Kom hem nu

Vill bara att Meija ska komma hem nu. Det är redan så fruktansvärt tungt att hon inte finns hos oss längre, men att inte veta vart hon är just nu är väldigt, väldigt jobbigt. Kan dröja dagar, veckor eller månader innan vi får tillbaka henne. Det är ju här i Nilivaara hon hör hemma, inte någon annanstans.
 
Kom hem nu pigan så ska vi ordna en fin plats åt dig. <3 
 
 
 
 

030215 - 130820

Idag fick Meija somna in. Fina, fina Meija som vi haft i över 10 år och nu bara helt plötsligt är hon borta och aldrig mer kommer jag få krama om henne. Det känns helt ofattbart. Min mysgumma. Jag älskar dig pigan och saknar dig helt otroligt mycket, Du fattas i våran familj.


Augusti

Har precis haft min första jobbvecka efter semestern och det gick bra, var ändå ganska kul att träffa alla igen. Men fick ett tråkigt besked i veckan och det är att vi bara kommer få vara på aimpoint augusti ut, känns sjukt jävla tråkigt! Oroar mig som fan över vart jag kommer hamna efter det.

Här hemma är det väl sådär. Meija mår nog inte riktigt bra, hon har flera gånger spytt på promenaderna och i veckan hade hon vinglat och fallit ihop så dom hade fått hämta en bil och kört hem henne. Igår när jag kom till byn såg jag att hon hade massa gegga i näsan, som snor och snorkråkor och det låter som att hon är täppt i näsan. Tog tempen men den visade normalt. Måste kanske bli ett samtal till veterinären.

Idag ska jag på 20årsfest hos Ylva så ska åka till stan på några timmar. Hoppas det blir en himla kul kväll.


Dreamfilm

Om man är en filmälskare men inte orkar ladda ner filmer kan jag varmt rekommendera www.dreamfilm.se. En bra sida med olika filmer och serier. Har de senaste dagarna kollat bl.a. pitch perfect, safe heaven och love and honor. 
 
 

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort