World Cup 2012 Gällivare

Så var world cup över för den här gången och det är fleeera år kvar tills nästa gång. Det roliga har alltid en förmåga att ta slut så fort! Helgen har varit mycket trevlig och det har varit så himla roligt att kolla på skidåkningen. Det är sådan stämning och när alla klappar, skriker, viftar med flaggor och blåser med visselpipor. En otroligt häftig upplevelse! På fredagen var jag på invigningen där det var sång och dans, dock något som dom hade kunnat skippa. Det jag väntade mest på var ju såklart skidåkarna och det var ju lite småhäftigt att se dom på riktigt! I vanliga fall sitter man ju bakom tv-skärmen och kikar. Fick ju äntligen se Northug! Han är inte bara en väldigt duktig skidåkare, han är ju norsk också! Sverige hamnade på pallen tre gånger så det var ju ändå helt okej. På lördag var vi på nex där även Per Elofsson och Jonas Karlsson från vinterstudion var. I övrigt var det en trevlig kväll! Orkade inte riktigt upp i tid på söndagen så jag åkte upp till dundret till herrarnas stafettstart istället.
 
 
Invigningen på fredag, de 10 bästa damerna
 
 
Invigningen på fredag, de 10 bästa herrarna
 
 
Hellnerstadion
 
 
Therese Johaug
 
 
 
I väntan på herrarnas 15km fristil
 
 
Dario Cologna värmer upp
 
 
Fruktansvärt dålig bild, men den skall föreställa Petter "kingen" Northug  
 
 
Herrarnas stafett
 
 
 
 

Djurmaxi

La en liten beställning idag till de fyrbenta. Halsband från hurtta har jag velat ha hur länge som helst för dom är så himla fina. Så äntligen är dom på väg hem till mig! Blev två rosa så därför köpte jag namnbrickor så att man lättare kan skilja dom åt. Fanns bara gula så det är ju kanske inte jättesnyggt men jaja.. Även en termometer och en badrock. Hundarna har inte blivit badade sen jakten så nu jäklar måste jag ta tag i det. Usch allt dom har rullat sig i därute i skogen.
 

run run away run run along

Goddagens. Jag mår helt ärligt riktigt dåligt efter helgens bravader. Alltså psykiskt dåligt då. Vissa saker man gör är bara så onödigt och när det blir såhär hade man lika gärna kunnat stanna hemma. Så denna vecka går förhoppninsvis fort och smärtfritt. Jag längtar väldigt mycket till helgen då det är world cup! Åh så kul det ska bli!! Fast det är ännu 4 och en halv dagar kvar... Helgen efter ihelg är det 40årsfest i byn + att det samma dag är julfest med jobbet, så jag och min mor måste hitta på en lösning för man vill ju vara på båda ställena. Ååå helgen efter det tänkte jag och Jossan åka till Luleå för att bo på hotell och julhandla. Myyyysigt. Snart är det jul också, dags att sätta igång med julbaket kanske! Efter jul och nyår kommer allting förmodligen kännas fruktansvärt grått och trist ungefär fram till våren. Osammanhängande och rörigt men äsch. Nu ska jag fortsätta jobba, snart lunch. Jo just ja, vill byta jobb.

Hihih mommo ♥


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort