Onsdag 16:55

Jag har gått och blivit med bil, en mörkgrå volvo v40 står numera på våran gård. Känns bara bättre och bättre efter varje gång jag kör den. Dock har den något fläckiga säten men det ska ordnas genom att vi lämnar in bilen till en firma, förhoppningsvis fixar dom det annars köper jag ny klädsel. Har också funderingar på att köpa nya mattor med något kult mönster.
-
Är ju också hemkommen efter två veckor i spanien, hade två riktigt härliga veckor där och jag hade inte tackat nej till att hoppa på första plan dit nu.
För övrigt känns allt lite småjobbigt, längtar till helgen så man blir på bättre humör. Fick reda idag på att jag ska börja vara på ett till ställe där jag kommer att jobba som administratör. Nej tack helst. Inte bara det att det är så himla mycket nytt att lära sig så ska jag sitta inlåst på kontor dag ut och dag in.

Torsdag 11:27

Sitter i skrivandes stund på jobbet och ska snart gå och äta lunch, idag hamnade det köttfärssås och makaroner i matbacken. Efter jobbet åker jag till stan och blir kvar där. Ska äta middag och fixa naglarna ikväll med kompis. Imorgon sätter vi oss på tåget som tar oss till Luleå där vi senare mot kvällen tar flyget till Mallorca. 25e maj är vi åter på svensk mark. Kommer sakna ihjäl mig efter Akke, hade faktiskt inte hjärta att säga hejdå åt hundarna imorse. Det hade bara blivit för jobbigt, haha. Ha det gott, hejdå! :)


Majmånad

Maj har äntligen kommit och det är lika med min 20-årsdag och två veckor i Spanien. Känns helsjukt att jag på fredagkväll somnar i ett annat land. Har så gott som packat klart och varje gång gruvar jag mig över hur mycket väskan väger men nu med endast "toagrejjer" kvar att slänga i så väger den endast 14kg. Har alltså 6kg kvar innan den väger för mycket, ska väl fylla de sista kilona med mat hade jag tänkt.
-
Jobbar ju numera åt Adecco, iallafall i några månader. Har hittills bara varit på min mors jobb och på ett repstopp. Känns väldigt skönt att slippa jobba åt hemtjänsten för ett tag eller aldrig mer, vem vet?
-
Nu skall jag sova, längtar lite smått till frukosten om jag ska vara ärlig. Har gått och blivit kär fakiskt, i äggröra och bacon. Toppar det med ett glas apelsinjuice, otroligt gott, lättlagat och lättätet. Letar även en bil för fullt, är väldigt väldigt sugen på en Mazda 323 men vi får helt enkelt se vad som sker.
Åkte en sista tur på skotern och åt en sista souvas i lördags.
Dock var vädret inte lika vackert som på bilden.

Jag saknar dig, Jag saknar dig, Jag saknar dig, Jag saknar dig, Jag saknar dig, Jag saknar dig, Jag saknar dig, Jag saknar dig, Jag saknar dig, Jag saknar dig, Jag saknar dig, Jag saknar dig, Jag saknar dig, Jag saknar dig, Jag saknar dig, Jag saknar dig, Jag saknar dig, Jag saknar dig, Jag saknar dig, Jag saknar dig, Jag saknar dig, Jag saknar dig, Jag saknar dig, Jag saknar dig, Jag saknar dig, Jag saknar dig, Jag saknar dig, Jag saknar dig, Jag saknar dig, Jag saknar dig, Jag saknar dig, Jag saknar dig, Jag saknar dig, Jag saknar dig, Jag saknar dig, Jag saknar dig, Jag saknar dig, Jag saknar dig, Jag saknar dig, Jag saknar dig, Jag saknar dig, Jag saknar dig, Jag saknar dig, Jag saknar dig, Jag saknar dig, Jag saknar dig, Jag saknar dig, Jag saknar dig, Jag saknar dig, Jag saknar dig, Jag saknar dig, Jag saknar dig, Jag saknar dig, Jag saknar dig, Jag saknar dig, Jag saknar dig, Jag saknar dig, Jag saknar dig, Jag saknar dig, Jag saknar dig, Jag saknar dig, Jag saknar dig, Jag saknar dig, Jag saknar dig, Jag saknar dig, Jag saknar dig,RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort