Hemma och jobb

Jepp nu är jag hemma!  och det är skönt vill jag lova ;)

Idag började jag jobba, började 7 så var uppe redan vid halv.6 x) Gjorde inte så mkt, men tycker ändå att dagen var ganska seg. Har suttit vid datorn och letat adresser, klistrat igen kuvert och vattnat marken. Haha. Jobb imorgon också, men hoppas att man håller sig sysselsatt så att dagen går fortare :)

Nu ska jag kolla lite tv och sen hoppa i duschen :)

seeya

Piteå

Ja nu har vi nått Piteå, kom hit för ca en timme sen. Övernattade igår på en rastplats övanför Gävle, skulle till Furuvik men det var fullt där så vi bilade vidare.

Imorgon åker vi hem! :D
men innan det så ska jag soova! sköönt..

natti natti!

Karlstad

Nu har vi kommit fram till Karlstad. Var och badade typ på en gång då vi kom fram :) Efter det har vi inte gjort mkt alls, suttit vid datorn. Ska kanske kila ut en sväng snart, hoppas jag för orkar inte sitta här inne längre x)

Hejdå!

Uppsala

Nu är vi framme i Uppsala, kom hit igår kring tre.Gjorde inte så mkt igår, var en sväng till biltema, jula och sen hämtade vi pizza. Efter vi ätit for vi och handlade, sen till Inga-Maj en sväng :)

Idag har vi ännu inte hunnit göra så mycket, klev upp klockan åtta och gick och duschade! Så jag är lite smått trött nu x) Ska fara på stan efter att Pernilla kommit tillbaka från läkaren, men vet inte om jag orkar gå så mycket :p Hinner ju springa där typ imorgon.

Nu ska jag gå och fixa i garderoben och ta på mig ett par leggings, see ya!

Sundsvall

Sitter i husvagnen här i Sundsvall, skönt att slippa åka bil för en stund :) Har suttit i bilen sen halv nio imorse till typ fem :s fatta less man är.. Var och shoppade lite idag, köpte en t-shirt på gina tricot och sen ett linne och ett par shorts på bikbok. Hann springa på stan en sväng efter vi hade varit och käkat jättegod fläskfile med potatis ;D muums. Var även till hööks och köpte en skål och en borste till hunden :p 

Imorgon är det dags för Uppsala, fan vad skönt. Där ska vi vara några nätter så då slipper man stiga upp typ klockan sju för att sen åka bil i några timmar. Nej men det ska bli häärligt :) Ska lura med mig Josefine och Pernilla på nån morgon promenad någon gång, om jag orkar. Men hade varit skönt det. 

Ja vad mer, ska gå och sova snart så att jag orkar kliva upp imorgon. Uppstigning vid sju, igeen. Ska åka klockan åtta men det lär ju bli först vid halv nio som imorse. 

Men men, tror att jag ska börja avrunda här nu. Ska kila på tossi en sväng innan jag bäddar ner mig, måste nog äta något först också. Vi ses och hörs och sånt! 

Hejdå!    

Seeya

Åker på semester idag, vet inte hur länge jag blir borta men nån vecka :p Åker först till Piteå, sen Sundsvall och Uppsala sen blir det kanske Karlstad också :) så blir några ställen

Så att har då packat klart allt nu (tror jag :o) och är redoo ;)

Kommer dock sakna Jenny väldigt väldigt mycket! :') <3

Är det något så är det bara att höra av sig :)

Tjingeling!

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort