Piteå Dansar Och Ler

Idag beställde jag biljetter till PDOL och jag och Alexandra bokade två nätter på stadshotellet. Längtar tills vi sitter på bilen och är på G! Man måste ha saker att se fram emot, eller iallafall jag annars är livet rätt trist. Hade inte tackat nej till att få en lägenhet SNARAST, känns nästan meningslöst att jobba faktiskt. Vill ju ha en hyra att betala!! :D
Är ju inte länge kvar tills vi åker till Grekland heller, två veckor och fyra dagar bara. Ihelg åker jag eventuellt till Piteå då det är PSG.

Torsdag 20 juni

Midsommar närmar sig med stormsteg och det ska bli såå roligt, bröllop står på schemat hela dagen! Skall bli kul att klä upp sig och äta gott och träffa massor med folk, hoppas på en mycket trevlig dag och kväll. Bekanta har tagit sig till byn från Stockholm och idag anländer min farbror från Dalarna, det är det som är så mysigt med sommaren. :)

Annars rullar allt på som vanligt. Jag jobbar ute i Aitik på ett kontor men snart tar jag mig an ett till uppdrag, städning i våra lokaler. Träffade min älskade kusin för några dagar sen, träffar henne så sällan även fast hon bor i stan. Som vanligt blir det surrsurrsurr, både gott och ont. Igår var jag ute och gick med Akke, Meija och Pernilla och som vanligt när det kommer hanhundar får Akke psykdamp och jag blir lika arg även fast jag kanske borde ignonera han. Jag vet inte, han är ett hopplöst fall.

Idag ska jag shoppa kläder med Jens och sen ska jag hem och ska ta mig tusan vara i säng klockan nio, är alltid så himla trött på jobbet. På lördag ska vi grilla, blir som en liten släktträff så det blir nog kul. Nu ska jag fortsätta jobba på!

Min fina kompis ♥

På fredag hade vi tid till veterinären och väl där fick vi svar på våra frågor, varför hon haltar och vad knölen är. Diagnosen blev artros på båda frambenen och juvertumör. Mot artrosen fick hon medicin som skall ätas i 20 dagar och om någon vecka ska vi tillbaka och lägga upp ett träningsschema för henne. Tumören tyckte han att vi ska operera bort, dock har vi bestämt oss efter att bl.a. ha läst på internet, att hon har några år på nacken + att det kostar en del att vi inte kommer att göra någon operation. Skulle hon må dåligt och tumören växer får vi helt enkelt göra det som är bäst för henne. Jag vet inte om det är en godartad eller elakartad tumör då inga tester har gjorts. Att inte se samma glimt i ögonen på henne tynger ner hjärtat litegrann och när hon haltar fram på våra promenader så vill jag bara lyfta upp henne ochh hjälpa henne.

  


Denna Meija

Förra året i augusti åkte vi in med Meija till veterinären för hon drack fruktansvärt mycket vatten och var väldigt uppsvälld. Dock komms det inte fram till någonting. För någon månad sen var det likadant igen, men jag tror att det har börjat avta. Vad hon också gjort en längre tid är att hon haltat på frambenet och det har bara blivit värre tycker jag. En knöl har hon haft väldigt länge på magen, liksom under tissen, och den blivit större än vad den varit så jag har ingen aning om vad det kan vara. Ett veterinärbesök måste nog absolut göras inom en snar framtid. Hon ser så hängig ut i ansiktet och ögonen ser så sorgsna ut, inte alls sådär som hon brukar se ut.


Lilla pigan, hur står det till?


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort