Påskelipåsk

Imorgon åker ja hem! Efter jobbet sticker ja, så himla underbart:) få komma hem till Akke som ja saknar så! Är helt i extas typ :D haha. Igår var jag och red, fick Grimnir i ökad tölt och det var ju helt magiskt typ! Vilken fin gångart det är alltså.
Har lillasyster och Hanna här nu som ska sova över, mojsigt. Fick smörgåstårta på jobbet, typ väldigt gott och sen fick vi ett "Lasse Åberg" påskägg också. Helgen som var så var det utgång med Pernilla och Nina, riktig roligt så det ska vi göra om snart! Dock pallade jag inte hela efterfesten men det var kul ändå!


Hoppla pålle

Har ju faktiskt ridit mer än vanligt på senaste. Förra helgen blev det en dagstur i solskenet på lördagen och på söndagen blev det en kvällstur efter vägen. Igår var vi också ut jag och Alexandra och red i skogen. Riktigt kul, hästen jag ridit heter Grimnir och är faktiskt väldigt fin och bra på alla sätt och vis. Fantastiskt tölt och skön galopp! Har än så länge inte hittat någon negativ sida, men det kommer väl.


Blivit med internet

Oj det var längesedan. Har varit utan internet tills igår och att blogga från telefonen är typ inte ens att tänka på. Sitter just nu i min älskade soffa och äter kvällsfika, rostade mackor och te. Har snart vart i stan i två veckor, två veckor utan mina älskade vovvar! Men på lördag tänkte jag faktiskt åka hem. Ska ev. provrida en häst ihelgen, lite nervöst men samtidigt roligt. Har vart med Alexandra och fått rida på både Baldur och Domur, självklart väldigt roligt även fast jag fick rida i ungefär 180 km/h på Domur. Haha. 
 
Två veckor utan vovvarna då, lång tid men det har ändå gått bra fast nu börjar jag sakna dom lite smått. Har haft fullt upp med jobb, besök och fylla. Jobbar just nu på aimpiont vilket funkar jättebra, än så länge iallafall, haha. Har vart på några riktigt roliga utgångar. Ikväll har Simone vart här och vi har ätit kinamat och sen kom mina kusiner förbi en snabbis innan dom åkte tll byn. 
 
Nämen allt känns så bra just nu, det är bäst att ta vara på det för man vet aldrig när det vänder eller om det ens vänder. Tänkte bjuda bror på grekiskt pyttipanna imorgon så nu ska jag ta och lägga köttet i marinad, sen krypa under täcket. Klockan ringer 5:00! 

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort