Dra mig upp eller tryck mig djupare ner.

Ibland känner jag bara att jag inte orkar längre, livet kan kännas så fruktansvärt meningslöst. Jag orkar aldrig göra något efter jobbet, kliver upp före fan för att åka till ett jobb som inte ens är kul, ska det verkligen kännas så tungt? Alltid när jag kommer hem från jobbet är jag trött och hungrig. Antingen äter jag och sover sen eller sover och äter sen. Klockan hinner bli så pass mycket att det är dags att sova igen för att återigen gå upp till jobbet. Hemskt nog kan jag sakna hemtjänstjobbet bara för att få jobba skift och få vara hemma mycket mera. Hundarna blir så otroligt åtsidosatta och det får mig att må ännu sämre. Vet inte vad jag skall ta mig till. Over and out, godjävlanatt.

26/7 09:48

Rhodos var underbart och det var så himla roligt att vara där med släkten. Fick världens överraskning när vi kom fram till hotellet, våra bekanta satt där utanför och väntade. Det blev mest sol och bad hela dagarna, hade stranden 50 m från poolen så det blev att springra fram och tillbaka flera gånger om dagen. Havet var helt okej varmt, dock var vågorna ingenting att hurra över. På eftermiddagen blev det en tupplur innan det var dags för middag. Maten den smakade bra på alla ställen vi var på :) Självklart blev det några spagetti bolognese..  En gång då vi var i havet med madrasserna så flög min iväg och någon snubbe sprang efter den och gav den åt mig. Ehhheh, tack.
En dag hyrde vi bil och for runt på en massa ställen. Första stoppet var fjärilsdalen, helt sjukt mycket fjärilar som satt på träden och stenarna men det var ändå inte sådär jätteintressant. Sedan åkte vi till "the seven springs" där vi gick igenom en kolsvart smal och trång tunnel som var några hundra meter. Det var läskigt men ändå så himla häftigt! Det rann också vatten i tunneln, men det var bara just så att det täckte fotknölarna. Såg även en påfågel i det vilda, dom är sååå vackra!
Solen stekte och det var så jäkla varmt, det blåste knappt någonting. Vi åkte och åt lunch på ett mysigt stället där vi borden stod på gräsmattan, det var ett familjeställe. Maten var fantastisk god, även fast jag bara åt spagetti bolognese. Efter att väntat på att få åka och bada hela dagen så fick vi äntligen göra det efter maten. I princip alla flög i vattnet, vuxna som barn. Och där i var vi ända tills vi skulle åka vidare. Hann snorkla och åka en "soffa". Så jäkla kul!! Åkte den med mamma, Jenny och Linda och alla vi skrattade gott under hela turen.
Efter badet åkte vi till Lindos, otroligt vackert. Men jag hade solsting så jag orkade aldrig kliva ur bilen. Åkte sedan hem och det var så skönt att få komma inomhus efter en heldag ute. Nattbadade med Linda en kväll men det var läskigt för det var så mörkt så det blev bara ett snabbt dopp.
Ser fram emot nästa resa med släkten, förhoppningsvis blir det två veckor då! :) Och kanske lite mera party med kusinerna?? vi var inte på en enda nattklubb, fyskäms på oss. Och så är vi förhoppningsvis ett ännu större gäng :)

Rhodos

Verkar som att min vecka kommer att se ut såhär, 18 timmar kvar till avfärd!! :)

Torsdag 14:18

Snart har även denna dagen lidit till ett slut och det är bara en jobbdag kvar, dock är det en fredag och den 13:e så man ska väl inte säga alltför mycket.  Ser så fram emot denna resa, jag gillar att vara med min släkt och än bättre att åka utomlands med dom! Det är så mysigt! Sist vi var utomlands tillsammans var jag bara 13 år. Nä så det blir nog förhoppnigsvis riktigt kul och trevligt :) Coolt att besöka ett nytt land också!
-
Som vanligt måste hundarna pussas hejdå också, men men det är ju bara en vecka denna gången. Min farbror ska jag hand om vovvarna men destomer rastning kommer de ju inte få, så jag gissar att det kommer vänta en galen och rastlös herre när vi kommer hem! Meija tycker säkert bara att det är skönt :)
-
Ikväll tänkte jag hänga med mina kusiner Svanhem, vi tänkte kika någon film och äta något gott. Ska nog ta Akke till en inhängnad också och kasta boll och träna lite allmänt med honom, lite kvalitetstid sådär. Visst går det ju hemma också men då tar det väl inte länge innan han är hos grannen, han är inte så lydig min vän :)

Kusinträff

Igår hade vi en liten kusinfest vilket alltid är lika trevligt. Vi började högst uppe i Malmberget hos Mathilda där vi grillade och drack. Spelade "med andra ord" vi brudar tog hem segern! Vi drog oss sedan vidare till Alla Tiders där det var väldigt mycket folk, till slut fann vi ett bord. När de stängde så gick alla vidare till Nex där det också var en del folk. Har haft roligare utgångar, men det var iallafall trevligt att få hänga med kusinerna :)
-
Somnade i Johannas soffa och på morgonen har jag, Johanna och Mathilda suttit ute på balkongen i solen och ätit frukost och surrat. Mysigt! Sen åkte jag, David och Johanna till byn och väl här har jag varit ute i kanonvädret och kastat boll med Akke och duschat båda hundarna. Inte så populärt men det måste göras iallafall en gång per år typ. Imorgon väntas jobb vilket känns tungt, men bara fem dagar och sedan får jag spendera en vecka på Grekland! Underbart. Tack för mig, hej.

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort