älska

image6

finns inget härligare än att vara ute i skogen med skoter.

här en bild uppe på Porotunturi, även kallat renberget.


snygga pojkar och bra musik

igår var det skoj på nordan, först kommer Erik in på scen i full fart och sjunger lite sen är det Dannys tur och så Mattias :) sen kommer alla 3 upp och pratar och skojjar lite och sjunger. Har inte tyckt att är Erik är så jättesnygg men nu förstår jag varför alla kallat honom snygg-erik ;);) vet att han inte gillar att man kallar honom det, men vafan det stämmer ju ;p Danny var väl kvällens clown, en skön kille det :) och Mattias var ganska tyst, han bara stod där och såg söt ut ;) De sjöng inte så jättemånga låtar, Erik sjöng I don't wanna be och I can't say i'm sorry, Danny Tokyo och Only you och Mattias your song och en till som var typ ny tror jag. och så sjöng dom den där låten, vet inte namnet på den, typ all for love eller nåt. Men det var kul att de inte bra sjöng och sen stack, utan att dom pratade lite och skämtade och så :p
Men men, det var en kul kväll iaf :)


image2

helgen

ja då var det juu då helg igen :D veckan har bara susat förbi, men ska inte klaga.
igår var jag på kina med Evelina, David, Timo, Matti, Tim, Robinx2. det var jättekul, maten var inte speciellt god men sällskapet var toppen :D måste vi göra om nångång. 

idag drar jag till stan igen, ska på EMD konserten, det ska bli kul :) träffa snyggingarna ;) sen händer det nog inte så mycket mer skulle jag tro.

 EMD

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort