvar till julafton. Måste börja köpa julklappar snart också. Imorgon kanske jag ska fara och jaga med Pappa.

Nu ska jag ladda upp lite bilder på bilddagboken (AnnaaLinneaa) och kanske någon bild här också. Sen ska jag iallafall kolla stjärnor på is, go Markus!

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort