Tisdag

Ringde veterinären igår och fick tid samma dag, 11:30. Åkte dit från jobbet och mötte upp våran daghusse Lutte som snällt väntade medan jag och Frenja gick in. Det var iallafall ingen fara och skulle det visa sig att det blir någon inflammation senare så får man åka in och då ev dra ut tanden. 

Igår bokade jag och Nicke hotell i Umeå till i början av mars. Det är house of metal som Nicke hemskt gärna vill gå på och jag vill shoppa, äta god mat och helt enkelt bara komma iväg från stan. Så då åker vi dit en sväng så blir vi båda nöjda. 

Hämtade ett paket igår som var från tuggmästaren, alltså ett paket åt Frenja med massor av olika ben och godsaker.

Ska strax hoppa i kläderna och gå på en promenad och sen ska jag sova tidigt! 
Januari lördag

Sitter hemma i byn i mor & fars nya soffa, så himla skön och mysig! Anlände hit igår efter en veckas jobb, fick goda nyheter och det var att vi kommer bli kvar ett tag till så det kändes himla skönt verkligen. 

Igår när vi kom bar vi in sofforna sen blev de tacos till middag och efter den gjorde vi hot shot vilket var ett tag sen då bolaget slutat sälja galliano så man måste beställa det. Mycket mer hände inte, hade ju klivit upp före fem på morgonen så jag var väldigt trött. 

Idag blev det en promenad med mamma och hundarna sen har jag borstat Frenja lite då hon har börjat fälla, sjukt jobbigt och framför allt tråkigt att borsta. Här för en stund sedan var vi till kiosken där de bjöd på fika för att dom ska lägga ner, verkligen jätte tråkigt! Man kan bara hoppas att någon vill ta över. 

Strax blir det middag och bastu. Senare ska vi smaka en lchf efterrätt som jag gjort och så blir det väl att kolla om det går någon bra film på tv.

Juste, upptäckte att Frenja slagit av en tand, vet dock inte om det gör något men blir väl att ringa veterinären för säkerhetsskull.  


Mommo 90 år

Idag fast egentligen blir det igår men skit samma så var jag till min mommo som fyllde 90 år. Där var det en hel del folk, mest gamla men även några småttingar. Det bjöds på smörgåstårta och vanlig tårta, mycket trevligt att få träffa släkten.

Efter kalasandet gick jag hem till Frenja som fått vara själv några timmar, la mig på soffan och vilade lite innan jag lagade middag. 

När Nicke kommit hem från jobbet och vi käkat tog vi en liten promenad och sen har vi kollat "Gåsmamman", en ny serie som verkar vara helt okej. Hann även med ett Beck avsnitt när Nicke lagt sig. 
Sjukstuga

Så föll jag också dit till slut. Lite rinnande näsa gör ju aldrig nånting men när kroppstemperaturen ökar, kroppen värker och man hostar sönder huvudet är det inte mycket annat att göra än att ligga i soffan och kolla "Beck". 

Idag mår jag bättre så ska försöka ta tag i sovrummet där det ska dammtorkas, bytas sänglampor och gardiner och lite dammsugning. Sen måste jag väl knåpa ihop lite middag också, igår kom lillasyster hit med mat åt mig och så gick hon ut med Frenja. 

Sköljde förresten näsan idag vilket var sjukt äckligt och jag ångrar att jag gjorde det. Trodde det skulle kännas skönt men det kändes som allt vatten åkte in i öronen och sen gjorde det ont och när jag snöt mig knastra det i öronen. Nej fy det gör jag inte om. 

Nu ska jag värma mat och fortsätta kolla Beck.


Bilder från Skaulo

År 2016!

Nytt år, nya möjligheter. Några speciella mål för detta år har jag inte, det skulle isåfall vara att inte bli arbetslös och verkligen hålla tummarna att få stanna kvar på mitt favoritjobb aimpoint där jag är nu. Dock är det sagt att vi ska få vara där till mitten av januari så det ser ju inte ljust ut alls på den fronten. 

Lördag är det idag och vi är på väg till Skaulo där vi blir över natten. Tycker det är så skönt att komma iväg från samhället på helgerna. Blir väl att laga någon enkel men givetvis god mat, kolla film, promenera efter något skoterspår och bara mysa framför brasan som sprakar. 

Bild från julveckan när vi var i Porotunturi RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort