Pencillin

Mår fortfarande skit, är så himla hungrig och drömmer om hamburgare, fiskpinnar, köttfärssås osv. Har ungefär fått i mig tre klunkar buljong, två piggelin och en klunk saftsoppa. Halsprovet visade att jag har streptokocker och crpn var alldeles för hög. Enligt läkaren var det en allvarlig halsinfektion så han skrev ut penicillin åt mig, då jag har såna problem med att svälja så känns det ungefär som att jag sväljer en hel kåldolme när jag tar tabletterna. I om med att jag lätt kan smitta måste jag vara hemma från jobbet hela veckan.


Men va faan

Nu ska jag gnälla lite. Först magsjuka och nu nå jävla halsproblem. Ska till vårdcentralen senare idag och jag hoppas dom hittar något annars vet jag inte vad jag tar mig till. Min gomspene är svullen nå jävulskt och det gör så ont, kan inte prata för då kräks jag och jag kan inte äta eller knappt dricka. Jag har fan i mig hellre magsjuka. Ja, idag tycker jag synd om mig själv. Bifogar en bild, förlåt.


Utgång och kusinmys

Helgen var bra, även fast tequilan på krogen kanske blev lite för mycket för mig. Men annars var det kul, förfesten var bra, festen var bra och efterfesten var bra. På söndagmorgon kom min kusin Johanna och hämtade mig så for vi till henne och åt frukost, sen blev det soffläge och en film. Fast jag sov typ mig igenom filmen. Sedan kom min kusin Pernilla och Josefine och hämtade mig så for vi på md's och käkade, blev en souvasrulle. Myyycket gott! Efter det gick jag till Jossan och la mig under täcket och fick lite sömn innan jag hoppade i bilen och åkte till byn. Ny jobbvecka nu och jag är så tröööött, känner mig fortfarande bakis.
 

Jobb, lägenhetstitt och fredag

 Idag var jag och mamma och tittade på en lägenhet, en väldigt fin tvåa i Malmberget. Det enda men också väldigt stora problemet är att vi är trea i kö på den... så jag måste klura på hur jag ska få dom som står före oss att tacka nej. Heeh. Åååh jag gillade verkligen den. Många är väldigt negativa till att jag letar lägenhet i Malmberget men ska jag lyckas få en i Gällivare får jag ju väntar huuur länge som helst till. Fattar inte vad the problem is, man tar ju ändå bilen vart man än ska. Dessutom ligger ju Malmberget fan så mycket närmare, släkt, vänner, affärer och nöjen än vad Nilivaara gör. Det är bara att hoppas, be, hålla tummarna och öööööönska.
 
Veckan är äntligen slut och min hjärna har tagit helg redan känns det som, vill bara åka hem nu. Finner typ ingen inspiration till jobb. Hem till vovvar, mat och vila. Imorgon blir det utgång!! Sist det var festligheter var på juldagen så det var ju ett tag sen, bara för att jag längtar lite smått till imorgon så kommer det säkert bli värsta floppen. Löningsdag idag, men jag måste verkligen försöka ha köpförbud denna månad. Vill försöka spara så mycket jag bara kan. Jag menar förut klarade man ju sig på typ 1000.- i månaden.
 
 
 

När någon försvinner

Jennys kompis som jag känner väldigt bra fick igårkväll ta bort sin häst. Plötsligt händer det, att allting bara vänder på en sekund. Det är så hemskt och jag får en liten tår i ögat.
 
Jag blir så irriterad och fattar liksom inte när folk skriver "du är stark", "jag finns här för dig". Varför ska man ens vara stark? När någon man älskar inte finns kvar längre, man kommer aldrig mer, verkligen aldrig mer träffa denne igen. Borta. För all tid. Man har all rätt att inte vara stark, man ska inte vara stark. Och vad hjälper det att någon finns där för en, för att göra vad? Trösta? Prata? Kramas? Ingenting hjälper. Allt man önskar är självklart att sin fina vän ska komma tillbaka men det går inte. Samma med "h*n har det bra nu", ja det är väl klart som fan att h*n har det bra nu. Men och? Det gör ingen skillnad att höra dom orden när man står ensam på jorden och vill ha tillbaka sin kompis. Man ska vara ledsen, förstörd och helt nere i djupet för det är så man mår och känner.  
 
Jag har förlorat mina farföräldrar och min morfar men då jag var så liten kommer jag inte ihåg dessmer av dom. Jag förlorade Draumur när jag var 15år, det kommer jag ihåg och det är det värsta jag varit med om. Åh, jag faasar verkligen för den dagen mina fina vovvar ska vidare. 
 

Magsjuk

Senast för några dagar sen tänkte jag att jag aldrig har magsjuka, sist jag hade det var för flera år sedan. I onsdags firade vi Mommo på hennes boende lövberga där det har gått magsjuka kring jul. Imorse vaknade jag med illamående och sedan har jag och toaletten vart best friends i några timmar. Känner mig bättre nu men har inte ätit på hela dagen så sitter och super blåbärssoppa nu. Min moster och kusin som också var hos Mommo är också sjuka så jag antar att det är därifrån det kommer.

Igår var jag till frissan, blev färg och klipp som förra gången. Sen hälsade jag på hos jossan en sväng innan jag åkte till byn. Har haft bilen i garaget under natten så nu är den fin igen, den var fruktansvärt isig innan!


Min kille

Ute på kvällspromenaden idag. :) sen gick jag hem och kollade "svenska Rivieran", love it!! Haha så himla bra.


Where there is a flame, Someone's bound to get burned

Jag känner att jag gnäller mycket men det skiter jag i, jag måste få ner det någonstans. Hade en dröm för någon vecka sen att Meija dog, hittade henne i skogen. Fruktansvääärrrt, grinade nästan när jag såg henne på morgonen. Haha. Min lilla kanelbulle <3 Ihelg drömde jag att jag hittade Akke skadad i skogen för han hade bråkat med en hund, huuuuuvva. Också fruuuktansvärt. Min solstråle, efter en tuff dag är det skönt att krama om honom <3
 
Sitter på jobbet just nu och idag är en tung dag, är så himla less på att vara den som måste hålla reda och städa upp efter alla gubbar. Vaska golv, torka bord, tömma sopor, städa toaletter. Nä fyfan. Ska söka ett jobb men måste scanna in betygen till datorn så jag kan skicka med dom i ansökan. Igår var jag hemma för att jag hade huvudvärk, skittöntigt egentligen, det är ju förfan bara att stå ut.
 
Helgen var lugn, verkligen. Glömde laddaren till telefonen på jobbet på fredag så har vart telefonlös. Men det gick bra, fick damma av datorn istället. Annars har jag bara vart ut med hundarna, kollat film, ätit, sovit ganska mycket. Blandade en white russian på fredagkväll men den blev inte så bra, måste prova olika blandningar så kanske jag prickat rätt till slut.  
 
 
 
 

Friday im in loooove

Fredag, känns lugnt på jobbet än så länge men det kan ju också vara lugnet före stormen. Helgen är inte planerad på något vis. Åker kanske in till stan imorgon för att åka skidor med Jossan, isåfall får Meija följa med. Veckan har vart som vilken annan vecka som helst, jobbat, ätit, promenerat, sovit. Bokade frissatid så ska dit nästa vecka och färga och toppa. Vill gå ut men fanns ingen annons i kometen om någon krog, och man vill ju inte chansa!! Jaja jag sparar ju pengar men då sitter jag ju bara hemma och ruttnar istället. Fast det kanske man måste göra ibland.
 
Igår åkte jag buss hem men den fastnade i diket med ena däcket så vi satt fast i sakajärvi i 1 timme och typ 20 minuter innan vi kunde åka vidare hem. Hann komma två små söta hästar dit som vi klappade på. Islandshästar är ju så himla vackra och mysiga!!:) 
 
Har hittat massa fint på lagerhaus som jag vill ha men som jag kan beställa först då jag flyttar, hoppas deras webbshop fortfarande finns kvar då... glas, koppar, tallrikar, vaser, ljus ooooooosv. Dom har verkligen kanongrejer till ett väldigt bra pris! Längtar verkligen till att köpa och laga min egen mat, kunna träffa mina vänner ofta, ha alla saker som jag vill, sova och vakna upp med vovvarna, vara bakis hemma för en gångs skull ooooosv. Har även hittat lite på gina tricots hemsida, rensade min garderob i veckan så jag måste ju fylla på den lite mer. Pengar borde växa på träd. Har lust att beställa hem prylar så jag kan göra fina naglar. Och ett sele till Akke hade suttit fint.
 
 

Nyårsmiddagen 2012

Förrätt = innehöll räkor, sallad, bröd, majonäs m.m
Varmätt = oxfilé, potatisgratäng, pepparsås
Efterrätt = vanilj eller choklad pannacotta


Sista dagarna på 2012


Så var det slut på det roliga

Julen är förbi, nyår är förbi och ett nytt år har inletts. Just nu känns verkligen allting skit! Allt man sett framemot är redan över, allt mysigt innan julen och ledigheten man väntat på i flera månader. Nu då?? Ingenting har jag att se fram emot. Jag hoppas verkligen att jag får ett jobb som jag sökt och om jag inte får jobbet kan jag väl åtminstone få en lägenhet. Nånting behöver jag för att klara av detta mörker. Typ jobba, äta, sova. Vilket jävla liv egentligen. Tungttungt känns det idag.
 
Nyårsafton var helt okej, god mat och tevligt sällskap. Efter vi ätit allt vi skulle äta så drack vi någon grogg och körde ett musikspel där man skulle gissa låt och artist. Vi kör det typ varje år och varje gång blir det diskussioner om poäng, vems tur det var osv. Efter det gick vi för att skjuta raketer. I år fick faktiskt hundarna vara med oss och det gick rätt bra. Akke skällde en del och gnällde och Meija skällde mest lite i början. Vi brukar annars ha dom inne med radion på så vi har ju aldrig vetat hur dom reagerar. Efteråt gick vi tillbaka hem till oss, dom flesta drack men jag kände inget sug. Så jag och Pernilla satt och spelade quizkampen mot varandra istället på lillasysters rum. Somnade väl efter halv4.
 
Gårdagen var tung med tanke på att det var sista lediga dagen. Det kändes som när man gick skola och varje söndag var sjukt jobbig och fylld med ångest. Kunde inte somna förrän klockan var alldeles för mycket. Idag är jag trött, fast jag är oftast alltid trött.
 

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort