Lever och mår gott

Min kusin och min farbror som kommer från Dalarna är här på besök nu. Det är säkert minst fem år sen jag träffat min kusin så det var riktigt kul att träffa henne igen :) Ikväll har vi varit hos min faster ett gäng, och mer än halva kvällen har jag skrattat. Skrattat åt min sjuka släkt och åt historier från förr i tiden. Vi har också druckit massvis med bål, ätit chips och spelat spel. Mitt lag bestående av Kerstin, Oskar, Linda och David vann!

Imorgon ska vi ha gemensam middag med hela släkten, är väl kring 25st som ska vara hemma hos oss. Vi barn står för grillningen och allt annat tjosan. Senare mot kvällen kanske det blir stan för en utekväll, om det nu finns kvar nå människor i Gällivare? De flesta verkar ju vara i Piteå.

Nu ska jag krypa under täcket och lösa korsord, ska bli skönt att sova! Nattinatti

På resande fot

Jag jobbar och jag jobbar och jag trivs på jobbet, det känns så mycket bättre än på G-hem. Dom ringde igår och ville ha mig dit sista veckan men jag sa neej, är troligtvis bortrest ändå då så. Förutom att jobba letar jag och Pernilla efter ett boende i Piteå under PDOL, vi vill så gärna dit men finns ingenstans att bo. Hotell är ju räätt så dyrt och dessutom kan det vara åldersgräns. Husvagn är bara att glömma också, jag drar inte en sån.

Nåja, antingen löser det sig eller så får vi hitta på något annat här i byn eller stan. Kan ju vara kul, veerkligen. Sista veckan hoppas jag att det blir Stockholm, kul att vara dit en sväng. Till stora sjöfallet har vi också tänkt styra hjulen.

Ikväll är det bröllopsfest med MAAT! Nu ska jag ut i solen och till vovvarna,

Linafallet i tisdags


i will love you until the end
Pajala raggers!

För mer info om våran galna kväll i Pajala, tryck här.

Nu ska jag sova, imorgon ska jag ha brevidgång i Skaulo eller P-vaara på hemtjänsten. Jag hoppas innerligt att det är ett bättre och roligare jobb än det på G-hem. Man vill ju trivas på jobbet! :)

Nattinatti!

Luleå/Piteå

Lever luleåliv på nätterna och piteåliv på dagarna. Bor på scandic I Luleå med mamma och eftersom PSG är i Piteå så åker vi dit varje dag. Idag började vi dagen med hotellfrukost, sen hoppade vi in i bilen och for till Piteå. Sen har vi varit där heeela dagen. Kom därifrån hit till Luleå efter tio nångång.

Har köpt en lila bikini med nitar och ett par leggings och en fotoram. Justnu ligger jag i sängen men ska snart sova. Ska upp tidigt för första matchen börjar redan vid tio. Det är mest jag som kör här i storstaden vilket är jättebra, får hur mycket bilträning som helst! Det är inte lätt vill jag lova.

Nu ska jag avrunda här och läsa lite bloggar, imorron väntar en dag full med fotboll och shopping.

PUSS!


Jenny fastnade på bild med Kevin Borg

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort