Onsdag 11:17

Tiden går så fort så det är inte klokt, jag har bara 22 pass kvar att jobba på hemtjänsten denna sommar. Jag ska inte dra några förhastade slutsatser men jag tror att jag kommer få jobba en hel del efter sommaren också även fast det känns hur tråkigt som helst så måste jag. Och om bara fem veckor åker vi till Turkiet! Nyss var det ju elva veckor kvar.
-
Inatt har varit jobbig. Jag har haft jour och klockan fem larmade det så det var bara att hoppa i kläderna och fara ut. Efter det sov jag jättedåligt för jag låg och vänta och tänkte att det skulle larma igen. Meija, Tindra och en annan hund i byn löper så Akke är alldeles galen. Ylar och skriker på nätterna och dagarna och idag hade han inte ens ro att äta.
-
Nu ska jag äta lunch för jag börjar klockan 12. Imorgon har jag förmiddag och när jag har slutat tänkte jag och Jenny åka till stan. På fredag bär det av till Piteå!
Jag och Akke låg på gräsmattan igår och tog massor med fula cambilder.

Torsdag 20:54

Idag har jag solat, jobbat, lagat mat, diskat och snart ska jag ut med hundarna en sväng. Imorgon åker jag till stan och är där över helgen. Partyparty? Yes I think soo.
Igår var Alexandra i byn och hälsade på hästarna


Akkes kompis


Var otroligt varmt idag


Sen täcktes himlen av massor av moln


Jag lagade matVi kan väl spola tillbaka tiden flera år?

Det var på den här tösen jag började min ridkarriär om man säger så
Bytte sedan upp mig till den här herren och honom höll jag mig fast vid
Åh så lyckliga vi blev när vi fick fara och rida :)


Det var alltid jag och Draumur och Johanna och Bläsan


Sen hände det som inte fick hända


Och den här killen blev Bläsans enda sällskap


Red Faffen då min prins inte längre var med oss


Promenader tog vi ibland


Absolut sista bilden på Bläsan innan han också avlivades och
ungefär här avbröts min kontakt med hästar

Söndag 13:52

Hej och hå! Har varit hemma på långrast och ska snart tillbaka till jobbet. Börjar bli något less på dessa dubbla turer, 0730-21. Även fast det är lugnt på jobbet så är det jobbigt för man har bara jobb i skallen hela dagen, det går inte att slappna av. Som tur är så är denna helg över om sju timmar och då kommer jag att vara ledig två helger framöver innan det är dags igen. Imorgon jobbar jag bara fyra timmar och sen är jag ledig tisdagen. Nej nu måste jag bege mig.


Tisdag 22:57

Idag har jag jobbat och nu är jag ledig både onsdag och torsdag, det ska bli riktigt skönt. Börjar bli less på mitt jobb, och vill bara åka nununu! Nä men det är så enformigt jobb, samma sak varje dag och på den tid som det inte finns något att göra så sover man på soffan på jobbet. Vill ha en lägenhet, en bil och ett roligt jobb men det är inte så lätt att önska sig! Längtar till PDOL, ska bli kul att komma ivääg några dagar :) och så längtar jag tills lönen kommer! pussåkram

Fredag 15:59

Idag har jag varit ledig och det har varit himla skönt, även fast jag varit ledig så ringde klockan vid sju. Åkte till Gällivare med moster och Jenny där vi varit barnvakt till lilla Svante. Kom hem ganska nyss och nu vet jag faktiskt inte vad jag ska göra. Kanske slänga i mig lite mat och gå ut en sväng. Vi hade iallafall tur med vädret idag :)
Svante, mitt kusinbarn


Uno som har sin egna lilla blåa snuttefilt som han alltid suger på

Tisdag 17:07

Helgen var jag ju på resande fot och det var skönt att komma bort lite, hann vara till luleå, boden och piteå. Snart åker jag iväg igen och då blir det till pdol :) Faktiskt första gången som jag är med på det! Helgens shopping är inte mycket att skryta med, ett gult transparent linne och fyra par trosor.
-
Nu har två dagars jobb innan jag tar långhelg, ska bli riktigt skönt! Just nu väntar jag på att köttsoppan ska bli klar och sen ska jag försöka ta mig ut på en promenad.

Fredag 12:25

Drygt fyra timmar kvar att jobba och sen tar jag heeeelg! Ska hoppa på bussen och åka till stan där Alexandra förhoppningsvis plockar upp mig och så vet jag inte vad vi hittar på. Kanske köper något gott och ätbart och kanske ser tv eller film? Imorgon iallafall så åker vi till Luleå, tåget går vid åtta på morgonen.

När vi kommer dit ska jag eventuellt göra en piercing i naveln och sen strosar vi väl lite på stan innan vi käkar middag och åker till Isabelle för lite fix och drinkmix. Planen är att besöka Boden Alive, men vi får väl se hur långt våra ben bär oss! :) Nu ska jag äta lunch och sen ska jag raka benen och packa!

Bjuder på en bild på min söta mormor och mitt kusinbarn (säger man så?)! :)


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort