En helg i byn

Helgen som redan passerat så var jag i byn. Körde skoter, åt souvas och makaroner, solade, sov väldigt mycket och åt lite till. Var alltså en lugn och skön helg. Hade Akke på skotern när jag körde på sjön och Meija hon sprang efter.

I veckan har det varit jobb för mig, försöker samla ihop många flextimmar så jag kan vara lite ledig här i maj. Sen har jag haft sovsällskap av Maria, träffat Svante och druckit årets första milkshake från MD'S! Imorgon är det löning så det blir att betala räkningar, storhandla och beställa presenter + lite ridsaker åt mig. Måste även på bolaget för på lördag ska vi ha en Adeccodag på dundret med grillning, afterski och nattklubb. Blir förhoppningsvis riktigt roligt! Nu är det gonatt för min del.


Toaletten

Har ju inte laddat upp några bilder på mitt lilla bo, så här kommer två bilder från toaletten. Det är typ det enda rummet som är helt färdigt.


Akke 4år

Idag fyller världens bästa hund 4år! Min lilla glädjespridare här i livet som lyser upp vilken dag som helst. <3 Han är väl lite av en psykopat som ingen gillar, han avskyr andra hanhundar, piper däremot efter tikar, hoppar och ev. nafsar på folk ooooosv. Listan kan göras lång men jag kan ändå inte förstå hur jag en dag ska klara mig utan min bästis! Han är helt enkelt den bästaste. Min Akke. :)


Påsken 2013

Jaha så börjar denna påsk lida mot ett slut, jag tog ledigt imån så någon måndagsångest har ja iallafall inte. Skönt! Åkte ju till byn i torsdags och lördag var ja in till stan för påskparty och sen åkte ja tillbaka till byn på söndag. Vi har varit i skogen varje dag och har faktiskt haft ganska tur med vädret. Idag fick hundarna följa med och jag och Akke har åkt skoter på sjön, han älskar typ det.


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort