ghakjtvhbrkt

DÖ MATEMATIK B, DÖ!

Kiruna

Idag var vi då till kiruna och tittade fotboll. Det gick sådär för Jennys lag, men jag tyckte att dom var så duktiga ändå! Jag köpte fem par örhängen, en duschcreme, en bh och ett par shorts som jag kan ha på innebandyn och gympan. Köpte dom på herravdelningen för det finns ju inga på dam, bara sån där tajta byxor och det vill jag inte ha! Gick runt lite och tittade på hundspann och jag tyckte så synd om hundarna som satt där på ett släp i småsmå burar :( En gnällde och skrek jättemycket. Hade nästan lust att öppna buren och släppa ut sötnosen! ;)

Efter fotbollscupen for vi till ÖoB, köpte lite gottgott och en mapp till skolan. Sen rullade vi hem och åt plankstek och sen for vi till kusinerna och käkade tårta. Kollade robinson och jag vill att Jimmy skulle vinna! Allra helst Mats men han var ju ute för länge sen.

Nu ska jag ropa in Meija och sova! GODNATT!

Slödag

NU är jag hemma i byn, det är så skönt för nu kan man koppla av lite. Min älskling var så duktig idag, jättelydig var han :o Först var han helt knäpp, bet mig i armen och det gjorde ooont! Fast det gick typ över på en gång men fan vad sur jag blev på han, skrek bara LÄGG AV! Tror ändå han fatta att han gjorde fel för han strök bak öronen och tittade lite gulligt på mig. Prova locka på han och han kom direkt till mig, så sa jag "fot" och han kom och satte sig på min vänstra sida. Sen följde han efter mig hela vägen ute. Sötnöt <3 Skönt att slippa bråka!

Imorgon ska jag till kiruna med mamma och Jenny. Jenny ska spela fotboll så då är det klart jag måste titta! När det är paus ska vi på stan och kolla om det finns nå fint, kanske ett par jeans om jag har tur. Svarta vill jag ha! Det skulle vara nån hundutställning också som jag väldigt gärna skulle vilja se.

Senare mot kvällen ska vi äta plankstek och äta tårta hos kusinerna. Självklart ska jag titta robinson! Men nu ska jag se solsidan på tv4. Efter det duschen och sen sova!




-30

Idag är det lite kallare än vad det var tidigare i veckan, visst biter det i kinderna och öronen men det är ändå lite mysigt när det är så kallt. Och då har man verkligen en anledning att stanna inne + att hundarna får sova inne också ;)

Idag hade jag prov och jag kan inte säga hur det gick, det var en del frågor jag svarade lite konstigt på och så tror jag att jag lämnade en fråga. Sen så var det några frågor som jag vet blev rätt, men jag siktar på G och jag hoppas på ett G! Ihelg eller idag ska jag kanske räkna lite matte, ska troligtvis ha prov på måndag. Men nu är det helg och den vill jag njuta av!

Var även och hämtade körkortsböckerna idag, känns lite som att man är på gång nu. Lite konstigt! Kan inte föreställa mig själv med körkort ;o Ska försöka få mamma att övningsköra med mig ihelgen, det måste jag verkligen! Kanske en bit mot kiruna imorgon?

Känner mig lite hungrig faktiskt så tänkte äta något och sen när Pernilla ringer så ska jag gå till henne med min packning och sen kommer mamma och hämtar mig och så åker vi till min hemby! <3 pusspuss på det.

Ikväll blir det lets dance med en skål full med ostbågar tror jag! Och inte faan har studiebidraget höjts, blä vad dåligt! :'(


Idag får jag pussa på min älskling!

Ont i hjärtat.

En kille kastar en hund från en bro, hunden landar platt på marken.


Jag klarar egentligen inte av att titta på sådana videor, ändå tvingar jag mig själv att göra det. Jag blir så ledsen och det gör så ont i hjärtat att veta att man kan inte göra något för att förhindra djurplågeri. Det pågår över hela världen och världen är inte liten. Jag fattar inte varför man kastar en hund bara sådär, hur tänker man? Hur kan man ens vilja göra någon annan illa? Och ser bara skratta och titta ner på hunden där den ligger och gnyr för att den har så ont. Varför? Varför gör man så? Jävla utländska idioter.

Idag har varit en tuff dag, är helt slut i huvudet. Fick tillbaka mitt psykologiprov och jag blev godkänd, tack för det! Somnade på en annan lektion där vi tittade film, den var ändå inge bra.

Nu ska jag ut i kylan, ska till konsum och handla middag som vi ska sen ska laga hos Pernilla och Maria. Det kommer nog att slinka ner en godbit i korgen, kanske en chokladkaka. Vi får se. Ikväll är det paradise hotel!!


Rihanna - Russian Roulette


Hello my friends

Tänkte bara skriva ett sista inlägg innan jag ska gå och sova. Idag har jag inte fått mycket gjort, har suttit framför tvn och datorn mest. Tittade på blåsningen och skrattade som en tok! Ja haha idag var den riktigt rolig, stackars David Hellenius bl.a. Sen har jag tittat ponnyakuten och jag älskar sådana serier, dom är bland de bästa! ;D Den går på barnkanalen klockan 19:00 på söndagar om någon undrar, haha.

I veckan har jag planerat en del saker. Imorgon är det innebandy, tror iallafall att jag ska spela. Fast då tar jag det lugnt. På tisdag ska jag åka till byn. På onsdag ska jag och Evelina och Sara laga mat och på torsdag ska jag och Evelina göra våfflor. Mmmums! Sen är det helghelghelg och jag längtar redan! På lördag ska jag till kiruna och titta när Jenny spelar fotboll, förhoppningsvis blir det en tur på stan en snabbis.

Nu ska jag borsta tänderna, spela liiite icy tower och sedan sova!


24 januari

Söndagsångest, inget nytt direkt. Idag måste jag försöka göra några uppgifter som skulle ha varit klara för en vecka sen. Så får se om jag göra dom idag, jag måste iallafall göra dom innan onsdag. Annars har jag tänkt ligga i sängen eller soffan mest hela dagen. Igår hade jag feber och hostade tills jag spydde. Idag känns det bättre, men tycker det är dags att bli frisk nu.

I februari blir det en liten tripp till luleå med den bästa, hade helst velat fara nuuuununu. Jag måste köpa shorts till innebandyn, dör ju i mina mjukisar. Jag vet inte om studiebidraget kommer att höjas? Jag hoppas det iallafall, det behövs.

Vet inte vad mer jag ska skriva, det händer inte så mycket. Igår tittade jag robinson med Jenny, vi bakade en kladdkaka och gjorde en kafffedrink och sen gick vi och la oss. Eller satt och nötte icy tower på fejjan ett tag.

Nu ska jag nöta lite mera så hörs vi later.


Underbara älskade helg!

Kändes nästan bättre än någonsin när helgen knackade på dörren. Just nu sitter jag med datorn i famnen, en två liters RIKTIG coca-cola på golvet, två skålar innehållande hjärtchips och ost bågar på bordet. Ur högtalarna på tvn dånar lets dance.

Idag i skolan hade vi betygssnack i gympan och sen hade avslappning, vi låg på en madrass och snackade skit. Har nog aldrig varit med om en jobbigare gympa, houff tungt. Naaat! Efter skolan gick jag till lägenheten, diskade undan morgonens saker, packade ner datorn och sedan ringde pappa. Vi uträttade några ärenden och handlade på ica björnen.

Efter det puttrade vi hem, jag tog över ratten i Dokkas och körde hela vägen hem. Det gick bra men jag måste lära mig att bromsa i tid, jag har jättesvårt för att se hur långt det är kvar till jag ska svänga och därmed när jag ska bromsa. Annars flöt det på bra, mötte såklart fyra bilar på våran smala väg.

Imorgon blir Gällivare för hela slanten, min kära kusin ska ha fest så dit ska jag med några kompisar. Blir väl kanske att sova över där men åker till byn på söndag.

Igår var Laila Bagge vacker och idag står Agneta Sjödin på listan, trots att hon har några år på nacken så är hon också jättefin. :)


14 januari 2010

Nu fick det bli en tråkig rubrik men jag har så dålig fantasi. Idag har jag varit i skolan som vanligt, var på gränsen att stanna hemma iallfall första lektionen för jag har haft ont i huvudet igårkväll och hela natten. Vaknade vid elva, tre och sex och någon av dom gångarna satte jag mig upp och ropade "hallå", sen harklade jag mig och skämdes. Haha tur att jag var ensam!

I skolan gjorde vi väl inget vidare vettigt. Fick veta praktikplatsen och jag slipper jobba över påsken! UNDERBART! Jag har varit jättenervös över att jag kanske hade måstat jobba då och då hade allting förstörts. Men icket, vilken tur. Känns varken kul eller tråkigt att gå ut på praktik, lite jobbigt men sen får jag vara hemma i typ tre veckor!!:D Har bara individuellt val som jag måste gå på men kanske skippar den någon dag.

Har varit och tränat innebandy för snart en timme sen. Snart tänkte jag tappa upp ett bad och hälla i lite "milkshake" som det så fint heter, det är typ som badskum och det luktar mint. Mmmh, gott! Klockan åtta börjar made in Sweden, den är bra för Anders Bagge är så söt, Andreas Carlsson är snygg och Laila Bagge är vacker.

 

 

Imorgon har vi bara en lektion, sen kommer pappa och hämtar mig och då ska vi fara och handla och sen åka till byn. Det känns jätteskönt! Sen ska jag bara njuuuuuuuuuuuta av helgen och min fina familj. Pussa extra mycket på hundarna och åka spark så det ryker.

PUSSHEJ!

 


Tillbaka i hemma igen

Första dagen var väl, sådär. Det känns som att jag har gått runt som en zombie hela dagen, velat att den skulle gå fort så jag kunde åka hem. Men nu sitter jag är hemma och det är förbaskat skönt! Var och skrev in mig på bilskolan idag, så kanske nästa månad ska jag gå en kurs. Fattade inte riktigt vad det var och pengar rullar. Fan ska det vara så dyrt för?? :o

Sitter och kollar filmer på lovefilm och hittade en som verkar vara jättebra, valentine's day. En film med bra skådespelare; Ashton Kutcher, Jessica Biel, Jessica Alba, Bradley Cooper och Julia Roberts. Det tråkiga är att den går på bio först i februari, så det dröjer nog ett tag innan den går att hyra.





Nu väntas en god middag, perfekt såhär i början av veckan. Korv och marakroner, jättegott med hårtbröd till.

Dagen lider mot sitt slut

Jag vill beställa foton, alltså riktigt stora. Det hade varit lite roligare att hänga upp än tråkiga tavlor som någon okänd har målat. Men då gäller det att ta tummen ur arslet, jag är kan vara lite seg på att beställa eller liknande. Som idag, jag tänkte ju fara och åka spark med Meija men inte har jag gjort det ännu.

Jag fick en ganska bra avslutning på lovet ändå, bortsett från huvudvärken. Jag, pappa, Jenny, Amanda och Akke har varit till porotunturi. Det var första gången Akke åkte i pulken, men det gick jättebra. Han låg ner typ hela vägen till skillnad från Meija som alltid sitter. När vi kom fram och släppte ut han så var han borta på fem röda, han for efter en ren. Men som tur var sprang de inte in i skogen så pappa hann ju köra efter med skotern, så Akke har fått åka lite på skotern också och det gick bra.

Sen när vi kom hem har jag legat här i sänge med datorn, flickorna gick och badade och jag somnade hit. Sen åt vi middag och efter det har jag suttit här igen. Tänkte att jag ska fara ut med Meija en sväng, och efter det duscha och sen fika. Jag hoppas att jag hinner somna innan tio så att jag får lite sömn iallafall. Imorse snoozade jag och Jenny i två timmar, inte att rekommendera.

Skriver igen imorgon efter skolan..

Let the days go fast!

Nu är det bara en och en halv dag kvar till skolan börjar och det känns piss! Speciellt när jag vet att jag har ett matteprov som jag måste göra ännu och ett psykologi prov som jag garanterat har fått ig på. Det som också känns extremt jobbigt är att man ständigt går hungrig, och i skolan får man inte direkt mat som mättar. Men bara skolan sätter igång så går tiden lite fortare.

Jag ser fram emot vårens alla skoterutflykter, alla mysiga hemmakvällar med massor av bra filmer från lovefilm, Akkes utveckling och min födelsedag. När man tänker efter är det inte så långt till sommarlovet, det är ju bara 4 månader + att det är två lovveckor och några lovdagar i maj.

Snart ska jag fara och åka spark med hundarna och så ska jag rensa lite i mitt rum som vi snart ska måla om.

 


Sluta tjafsa

Jag har kommit på att det totalt onödigt att tjafsa eller diskutera. T.ex. om jag säger att någon är snygg eller om jag tycker att någon maträtt är god så säger den andra "nä det är den eller det inte alls", varför ska jag då säga emotoch varför ska den andra överhuvudtaget säga något? Jag står ju fortfarande fast vid att jag tycker han är snygg och den andra står fast vid att han är ful. En liten tanke såhär på morgonkvisten.



Sitter här i rummet med datorn i famnen och en kopp te på bordet. Trodde jag var den enda som var vaken men hör och häpna, Jens är också uppe. Och hundarna är såklart också vakna, varje morgon möts man av en liten vovve som står med öronen bakåtstrukna och svansen viftande i 180 km/h.

Igår var det som lilla julafton för mig, mina saker från djurmaxi kom! Åh vad roligt det var att slita upp paketet. Allting var jättebra förutom en reflexväst  som var lite för liten, den gick inte att stänga igen under magen. Så jag vet inte om jag kanske ska kolla om Tindra vill ha den. Annars får jag väl skicka tillbaka den men ändå, den kostade typ 60 spänn. Så det var inte mycket alls. Och ett läderkoppel har jag äntligen i mina händer!

Ikväll ska jag stå för efterrätten, det blir chokladmousse med vaniljkesella. Skitgott! Sedan blir det robinsontittande. Wiho! Den slutade så spännande förra veckan. Annars under dagen blir det väl inte så mycket att göra förutom att gå ut med hundarna. Sedan går man mest och släpar fötterna efter sig, försöker få tiden att gå så sakta som möjligt. Jag vill inte att det ska bli tisdag!

Jag tror att jag ska rymma till porotunturi.


Män som hatar kvinnor

Igår tittade jag och mamma män som hatar kvinnor. Den var faktiskt väldigt bra fastän början var lite tråkig, alltså när inte fattade vad det handlade om. Och så var den ganska äcklig ibland, uusch för gamla äckelgubbar. Har satt Flickan som lekte med elden på filmlistan så den kommer kanske nästa vecka.

Nu ska jag och Jenny grädda våfflor, hon har tjatat om det hela veckan. Så hon får stå för gräddningen, eller diskningen ;) Sen ska jag ut och promenera och ikväll vet jag faktiskt inte vad som händer. Har inga filmer kvar att titta så vi får hitta på något annat istället.




Igår

Det blev inte riktigt som jag tänkt mig igårkväll, jag och David hoppade in i bilen och for till Gällivare. Där for vi på Evelinas fest fast var inte alls där länge, man kan väl säga att det var lite kaos där ett tag. Vissa kan helt enkelt inte hantera alkohol.

Men ikväll ska vi titta film, män som hatar kvinnor. Har velat se den hur länge som helst så nu äntligen ska jag titta den.

Tror att jag ska ta en promenad snart och sen lägga mig med datorn i famnen och titta film. Och mitt paket har fortfarande inte kommit, fan vad irriterande. Hur lång tid kan det ta egentligen!? Bara ingen snott den eller så.

och jag suktar ännu efter Taylor Lautner, han är så snygg!! ;)








Min kväll i bilder


Fyllda kycklingbitar, "pommes" och grönsaker + kall bearnaisesås och mangoraja



Nya ljushållare från dollarstore




Jacob/Taylor


J a g   ä l s k a r   n e w   m o o n


New moon

Imorgon ska jag dra mig till Gällivare. Vet inte vilken tid det blir men på eftermiddagen nångång. Ska och äta på nittaya och efter det ska vi på bio, new moon. Det ska bli spännande! Hade ju velat dra förbi Evelina en sväng och gratta henne, annars har vi ju planer på att fixa ihop ett litet kalas åt henne och David! ;) Det blir som streesigt. Men efter bion ska jag, Jenny och Pernilla åka till malmberget och sova där.

Åker till byn igen på tisdag. Sedan får vi se vad veckan har att erbjuda. Snart börjar ju skolan, buäääähh! Ångeeest! Usch, hatar verkligen det. Kommer må så dåligt på helgen. Nåjanåja, går ju ut skolan om 1 och ett halvt år ungefär. Ska börja nedräkningen..



1 januari 2010

Har klivit upp för kanske en timme sen, Maria ringde och väckte mig men det var väl lika bra. Annars hade jag blåst på till öve halv tolv säkert. Gårdagen var rolig. Först åt vi oxfile och potatisgratäng och till efterrätt blev det after eight kladdkaka, sviiingott! Sen vid klockan tolv gick vi ut och sköt raketer.

Efter det skulle några fara till en fest så jag och Oskar har fått skjutsa dom med skoter. Sen for vi hit och här spelade vi "med vilda gester" och "med andra ord", det var roligt! Fast roligast är det andra spelet. Men ja det var roligt, David och Danne var lite småroliga. Dom hade baara cola i glaset!

Idag blir det att köra skoter, ska till porotunturi och fika och spela spel. Men först måste jag ta en liten bit kladdkaka.

En bild till alla insnöade som aldrig är ute. Det här är livet!


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort