Blivit med internet

Oj det var längesedan. Har varit utan internet tills igår och att blogga från telefonen är typ inte ens att tänka på. Sitter just nu i min älskade soffa och äter kvällsfika, rostade mackor och te. Har snart vart i stan i två veckor, två veckor utan mina älskade vovvar! Men på lördag tänkte jag faktiskt åka hem. Ska ev. provrida en häst ihelgen, lite nervöst men samtidigt roligt. Har vart med Alexandra och fått rida på både Baldur och Domur, självklart väldigt roligt även fast jag fick rida i ungefär 180 km/h på Domur. Haha. 
 
Två veckor utan vovvarna då, lång tid men det har ändå gått bra fast nu börjar jag sakna dom lite smått. Har haft fullt upp med jobb, besök och fylla. Jobbar just nu på aimpiont vilket funkar jättebra, än så länge iallafall, haha. Har vart på några riktigt roliga utgångar. Ikväll har Simone vart här och vi har ätit kinamat och sen kom mina kusiner förbi en snabbis innan dom åkte tll byn. 
 
Nämen allt känns så bra just nu, det är bäst att ta vara på det för man vet aldrig när det vänder eller om det ens vänder. Tänkte bjuda bror på grekiskt pyttipanna imorgon så nu ska jag ta och lägga köttet i marinad, sen krypa under täcket. Klockan ringer 5:00! 

Kommentarer

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort