Umeå

Förra helgen åkte jag, Nicke, Robert och Kim till Umeå för dom skulle på HOM. På vägen ner så stannade vi till i bygdeå och tittade på valpar, såå gosiga!! 

Fredagen tog jag det lugnt på rummet medans grabbarna drack bärs och bastade. Vi var iväg och åt pizzabuffe till middag men sen gick dom och kollade massa band och jag låg i sängen och kollade tv med chips på bredvid mig.

Lördagen började med hotellfrukost och sen bastade vi, ångbastu och vanlig. Efter det gick vi på stan en kort stund och sen åt jag och Nicke på bishops, riktigt gott var det! Sen blev jag tvingad att gå med till HOM men jag hann bara kolla "Raubtier" och sen gick jag till allstar med Linda och Johan för att äta middag med dom, Kurt och Inger. Vitlöksbröd till förrätt och kycklingpasta till varmrätt. Sen fick jag CPont i magen så jag till hotellet och kröp ner under täcket bredvid Nicke som redan sovit flera timmar. 

Söndagen packade vi ihop redan efter frukosten och sen började vi rulla hemåt! Stannade till i Luleå för att äta på baanthai. Kommentarer

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort