Olle Waller och läxor

Idag har Olle Waller varit i sporthallen och haft en föreläsning. Det var intressant och han var rätt rolig! Efter skolan for jag ner på stan med mina fina och där köpte jag underkläder och ett par svarta leggings. Var in på manuella och åt mat.

Sen for vi till malmberget, gick till pernilla tills hennes man kom och sen har jag suttit hemma och gjort bort psykologin, bokrecensionen och halva arbetet om könsstympning. Har också tränat lite inför debatten imorgon.

Lite senare kom Sara och plockade upp mig, vi for på stan och snurra och nu har jag kommit hem och ska snart krypa under täcket. Men började kolla CSI NY så jag vill se slutet! Imorgon är det skola igen.



18 och 19års partaj!

Lördagen började bra och den slutade bra, har haft det skitbra med trevliga och fina människor. Har druckit goda drinkar och dansat mindre bra. Men det var iallafall en lyckad kväll!

Har inte ätit på över 18 timmar så nu sitter jag här och äter på en inte så jättegod macka. Ska dra mig till konsum om dom nu har öppet sen ska jag inta sängläge igen! seenare ska jag väl till pernilla och städa..


Min dag i bilder och ord

Idag fyllde jag som sagt 18 år. Jag har ätit gott, fått jättefina presenter och haft en superdag! Detta har jag fått i present:

* svarta leggings med skinn
* sockar
* tränigskläder, byxor och t-shirt
* tre par trosor
* presentkort på intersport, 300:-
* presentkort på lindex, 800:-
* pengar, 750:-
* presentkort på h&m, 200:-
* rosa linne med kedjor
* likör
* en bok med massor av bilder från åren som gått
* svart linne med motiv framtill


Min födelsedagsmiddag, grillad fläskfile med potatisgratäng och tillbehör

Tårta


Översvämning efter Skaulovägen


Jag och Maria var ute och sprang en morgon, vi var upp på tippsta bl.a.


Hemska trappa!



18 år!


Idag fyller jag 18 år!
(bilden togs på skolavslutningen i nian, därav tårfyllda ögon)

Det närmar sig..

Igår var jag till frissan och det blev väl bra, är lite ovan ännu. På kvällen var jag och kollade när nilli hade träningsmatch mot gmff, var dit med David och Simone! Seen var vi till coop en sväng innan det bar det hem.

Nu äter jag frulle och sen ska jag gå till skolan. Svenska, medicinsk grundkurs och religion står på schemat. Efter skolan ska jag till bilskolan och sitta en stund om det inte är fullt och efter det kanske jag ska springa med Maria.

2 dagar kvar.

life in the village is wonderful

Åh vad jag älskar byn! speciellt när det är sol och blå himmel.  Vaknade upp hos mommo, fikade och knallade till Pernilla. Satt vid datorn tills hon klev upp. Sen gick vi till mig och jag åt "lunch", kopplade Akke och gick på en liten promenad. Kom hem och satte på mig shortsen och har sen varit ute fleera timmar!

Det är en sån frihet att bo och vara i byn. Här kan man släppa ut hundarna, springa halvnaken, sparka boll så den flyger åt fanders och bara vara. Vilken fantastisk dag. Till middag blev det grillat älgkött, tärningspotatis, sallad, beasås, bröd och cider. Till efterrätt har jag gjort mintchoklad pannacotta med hallon. Det ska sitta fint i magen!

Nu ska jag snart hoppa i duschen och kanske sparka lite mera boll, sen väntar efterrätten och tvtittande. Imorgon blir det att titta när Nilivaara har match på tallbacka. Hoppas att det går bra!


Vi har pyntat buren med ett älghorn


Jenny har börjat övningsköra


puss




Mys med Akke




Bildbomb




Akke hos mig i Malmberget
























Hemma hos Pernilla


Hos veterinären






Fotboll i Pajala








Kul man kan ha med en pinne


Meija leker kurragömma

8 dagar kvar.

Pajala

Idag, fredag, vaknade jag upp hos fröknarna Svanhem. Gick till skolan och hade gympa i typ 40 min. Underbar häck kan jag bara säga. Dom som var där förstår. Efter gympan fördrev vi tiden hos mig innan vi traskade vidare till gastronomin. Där bjöds det på köttfärslimpa, klyftpotatis, tzatsiki, bröd, glass, grädde och bär.

Efte skolan bar det av till Pernillis och där däckade jag på soffan tills moster ringde och sa att hon var på väg. Slängde ihop grejerna och for till coop, handlade och blåste sedan till byn.

Här har jag ätit pizza, grattat kusin och rensat hundburen om ser förjävlig ut. Längtar till söndag då jag ska fortsätta städandet! På kvällskvisten köpte jag polkamarabou och gick till Pernilla och kollade I skuggan av värmen. En film med Joel Kinnaman, mmmMMm.

Nu är jag hemma och ska strax hoppa i säng, imorgon ska lillasyster ha match i Pajala så jag ska övningsköra dit.




Those eyes... ;)


Maj maj måne, jag kan lura dig till skåne

Skitväder hela dagen, men var och promenerade iallafall. Var precis som att jag tagit en dusch när jag kom hem igen. Nu ska jag äta tårta och kladdkaka för Jens fyller 20 år på måndag så vi firar han idag istället med släkten.


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort