Lördag 13:33

Så var 2011:as midsommar över. Kvällen spenderades hos oss med hela tjocka släkten, vi åt och vi åt och de drack. Jag och Linda var kvällens lekledare så vi fixade ihop fyra lag och körde lekar med ballonger och sånger och fyllor och kläder. Klockan tre stupade jag i säng och fyra timmar senare ringde klockan.
-
Just nu sitter jag på jobbet, tog med mammas dator så jag har något att göra. Är verkligen huuur mycket dötid som helst här och det kan ju bli lite jobbigt, väldigt jobbigt. Ikväll ska tjocka släkten grilla och umgås, dock jobbar ju jag så jag missar go middag. Trist!
-
Längtar till måndagkväll för på tisdag är jag ledig, skönt! Till helgen blir det Luleå-häng med brudarna, Boden alive står på schemat med Calle Kristiansson. Nu ska jag vrida fram klockan så det händer nåt.


Onsdag 19:37

Ännu en arbetsdag har gått, en dag till och sen är jag ledig fredag innan jag jobbar hela helgen. Ser ju bra ut på tidrapporten iallafall. Men är sjukt länge tills lönen kommer, typ en månad. :( Men när den kommer ska jag köpa kläder och smycken och kanske en dator och en extern hårddisk och massa annat. Kommer bli pank samma dag som den kommer.
-
Nuu har jag absolut ingenting att göra. Tänkte duscha men det finns inget varmvatten, tänkte gå ut med hundarna men då gjorde pappa det. Har faktiskt kommit på en tatuering jag kanske ska göra, har länge velat ha en blomma av något slag. Så vad passar inte bättre om en Linnea-blomma?? :D
Nää nu ska jag väl fortsätta byta kanal i hopp om att hitta något bra program och så ska jag väl kolla alla dessa internetsidor. Puuuuuuuss.

Smycken från www.jfr.se på ingång


Söndag 20:22

Igår var jag på msmeet och det var helt okej, dock kallt och mycket mygg. Medans jag var i stan och roade mig hände det en tragisk olycka i Markitta där 8 st skadades och 2 st omkom. De omkomna var 19 och 40 år. Alla var män och utländska medborgare.


Så var helgen slut och ännu en jobbvecka väntar. Har ränkat ut att jag har ungefär 40 arbetspass kvar och sen åker vi till värmen. Det ska bli fruktansvärt skönt. :)


21 frågor, 21 svar

1. jag har insett att min sista kyss... inte var i Sverige. 
2. jag lyssnar på... radion.
3. jag pratar... aldrig när jag är själv. 
4. Jag älskar/tycker om... min familj.
5. Min bästa vän... är inte bara en person. 
6. Min första riktiga kyss... kommer jag inte ihåg.
7. Jag avskyr när folk frågar... om jag är sur. 
8. Kärlek är... nyttigt.
9. Äktenskap är... dyrt.
10.Någonstans, tänker någon... att de måste köpa mera senap.
11. Jag kommer alltid att... vara tjej.
12. Jag är hemligt förälskad i... cocacola.
13. Sist jag grät var... i fredags när jag mådde jättedåligt.
14. Min mobiltelefon är... har en väldigt bra kamera.
15. När jag vaknar på morgonen... kollar jag alltid vad klockan är.
16. Innan jag går och lägger mig... brukar jag smörja på lypsyl.
17. Just nu tänker jag på... vad jag tänker på. 
18. Bebisar är... söta, småa och likadana. 
19. idag ska jag... jobba.
20. Ikväll ska jag... kolla criminal minds.
21. Imorgon kommer jag... vara ledig.

Måndag 17:01

Idag har det varit en ganska lugn dag på jobbet, började halv8 och efter tio åkte jag till stan för att bilen skulle repareras på volvo. Så lämnade in bilen, fick låna en bil och sen for jag på stan med Alexandra. Först åt vi kycklingspett på manuella och sen gick vi på stan, jag köpte en norrbottensring och hon en mp3 bl.a. :) Nu ska jag ta en tupplur i soffan innan jag går ut med hundarna. Imorgon ska jag till stan igen för jag har någon utbildning och efter den ska jag hälsa på kusins lilla pojke som hon fick idag!

Söndag 17:30

Jag, Alexandra och Isabelle råkade visst boka en resa till Turkiet idag. Så den 31 augusti - 7 september befinner vi oss i Alanya på samma hotell som sist, Alanya dreams.

Torsdag 00:21

Sedan söndag har jag hunnit sova, kolla fotboll, haft brevidgång, ätit pizza med klassen och varit till frissan. Idag är det torsdag och innan jag åker till stan för att shoppa och mysa med brudarna så ska jag sooova. Snart är det fredag också = studenten. Hoppas det blir grymt :)

Söndag 19:53

Jaaaahapp! Då är jag hemma igen efter 12 dagar borta. Först Stockholm och sen Turkiet, Stockholm var helt okej med shopping och lite go mat. Turkiet var helt fantastiskt bra. Meen, what happens i Alanya stays in Alanya! ;) Så något mera ska jag inte berätta. Bilder finner ni på min facebook, orkar inte ladda upp på bloggen. Just nu sitter jag hemma i soffan med min lila onepiece som jag fyndade i Turkiet. Ska ta och hoppa in i duschen och sen kolla BB-finalen om jag inte somnar. Ny resa planeras i September, hoppas det blir av. PUSS!

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort