Rullar tummarna

På söndag åkte jag Pernilla och Maria till Ikea. Blev lite smått och gott! Älskar Ikea. Gick även in på småaffärerna som ligger i samma hus och såklart var vi även till rusta som börjat plocka fram julsaker. Klämde i oss lite maxmat innan vi åkte hem.

Veckan har varit seg, har inte haft nå uppdrag så jag har tagit det extremt lugnt. Idag for jag till stan och satte ihop mina sängbord och sedan var jag och Maria på stan en sväng. Jag köpte några vita tavelramar på dollar till min framtida fotovägg i sovrummet. Hittade en byrå i jyskbladet men den fanns då inte på jysk. Himla synd. 

Är tillbaka i byn igen och imorgon verkar det som att det blir lite jobb. Får se vad som hittas på. Ska dra filten över mig nu och kolla andra avenyn. På lördag ska jag nog blanda en p2 och hitta på något roligt. Lugn vecka

Repstoppet det tog slut den där onsdagen! Jag och Jenny hämtade pizza från manuella och myste framför idol, riktigt skön kväll. Sen dess har jag varit i byn typ. Festade lite på lördagen med Carro, vi förfestade i hennes otroligt mysiga lilla etta och sen gick vi till Olles, en helt okej kväll! 

Har vart ledig typ hela veckan. Onsdagen var jag på en SAFE-utbildning som gema hade. Idag åkte jag till aitik och jobbade för TN-bygg. Annars har jag stampat runt här hemma, promenerat med Akke, Miira och Tindra, saknat Meija, lagat mat, städat lite, kollat andra avenyn. 

Ihelg blir det nog en sväng till Ikea och så ska jag på 50årsfest. Men innan fredagen är slut ska vi slänga in Akke i duschen. 


Repstopp

Jobbade ju min sista dag på aimpoint fredagen den 30e augusti. Väldigt trist. Så nu har jag jobbat repstopp i åtta dagar i aitik åt metso, idag är sista dagen om nu allting går som planerat. Hoppas verkligen att det är sista dagen, hade jag haft roliga arbetskollegor hade jag lätt kunnat jobba några dagar till men så är inte fallet nu. Hade verkligen otur på den fronten. Ska typ begära extra betalt för att typ ha varit tvungen att vara handledare. Ååhh, så irriterad och leds. 

Så ikväll tänkte jag fira lite, ska nog hämta mat från Olles med Jenny och sitta hemma i soffan och mysa. Idol är ju också. Tvingade Jenny till stan på söndagkväll så jag fick sällskap. Såå trist att komma hem till en tom lägenhet efter en lång dag på jobbet (12timmars). 

Men visst finns det lite positivt med att jobba långa pass, tankarna hinner inte snurra lika mycket. Har varit lite orolig i veckan för Akke har tydligen ätit dåligt, varit dålig i magen och spytt tror jag också. Är så himla rädd att det ska hända honom något. Men förmodligen har han ätit från älgen när dom har hållit på att slakta den så därför han mått dåligt. 

Nu håller jag tummarna att timmarna går fort och att vi får mycket att göra, 6 timmar kvar! 
Meija och Akke

Det ska vara "Akke och Meija", inte bara "Akke". Det står ju till och med på skylten. Det ska också vara "mina älsklingar", "hundarna", "gumman och gubben". Det ska vara ord som betyder att det är flera, inte bara en. 

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort