snaart helg

Jag har varit uppe redan kvart över fem så gissa om jag är trött. Ska sluka lite kaffe så kanske ja känner mig lite piggare. Snart är det  helg också. Majbrasa i byn imån.

På lördag blir det Piteå med Evelina, det ser jag fram emot. Vi hade det så trevligt sist på våran kiruna tripp! :D

Men nu ska jag blanda lite coffee och sen ska jag väl gå till skolan, har inte så mycket annat att göra.

tjeeoo

Idag har jag kört vattenskoter, eller kändes som det iallafall. For till narkausjärvi och myren innan porotunturi var det ganska mycket vatten. Men rätt skoj iaf! Inte kul om man skulle fastna, men så pass mycket vatten var det inte nu. Leden var inte heller vidare rolig, så mjuk och man bara sjunker. Samma på vägen, det går knappt att styra.

Jag och Jenny for hem ganska tidigt för det var så kallt och blåsigt.

Så fort Meija kommer hem kanske jag far ut och cyklar med henne. Sen blir det å grilla å kolla tv.

fredag 09:28 och jag har slutat

Idag hade vi prov om blodtryck, jag tyckte det gick hyffsat bra. Ett G iallafall meen alltid när jag tror att det gått bra så börjar jag tänka att det gick skitdåligt iallafall. Det tog typ en halvtimme att göra provet. Efter det gick vi till vårat indval och frågade om vi kunde jobba hemma. Det kunde vi så då har vi slut för dagen. Men skönt för då ska jag och Evelina till hedskolan och hälsa på, det var år och dar sen sist. Har för mig att det var innan jullovet :o och vi som lovade att komma innan påsklovet..

Igår var jag och Evelina till Oskar som fyller år idag men hade födelsedagsfika igår på elevhemmet. Där var även Robin, Gustav, Martin, Jens, Emil, Jonathan, David, Tim och Timo.

Och återigen drömde jag om Dröjmur. Han var så fin och jag försökte stänga in han i en hage så att han inte kunde gå ifrån mig en gång till. Det lyckades inte. Istället galopperade han iväg.

Det brann i byn också, jag var helt tokig och var den enda som försökte släcka elden. Ingen annan brydde sig. Pappa började förbereda middagen, köttfärslimpa. Ja nå drömmer man sjukt ibland.

Idag ska jag åka till byn. Men det känns så konstigt när inte Bläsan finns där längre. Verkligen tomt och ödsligt.


Min dag, 21/4-09

Först var jag i skolan. Där hade vi engelska, social omsorg, matte och häggas (vet inte vad hans lektion heter?).

När dagen var slut gick jag hem och satte mig i soffan med datorn i famnen. 

När klockan slog tio förflyttade jag mig till sängen, och här ligger jag nu.

Jag har alltså suttit still i sju timmar. Så därför åker jag till byn imorgon.

Nu ska jag läsa på min svenska bok, bakom stängda dörrar.

Sen ska jag sova. Håll tummarna att det går bra!


Ingen bra dag idag.

<3

...I can walk a thousand miles to be with you.

13/7 2006
21/12 2007
20/4 2009

Tre datum jag önskar inte fanns.




I don't wanna feel the way that I do
I just wanna be right there with you

I hate this part right here..

Igår fick jag ett ryck och åkte till byn kvart i nio på kvällen. Onödigt kan tyckas men jag klarar knappt av att sova själv här längre, inte sen radion och igår morse. Jag kanske inbillar mig, jag vet inte.

Men förut har min radio slåtts på bara sådär, och jag tror till och med att man måste trycka på en knapp för att lyssna på radio. Jag har ju bara lyssnat cd. Igår morse när jag kom hit till lägenheten sju på morgonen så gick jag och la mig, jag vila/halvsov och så lät det som att nån gick omkring på rumsmattan och sen satte sig på sängen.

Det var svinverkligt! Jag försökte öppna ögonen men det gick inte, dom var som helt igenklistrade. Inte kunde jag röra mig heller. Skitäckligt! Nå nu vet jag ju inte vad det är, en inbillning kanske men det är hursomhelst inte kul. Så jag gör vad som helst för att slippa sova ensam. Känner mig lite fjantig men hallå, jag vill inte stöta på nån här.

SÅ BÄST! :D haha


Varför ska en helg vara så kort?

Den här helgen har varit den bästa och roligaste på länge. Det har varit fest, Josefines kusiner har varit här och solen har tittat fram. Men som alla andra helger så blir det söndag tillslut, folk åker hem och det är skola imorgon.

Nu längtar jag bara till sommaren och maj.


Nu ska jag gå hem till Jenny från Pernilla.

Hej.

Meija är ett Ola-fan

Jag är nog "känd" för att vara åksjuk. Idag när jag åkte bil med Pernillas pappa frågade han om jag mådde illa. En annan gång när jag åkte bil frågade Maria om jag var åksjuk. Men det är väl bra att de har lite kolloa iaf :p

Men idag visade jag två affischer (stavas?) åt Meija. En på Danny och en på Ola. När jag visade den på Danny sa jag till Meija "titta här", men hon kolla på mig som om jag vore dum i huvet. Men sen när jag visade Ola, ja då sken hon upp ;) kanske hon ahr en liten crush i han.

Ja och imån har vi prov om administration, så nu har mamma suttit och hjälpt mig i två timmar. Jag fattar typ hälften, inte ens det. Så det ska bli spännande att se hur det går!

Nu ska jag gå och sova, ska upp halv sex imån. På kvällen blire å fira Moster. Det blir nog skoj, förhoppningsvis =)


onsdag

Det är onsdag men det känns som tisdag. Ute skiner solen och själv sitter man här. Vill uuuuuuuuuuut med skotern. Till helgen blir det säkert skitdåligt väder bara för att jag är hemma då.

Idag slutade jag kvart över elva, det var sköönt! då gick jag hit till pernilla som jag bor hos för tillfället. Hennes päron är i byn och jag hatar att sova själv, sååå då blev det så.

Igår var vi till Maria och Andreas. Vi köpte Ben and Jerry's. Sen kollade vi cutting edge, tror den hette så. Med supersnygga Ross Thomas ;)


Jaa..

Nu sitter jag och funderar på vad vi ska äta, igår åt vi köttfärssås och spagetti. Ikväll blir det tv och kanske plugga, om jag orkar. Prov om administration, fattar inte ett skit.




Vi ses ute på isen!

hallåhallå

skogen hela dagarna. sköntsköntskönt! Igår var det sol trots det var skit molnigt på morgonen. Hoppas det blir likadant idag. Nu ska jag hoppa i kläderna, packa och gå ut och sen fara till narkausjärvi.


I taket lyser stjärnorna

Idag har jag, Pernilla, Evelina och Christoffer varit på bio. I taket lyser stjärnorna, den var bra tycker jag! Mycket sorglig, tårarna var nära.



Sen har jag kollat hockey hos Maria och Andreas, syster yster var också där. Färjestad - Hv71, färjestad vann.

Imorgon ska vi sova i Ahvenjärvikojan. Det blir mysigt! Så idag har vi varit och köpt lite smått o gott. Fast glömde att köpa dricka, men det finns på kiosken. Men vill ha marshmallows också, får be pappa handla det.

Nu ska jag gå och sova. Godnatt!


"Tzatsiki" har vuxit till sig och blivit snygg !

Toppenväder!

Idag har jag varit ute hela dagen. Först for vi till Porotunturi och var där flera timmar, grillade korv och solade. Sedan for vi hem och då har jag, Jenny, Pernilla och hundarna varit ut och promenerat i ca två timmar. Så varmt och skönt ute, verkligen bra väder! Fast tydligen ska det vara dåligt resten av veckan :(

Nu sitter jag och väntar på mat, köttbullar. Sen ska jag gå till Pernilla med Jenny och Josefine.

"Den rätte för Rosing" - Hugo

Hittade Hugos blogg, han som var med i Linda Rosings program. Så om det är någon som är intresserade av att läsa den så finner ni den här; http://www.finest.se/hugorosas. Kolla på bilderna iallafall! ;)



Annars så har jag påsklov nu, slutade klockan tolv. Provet gick sådär, fick iallafall rätt på två frågor vad jag vet. Men ärligt talat så känns det som att det inte gick något vidare alls.

Imorgon ska jag och Alexandra fara och rida, och gissa om jag är nervös. Det var ju så himla länge sen så jag kommer knappt ihåg hur man sitter upp. Men jag hoppas att det går bra, håll tummarna!

Nu har jag en stor disk som väntar i köket, mindre roligt. Senare ska bror min hämta lillasyster från gve och så ska hon komma till mig.


Nu känns det bättre, men det är fortfarande inte bra.

Nu har suttit/legat i soffan sen klockan tolv. Har bara suttit vid köksbordet i tjugo minuter när jag åt middag. Men sen har jag legat här. Har haft så jätteont i huvudet, typ migrän. Men nu känns det bättre. Har pratat med David nån timme, och det var inte igår. Vi bor granne med varandra i byn, vi bor i samma hus i stan och jag träffar aldrig honom. Tragiskt.

Men iallafall, jag skulle inte prata om han nu. På fredag är jag ledig, eller egentligen inte men ingen annan skulle gå. Så jag har bara imorgon kvar innan lovet. Hade det inte varit för att vi har prov imorgon så hade jag längtat till imorgon.

Imorgon efter skolan är Jenny här, hon har bad och då ska hon stanna i stan. Sen ska vi fara och handla med mamma och kanske laga middag här. Sedan åker jag till byn. Fast far in igen på fredagmorgon kanske, ifall jag och Alexandra ska rida. Lääskigt. På kvällen ska jag och Evelina hitta på något, hon ska sova hos mig också.

På lördag ska jag iallafall på dop, fast det är först klockan fyra. Vad jag ska göra till klockan fyra har jag ingen aning om. Det återstår att se.

Nu ska jag kolla tv, läsa bloggar och prata med David. Sen får vi se vad morgondagen har att erbjuda.

Nu har min hjärna stannat!!

Känns det som iallafall, jag orkar inte längre. Imorgon har vi prov på hjärtat och jag har inte pluggat ett skit, jag bara orkar inte. Känns som att det kvittar hur det går på provet, jag bryr mig inte. Hade det varit ett djurhjärta hade det varit så mycket roligare. Det är det jag vill jobba med, djur.

Tur rapporten är så gott som klar iallafall. Lämnar in den imorgon, så slipper jag se den.

Har så förbannat ont i huvuvdet, har försökt sova bort den men det gick inge vidare. Två till halv fem har jag legat i min lilla soffa och sovit. Har bara ätit imorse och en macka efter skolan, kan vara därför. Eller det är antagligen därför, har inte fått i mig något ordentigt. Men ska värma kyckling och ris snart.

Igår var vi på en föreläsning om als, ms och parkinson. Det var intressant och väldigt rörande. Den första läste upp en dikt och man började nästan gråta när man hörde den.

Nu måste jag verkligen gå och äta, får skriva mer sen om hur det går med pluggandet och så.


I miss you every day, every single day

What I'm going through is hurtful
What I'm going through is hurtful
It is hurtful
It's hurtful

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort