Myshelg

Helgen är över och även måndagen snart också. Hade en himla fin helg faktiskt, lugn och skön. På torsdag och fredag fick jag jobba med Simone, vi byggstädade på sjukhuset. Det var kul och jobbet känns så mycket lättare när man har bra sällskap! Efter jobbet på fredag så åkte jag hem och käkade och sen var jag till Öberg och lämnade Nickes laddare. Efter det åkte jag hem och slumrade lite på soffan innan jag åkte till Josefine där jag blev några timmar, vi surrade mest om hundar. Sen hämtade jag gubben så vi kunde åka hem och sova. Fast innan det så körde vi fast med bilen på Öbergs gård för han är så duktig på att skotta...

Lördagen var lugn och go, kollade skidor, lagade mat och kollade film. 

Söndagen var vi på OK och handlade grejjor till bilarna och sen har Niklas bytt vindrutetorkare på min bil och även en säkring så jag kan ladda min telefon igen. Sen lagade jag pasta carbonara som vi åt framför hockeyn som slutade med en silvermedalj, efter det har vi tvättat massor och lagat middag och spelat Mario. 

Det var allt för denna gången! 


Grattis pigan!

Idag skulle Meija fyllt 11 år, hoppas du har det bra vart du än är och att du får massor med godis och korv! Jag älskar dig och saknar dig så satans jävla mycket. <3 


Byahäng

Det hinner gå några veckor mellan uppdateringarna här. Sitter för tillfället vid köksbordet i byn med fötterna vilandes på min håriga kompis, kom hit i fredags och har som vanligt bara tagit det lugnt, ätit, kramats med Akke, kollat tv. Åker tillbak till stan efter middagen men ska hit igen nästa helg för min faster ska ha 50årsfest och då hade jag även tänkt dra med grannen. 
 
Jobbet då...förra veckan åkte jag till pajala, jag och Camilla skulle agera vaktmästare i gruvan där. Vi fick skotta och hacka bort snö från alla trappor, ramper, ingångar. Det var väldigt kallt men det gick bra ändå. Sen har jag städat en hel del, lägenheter, kontoret och omklädningen. Sen har vi även fått en kur i aitik så dit har vi handlat småprylar och möbler så på tisdag är det tänkt att vi ska ha inflyttningsfest där med smörgåstårta haha. Om någon vecka ska jag eventuellt till Stockholm, ska köra ner ena firmabilen för jobbet ska få nya bilar. Kan nog bli kul! 
 
Det var väl ungefär allt för denna gång. 
 
 

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort