Fort går det

Tiden rusar som vanligt iväg. Jag är nu inne på min tredje semestervecka, hinner väl bara blinka så är det jobbmåndag igen.

Rhodos var himla fint, dock var hotellet inte det bästa så det var ju lite trist. Men annars trevligt sällskap, god mat och en massa badande.

Har även hunnit vara på en impulsresa till Piteå med Simone vilket var kul. PDOL var väl inte höjdpunkten utan det var fårön och våra kompisar som gjorde helgen.

Idag skjutsade jag Jenny och Hanna till aitik för dom ska jobba där i tre veckor. Sen åkte ja vidare till stan med Akke och där har vi vart halva dan ungefär. Meija löper så Akke är extremt jobbig just nu. Mommo har även vart här några dar och inatt har Mommo och Akke ylat ikapp.


Julimånad

Piteå har kommit och gått. Var himla skönt att vara där och gäststugan var riktigt mysig! Blev fotbollstittande, shopping och lite fest. Myggfritt var de också, fyfasen vad skönt alltså!!

Annars här hemma har det väl inte hänt alldeles för mycket. Jobbat och städat ungefär. Min telefon som varit på service har kommit tillbaka så få se hur länge den tänker fungera. Nu är jag i byn och idag har vi varit till Pajala marknad. Redan söndag imorgon men bara en veckas jobb sen är jag ledig i hela fyra veckor, sweeeet. En vecka på Rhodos och tre veckors byahäng med undantag för utgångar i stan och ev P-vaara. Nu ska jag äta kvällsfika, hejhåååå


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort