Skolvecka två

Idag i skolan gjorde vi inte så mycket, hade våran första svenska lektion med ny lärare och en till klass. NK ska vi också börja ha nu. Verkar vara skittråkigt.

Ikväll ska jag tror jag fara på bio med kusin, sommaren med Göran. Den verkar vara lite kul! Imorgon ska jag vara med Evelina och gänget, på onsdag blir det pizza(?) med Alexandra och Isabelle, torsdag vet jag inte ännu. Kanske vara med Evelina? Måste pigga upp henne:)

Nu ska jag laga mat, korv och makaroner.

Två år sedan bifrost tävling

Idag är det två år sedan jag och Dröjmur tävlade för första och sista gången i fyrgång.

Jag var på cypern när jag fick veta att jag skulle tävla med honom. Vi var på hotellrummer när Camilla ringde, först prata hon med mamma lite och sen fick jag prata med henne. Tänkte "vad är det nuu" och när hon sa att hon anmält oss blev jag som nervös och stressad. Sa att vi måste hinna träna innan!!

När jag kom hem så börja vi träna direkt på hockeyplan, tror att det var ett varv tölt, ett varv trav, ett halvt varv skritt och sen ett helt varv galopp. Kommer inte riktigt ihåg ordningen.


Den 26 augusti 2007 tidigt på morgonen mådde jag jättedåligt, hade så ont i magen och kunde inte äta för att jag var såå nervös. Åkte tidigt till ridklubben i Gällivare och satt in hästarna i gäststallen och så. Tittade på några andra ekipage och sen var det min tur. Gick och gjorde Dröjmjur i ordning och värmde upp på en bana, mina ridbyxor var nytvättade och sadeln var nysmord så det lät ju hur mycket som helst när jag guppa runt på hans rygg.

Just innan de öppnade "grinden" till ridbanan så ville jag bara vända om sticka därifrån. Var verkligen nervös, trodde att allt skulle gå fel.Men allt gick jättebra, skrapade ihop iallafall några poäng. Hamnade bland dom sista men jag är så nöjd ändå. Jag är så stolt över att han tog tölt och den gick bra, mycket bättre än jag trodde.

Synd bara att det inte hanns med en till tävling för det hade jag verkligen velat.

Godi Frá Móeidarhvoli
(Dröjmur)
The one and only


Den finaste av dom finaste <3

Bloggtorka

Det var ett braaa tag sen jag skrev men snart börjar skolan så jag gissar att jag kanske skriver oftare då. Endast en vecka kvar, fyfaaaan säger jag vad jobbigt. Längtar alltså verkligen inte.

Idag beställde jag kläder från gina tricot. Så dom kommer väl i veckan någongång. Älskar deras långa linne, och den randiga har Pernilla också och den var så skön.Imorgon ska jag till stan och sova en natt. Har bytt lägenhet så det är massor som ska fixas.

Akke ja han fortsätter att växa, men mindre busig och jobbig har han då inte blivit. Idag rev han sönder mig jacka!! :@ Eller det blev bara ett litet hål som går att sy men iallafall, mina sköna gråa mjukisbyxor har han också gjort ett hål i.
Men han kan vara duktig också, brukar vara till hockeyplan och träna lite smågrejer med honom.

Nåja, måste diska och sen ska jag titta The mentalist och Northern lights. Seen ska jag sova och kliva upp tidigt.
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort