Piteyo

Sedan sist har det väl inte hänt alldeles för mycket. Det har varit midnightsunmeet och det var kul, förfest med massa kusiner och sen vidare till nunis. Midsommar var jag i byn, väldigt skönt. Systerhäng, hundpromenader och middag med släkten. Imorgon åker jag och Pernilla till Piteå och där blir vi till söndag. Ska bli skönt och roligt att komma iväg! Vi ska bo hos Josefine i en söt liten stuga som dom har på gården. Piteå summer games är ju också så nog blir det att kolla när syster spelar fotboll! Har även lovat henne att köpa shorts för hon städade min lägenhet efter att jag haft fest. Och om två veckor och tre dagar åker vi till Rhodos, weeeeho.

Min fina syster och jag


Grillparty

Igår grillade jag Alexandra och Jossan hemma hos mig. Det blev kyckling, fläskfilé, klyftpotatis, sallad och pepparsås. Mycket mumsigt! Efter maten kom Lina och var med oss och då har vi suttit i soffan och druckit vin och lyssnat på regnet. Vid elva åkte vi på alla tiders vilket var trevligt! Åkte till byn idag och här är jag nu, känns som söndag så det är ju på sätt och vis skönt. Imorgon ska jag borsta Akke för han ser ut som ett jäkla får upptäckte jag idag och även klorna ska klippas.


Toppenvecka

Så har en helt fantastisk vecka kommit till ett slut! För det första har det varit kanonväder, varje rast på jobbet har vi suttit ute och bara solat, skrattat och haft lite vattenkrig. På torsdagen slutade jag lite tidigare så jag kunde åka till byn och vara med Johanna och valparna. Det var så himla mysigt :) Jag har även hunnit med tre ridturer på Grimnir och invigt min elgrill som jag fick av bror i present. Igår var det fest och det var riktigt kul! Jag, Jossan och Pernilla var här hemma hos mig och drack och spelade musik. Sen for vi på Olles där det var helt okej med folk. Vart en liten efterfest också vilket inte är helt vanligt. Var ganska kass imorse så jag knatade till Pernilla och sov innan vi hämtade miniskrov från MD'S och sen har vi bara bakishängt. Ligger just nu och kollar "Skärgårdsdoktorn" men måste snart bege mig mot sängen. Tack för allt!


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort