Ut med julen

Idag har jag börjat rensa bort julen, köket är nu återställt och även hallen. Vardagsrummet kanske jag börjar med imorgon. Får väl erkänna att det är lite småkul att få bort julen. Nya gardiner ska jag beställa till sovrum och vardagsrum. Blir helsvarta och gråa med någon svart detalj. I slutet av februari blir det att åka till Umeå över helgen, blir nog kul! :) Vi har också surrat om en utomlandsresa, hade vart kul ifall man var ett gäng. 

Denna vecka har jag skottat snö på jobbet och hackat is. Tungt och kallt har det varit men bra träning får man väl se det som! Men skönt var det att få helg, fast var helt förvirrad imorse om vilken dag det var. Nästa vecka ska jag jobba på granngården och sen ska jag även städa lägenheter. Sen hade jag tänkt åka till byn faktiskt, är ungefär två och en halv vecka sen som jag var där. 

Nåjaja det var en liten uppdatering om mitt liv. 

Back to reality.

Jul och nyårsveckorna är över och det känns riktigt trist för dom har verkligen varit något alldeles extra! 5 rödbetor av 5 får dom. Just nu ligger jag hemma i min säng, har inte gjort det på ungefär elva dagar och det känns jättekonstigt och tomt. Jag saknar min granne fast jag träffade denne för 3,5 timme sen. 

På nyår förresten var vi hemma hos mig och åt en tvårättersmiddag. Nicke, Åsa, Öberg, Maria, Stefan, Pernilla och Matz och Robert som inte åt utan fick sitta ensam i soffan medans. Efter det gick vi till Öberg och sköt raketer och sen har vi bara umgåtts. Jag fick även min första nyårspuss. 

Idag har jag haft tvättstuga för första gången och sen har jag tagit det lugnt, var på Ica och handlade och sen lagade jag köttfärssås och spagetti som jag bjöd Nicke på. Efter allt det blev det soffläge och paradise som haft ett litet uppehåll. Imorgon väntas jobb, det blir snöskottning med Camilla och Ante. 

Klockan ringer 05:45 så det är bäst att sova helst på en gång! 

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort