Januari lördag

Sitter hemma i byn i mor & fars nya soffa, så himla skön och mysig! Anlände hit igår efter en veckas jobb, fick goda nyheter och det var att vi kommer bli kvar ett tag till så det kändes himla skönt verkligen. 

Igår när vi kom bar vi in sofforna sen blev de tacos till middag och efter den gjorde vi hot shot vilket var ett tag sen då bolaget slutat sälja galliano så man måste beställa det. Mycket mer hände inte, hade ju klivit upp före fem på morgonen så jag var väldigt trött. 

Idag blev det en promenad med mamma och hundarna sen har jag borstat Frenja lite då hon har börjat fälla, sjukt jobbigt och framför allt tråkigt att borsta. Här för en stund sedan var vi till kiosken där de bjöd på fika för att dom ska lägga ner, verkligen jätte tråkigt! Man kan bara hoppas att någon vill ta över. 

Strax blir det middag och bastu. Senare ska vi smaka en lchf efterrätt som jag gjort och så blir det väl att kolla om det går någon bra film på tv.

Juste, upptäckte att Frenja slagit av en tand, vet dock inte om det gör något men blir väl att ringa veterinären för säkerhetsskull.  


Kommentarer

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort