Frenja "minstingen"
Nilivaara

Veckan som gått började med att jag var till frissan och klippte mig, typ äntligen. Har även ätit middag på Olles med Jossan och Alexandra, väldigt gott och trevligt! Jobbmässigt så har jag varit och städat forcit två gånger och sen har jag varit "värdinna" på Ramirent för dom hade invigning. Detta var även min sista vecka på Adecco. 

Fredagkväll åkte jag till byn, plockade upp Jenny i leipo och sen gick jag typ och la mig direkt för skallen bankade ungefär sönder. Igår åkte jag mamma Jenny och Akke till narkausjärvi och där stekte vi hamburgare och sen när vi åkte hem så fick Akke springa en bit innan han hoppade in i pulkan.

Idag kom Nicke till byn med skoter från skaulo. Så jag han Jenny och Akke åkte till narkausjärvi, hade gjort toast hemma så vi åt det till lunch där. Sen följde vi han till Ahvenjärvi. Nu väntar jag mest på mat och sen åker jag till stan. 

Imorgon börjar jag truckutbildning i Aitik, nervöst! 
Umeå

Förra helgen åkte jag, Nicke, Robert och Kim till Umeå för dom skulle på HOM. På vägen ner så stannade vi till i bygdeå och tittade på valpar, såå gosiga!! 

Fredagen tog jag det lugnt på rummet medans grabbarna drack bärs och bastade. Vi var iväg och åt pizzabuffe till middag men sen gick dom och kollade massa band och jag låg i sängen och kollade tv med chips på bredvid mig.

Lördagen började med hotellfrukost och sen bastade vi, ångbastu och vanlig. Efter det gick vi på stan en kort stund och sen åt jag och Nicke på bishops, riktigt gott var det! Sen blev jag tvingad att gå med till HOM men jag hann bara kolla "Raubtier" och sen gick jag till allstar med Linda och Johan för att äta middag med dom, Kurt och Inger. Vitlöksbröd till förrätt och kycklingpasta till varmrätt. Sen fick jag CPont i magen så jag till hotellet och kröp ner under täcket bredvid Nicke som redan sovit flera timmar. 

Söndagen packade vi ihop redan efter frukosten och sen började vi rulla hemåt! Stannade till i Luleå för att äta på baanthai. RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort